FDU

hvala svima na silnim informacija, dosta pomazu, barem meni, samo je l bi neko mogao jos da mi kaze, sto se tice imitacija, da li se ocekuje od mene, kada me pitaju sta sam spremila, da spomenem i imitacije ili ne...? i da li ljudi uglavnom imenuju osobu koju imitiraju pre ili posle same imitacije...? (ovo nije nista toliko kljucno, ali opet znaci...) :think: meni bi taj odg mnogo pomogao... :D i unapred hvala :worth:

ti ne spominji imitaciju dok te oni ne pitaju, ako te oni ne pitaju znači da to nije potrebno :D
a sad, verovatno nakon ili pre toga ti kažeš koga imitiraš, to bi bilo logično :D

Nova sam na ovom forumu. Nosim se mislju da ove godine konacno polazem prijemni na glumi. Ali, imam par problemcica, pa bih zamolila sve koji znaju nesto o ovome da odogore. Ja imam 24 godine, listajuci ovaj forum spazila sam da pojedini pominju nekakvu starosnu granicu... Da li postoji zaista i ako postoji do koje godine moze da se polaze? Drugo pitanje se odnosi na pripreme, kakva su iskustva, moze li i bez toga da se prodje?

Nova sam na ovom forumu. Nosim se mislju da ove godine konacno polazem prijemni na glumi. Imam par pitanja pa bih zamolila sve koji znaju nesto o ovome da odgovore. Imam 24 godine, a listajuci ovaj forum primetila sam da par ljudi govori o starosnoj granici. Ako zaista postoji, zanima me do koje je godine moguce upisati? Drugo pitanje se odnosi na pripreme, moze li se i bez toga proci? Hvala unapred... ;)

Hej!:) Cao,i ja sam odlucila da polazem ove godine;) Imam 23g. !ne verujem da ce biti problem.Moj drug je polagao prosle godine,a ima 26 godina,i nisu mu pravili problem!Uostalom videcemo na tim konsultacijama;) good luck

jos uvek se dvoumim oko monologa,ali moracu uskoro da se odlucim:) za pripreme zavisi,ako imas nekog glumackog iskustva,onda sama znas da li ti treba pomoc ili ne!a ako nemas, bilo bi dobro da te cuje neko ko je kompetentan, da ti ukaze na greske,ako ih ima :D

Uh, pa nisam još odlučila. :D Idem na časove glume, pa je taj profesor rekao da će mi pomoći. :)
Moram priznati da me malo hvata panika...Planirala sam i da idem na konsultacije, sredinom aprila, da se upoznam malo sa fakultetom i profesorkom Marić, možda mi bude malo lakše .. :D

jos uvek se dvoumim oko monologa,ali moracu uskoro da se odlucim:) za pripreme zavisi,ako imas nekog glumackog iskustva,onda sama znas da li ti treba pomoc ili ne!a ako nemas, bilo bi dobro da te cuje neko ko je kompetentan, da ti ukaze na greske,ako ih ima :D
Imam nekih sitnih iskustava, ali to je minimalno u odnosu na ono sta se radi na prijemnom. Zbog toga mi je najvise frka, jos nisam ni odlucila sta cu da spremam, bojim se da li cu imati vremena. Definitivno cu morati nekog da potrazim za pripreme... :roll: Ako nije tajna, sta ti spremas? :)
_

je l moze neko da mi kaze, koliko se u proseku ljudi prijavi za dramaturgiju, a koliko za pozorisnu i radio reziju...? znam po koliko primaju, ali zanima me i koliko njih otpadne... unapred hvala :D

Back