FDU

Najverovatnije da hocu... Samo zdravlje i da konacno upoznam neke od vas uzivo... :D Hvala na pitanju.
Carol znam da si mlada i da jos neces da polazes a to bi bilo cisto bacanje para i da hoces zato sto si premlada i ne zele da ti uskracuju redovno skolovanje zarad ovog umetnickog. I samo napred, da sam ja imao toliko entuzijazma sa toliko godina, daleko bih dogurao. Bio bih sad drugi Kojo. :mrgreen: Salim se... Ali bices ti druga Brankica Branka Katic....;)

Nen: Evo me, radim, stvaram... Sad sam se posvetio ovome koliko mi to obaveze dozvoljavaju.... ***, alkohol ne sme da trpi zbog posla...:mrgreen: Ne stvarno sam se posvetio i R sam skoro naucio pa jedva cekam da se gledamo sledece godine na prijemnom. ??? Tako???

Vamp: Tako? Tako je! Ne odustajem ja! MIslim, ne još uvek XD Mada sam bila u dilemi, al rekoh, ima da dođem pa makar da se sa stilom oprostim od scene, ako mi već nije dato da na taj fax upadnem. Jesi li već odabrao program? Ma šta i ja pitam, prerano je... Valjda XD Al dobro, imaš li neku okvirnu ideju šta ćeš?

Istinska ili iskrena?
Ćuti, ja još ne znam šta ću spremati... Ali već radim na nekoj vrsti priprema... Ma, i ja ću morati da vidim sa ovim likom što me sprema. Čini mi se da je mnogo gotivan lik i da će mi iskreno reći šta mogu, šta ne mogu, i ima li vajde da izlazim na prijemni uopšte.

Pa, to ti kažem... Al dobro, ako ja osećam da mogu da izađem a on mi kaže "Nemoj" ja ga, naravno, neću poslušati XD Takav sam krelac XD Ali ako i sma u toku priprema osetim da nisam sposobna...
Ah, što se plašim te misli! XD

Ja je baš nešto i ne volim, da budem iskrena, ko ime te pesme XD Ozbiljno, ne sviđa mi se ta poruka... Glupa padavičarka, koju on može da vrti oko malog prsta, i ti fazoni... Ali to je već individualno :)

Super po nas... ako prođemo XD Ako ne, onda ćemo da pričamo kako je Vlada matora drtina i tako to XD
Šalu na stranu, Vamp, tebra, niko ne vređa pesmu, samo kažem da se meni ne dopada, to ne znači da pesma ne valja ;)

Back