FDU

Koliko imate godina ? Mislim sa koliko se može upisati FDE-u ? Akademija može sa 2 razreda srednje. ja hteo, ali kada sam videO da za 4 godine treba 1 600 000 din. rekao sam neka hvala. :D

Nemam nikakvih veza i nikoga da me gura. Poznajem jedbu glumicu koja je vlasnica pozorišta čijem dramskom studiju pripadam.

Imali smo javni čas pre 2 nedelje i glumili smo odlomke iz Kovačeviće. Nikaad nisam preterano verovao u sebe, bez obzira što sam dobijao uvek hvalospeve, ali kada mi je ta glumica rekla da je malo glumaca na našoj sceni kao što sam ja i da će od mene jednog dana biti legenda (tada sam se zavcrveneo), odlučio sam da budem glumac i ništa više. :D

Pa, ima nas par :D

Inače, načula sam neke glasine, kao, da neće više da primaju mlađe, ali nemojte mi verovati, treba se raspitati kod nekoga ko je zaista informisan... :-?

Nenemushice, hvala ti :cmok2: , znala sam da ćeš ti najbolje razumeti ono što se događalo u meni i drago mi je zbog toga... Inače, provalila sam da većina ljudi koji ne prođu na prijemnom upisuju medije u komunikacije, to je veoma kvalitetan fakultet i pritom pruža širok spektar mogućnosti. Posebno su to deca poznatih ličnosti.

Pravo da ti kažem, prvi put čujem za taj fax... Ali dobro, ja svoju alternativu već imam, nije neki fax sa gomilom mogućnosti, ali bitno mi je da učim ono što volim. A za sutra ćem razmišljati kada nam prigusti XD

izrada UNIKATNIH SEMINARSKIH, DIPLOMSKIH, MATURSKIH, MAGISTARSKIH, DOKTORSKIH radova, PROJEKTOVANJE I GRAFICKI radovi iz svih oblasti

- izrada unikatnih radova na zadatu temu

- PowerPoint prezentacije

- Graficki radovi i graficki dizajn (izrada radova i kursevi - Corel, Ilustrator, Photoshop)

- Web design (izrada sajtova i kursevi - HTML, CSS, javascript - Flash, Dreamweaver)

- Projektovanje

- SEO (optimizacija sajtova i bolje pozicioniranje na pretrazivacima)

- E-marketing

- Izrada CV radnih biografija i biznis planova

BRZO, KVALITETNO, POVOLJNO, KREATIVNO

Ivan:

062 96 08 476

ivanjoksimovic@gmail.com

Evo i ja da se javim!

White Witch, fantastično je ono što si napisala. :D

Nimil, baš mi je drago što si siguran u sebe i što želiš tako jako da upišeš.:D

A,onaj članak sa Vladom Jeftovićem je sjajan.:super:

Ja već spomenuh da idem na časove ovde u gradu, kod našeg mladog glumca Mikija Fišekovića ( koji mi skroz odgovara kao profesor, hvala lepo XD ), i ne plaćam ništa :D

OK!!! ja sa 93 godiste i jos ne nameravam da probam jer smatram da ne moze da se prodje!!!
idem u radionicu kod jedne zene i tamo se spremamo!!!!
ona inace sprema ljude iz te radionice!!!
dosta njih je i upisalo akademije u BG-u,NS i u Pristini!!!!
:snesko5:

Back