Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pozdrav i od mene, vidim vecina ekipe se vratila na temu
mi pocinjemo 7-og, tad cemo saznati ko su nam nove mlade kolege glumci
bilo ih je 13 u uzem izboru (8 zena i 5 momaka), ima jako dobrih i ja se vec radujem novim ljudima!
Čini mi se da stvarno nikoga nismo imali na ovoj temi da je pokušavao kameru... A što se tiče broja prijavljenih, možda još uvek stoji lista na sajtu FDU? Šta znam, možda je još nisu sklonili, dao Bog kako retko osvežavaju sajt, ništa me ne bi čudilo...
E, ja da se pohvalim da sam krenula u školicu glume kod nas ZApravo, krećem od utorka XD Tek sam se prijavila XD Ali ok, lik koji sve to vodi mi deluje stvarno kao profi, i probaću sa njim da korigujem greške sa prijemnog. Ako ne budem zadovoljna, ima da nađem nekog drugog, ali korigovaću ja te greške, ne zvala se Lorimer! XD
Ja sam usao u skolsku dramsku sekciju, doduse svi su primljeni, bilo nas je malo, ali sam imao najbolju ocenu... Od 1-10 dala mi je profesorka 11. A bila je ozbiljna... Dosta me je to onako pokrenulo, i skoro da sam naucio da kazem r...
Koristim ga u stalnom govoru, ali to nije ono R vas normalnih...
Cisto da se javim...