FDU

Ovo sad prvi put čujem...stvarno nemam pojma.:neutral:
Iskreno me ona ne interesuje pošto neću polagati kad ona bude primala klasu, ako ne ode u penziju pre toga.
O njoj sam sve najgore čula.

ja bih voleo da budem na klasi kod bilo koga...... slazem se sa tobom ali...... licno mislim da je i teze kod njih upisati......Vlade je super profesor....... ali cuo sam da kod njega imaju privilegije ovi iz dadova mada nikad se ne zna.....!!!!!!!!!!!!!!!!!Cini mi se da su on i Biljana Masic najbolji!!!!!!!!! :snesko5:

Pa ne znam...bilo je audicija kad su dolazili i ljudi iz Dadova ali nisu prolazili.;)
Meni je Nenemusha rekla da je čula da je Bilja nešto kao mešavina Vlade i prof. Bajčetića. :D
Ako je tako,onda sjajno.
Mislim da je i Pele dobar,btw.

Za Vladu se priča da favorizuje ove iz Dadova, a za BIlju da favorizuje MIkine klince, ali sve su to samo priče i nemojte im ni najmanje verovati...
Carol, extra je onaj članak što si ostavila :D Svi da pročitate, vrlo je motivišuće! XD
Inače, ja sam baš želela da budem kod Bilje u klasi, ali sad kad pogledam sklop ljudi koji je prošao, i kad znam nu samu uživo... Možda je boje da me Vlada sačeka XD Samo da ja upadnem... A posle ćemo lako XD

e ljudi kada bi mi mogli da upadnemo kod bilo koga od njih bilo bi nam super......... ja kada bih upisao i u Novom Sadu bio bih srecan!!!!!!! ali ja verujem da se moze upisati i na FDU i da nije sve veza...... znam ljude koji su upisali i zavrsili a nisu imali vezu..... tako da samo hrabro svima koji polazu ove godine!!!!!!!!!!!!!:snesko5:

to je vec diskutabilno ali........ja sve mislim ma samo da ja upise pa cu sve lako!!!! Smatram da ako si talenat da ce za tebe imati posla.!!!!!!!!!!!!!!:snesko5:....

Carol,jel si ti na FDU? :) Ja sutra idem na fax :) Jedva cekam! :)Danas sam bila na FPN-u,to mi je alternativa :) Pocela sam da citam literaturu,da idem u pozoriste,kinoteku i tako... :) Jao,sve mi je tako zanimljivo,ali zaista,cak i ako ne prodjem,samo ovo spremanje za upis mi je zabavno,tako da necu to smatrati kao gubitak vremena :)

e hteo sam da vas pitam sta vi mislite o Sonji Savic!??? :snesko5:

Falkon, jako mi je drago što si je spomenuo...ona je zaista neprikosnovena.
Jedna od naših najboljih glumica ikada, bez obzira na to što je ja privatno izuzetno cenim.
Jedan veoma originalan dah je u svim njenim ulogama.
Ovo je Rade Šerbedžija o njoj napisao :

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10693980&postcount=11

:D

Carol,jel si ti na FDU? :)

Ne, draga, ja sam prva godina gimnazije.:lol:;)

ja je obozavam, mnogo mi se dopada njena gluma!!!! Smatram da je ona bila jedan od najvecih talenata sa ovih prostora......bila je zaista jedinstvena i neponovljva:(.......!!!!!!! Sonja zauvek u mom srcu!!!!! :snesko5:

Falkon, jako mi je drago što si je spomenuo...ona je zaista neprikosnovena.
Jedna od naših najboljih glumica ikada, bez obzira na to što je ja privatno izuzetno cenim.
Jedan veoma originalan dah je u svim njenim ulogama.
Ovo je Rade Šerbedžija o njoj napisao :

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10693980&postcount=11

Apsolutno se slažem, i ovo što je Šerbedžija o njoj napisao jedan je od najboljih i najlepših opisa ličnosti koji sam pročitala :D

A što se tiče Caroline naše i faxa njenog, ZA SAD nije na FDU, al' će da bude za koju godinu, pričekajte malo ;) U nju, barem, ne sumnjam :)

Carol, NIKAD ne možeš biti previše upućen u nešto, osim u mračne tajne FBI z:mrgreen:

lorkice, slažem se sa tobom, same pripreme mnogo će nam značiti i pomažu nam da sebe same izgradimo kao ličnosti, zato one nipošto ne mogu biti gubljenje vremena! :D

Apsolutno se slažem, i ovo što je Šerbedžija o njoj napisao jedan je od najboljih i najlepših opisa ličnosti koji sam pročitala :D

Definitivno.
Jako su upečatljivi ove reči s kraja teksta :

….sada ležiš na dnu vode…iznad tebe šaš i trava…kao leptir koji ode …kao dijete koje spava….i dok te ljulja val za valom…sanjam da si opet živa….

A što se tiče Caroline naše i faxa njenog, ZA SAD nije na FDU, al' će da bude za koju godinu, pričekajte malo ;) U nju, barem, ne sumnjam :)

Hahah, nemoj tako, Neno.

Carol, NIKAD ne možeš biti previše upućen u nešto, osim u mračne tajne FBI z:mrgreen:

:hahaha1:

Kad smo počeli sa Sonjom Savić, mene interesuje šta mislite o Ljiljani Blagojević?:)
(svoje mišljenje ću upisati naknadno)

e Nenemusha jesi li pocela sa odabirom literature ???? da li je neko od vas nameravao da ako pukne na glumi da proba nesto drugo na fdu npr.produkciju i organizaciju!!!!!!!???? :think:
Meni ona licno nije losa ali ima i boljih!!!! Cuo sam da je ona dobila nagradu Mate Milosevica kao najbolji student na FDU!!! Mene nervira njena cerka kalina!!!!!:snesko5:

Ne znam za tu nagradu, stvarno, ali meni je i ona jako dobra.
U Velikoj Drami fantastična.
Zavolela sam je kad je igrala Dragu Mašin.

Da, njena ćerka nije ni upola talentovana ni lepa kao majka.

Gledala sam dotičnu u samo jednoj ulozi, iz koje ne mogu ba da prosudim...

Što se literature tiče, jedan monolog već imam, možda i drugi... Za recitaciju nemam pojma šta ću, a tek imitacije me jebu u zdrav mozak :P

Back