Odlično si mislio Gari, mada nekih drugih alternativa nije skoro ni bilo

... Krasić sjajno igra, ubija na desnom krilu, i daleko najbolji igrač Juventusa do sada ...
Eto je i prošle godine igrao odlično, samo druga pozicija i zadaci pa se nije toliko primećivao i isticao golovima ... Ovu sezonu je počeo bogovski, kao čist napadač je daleko najbolji na svetu kad je u formi, a isto tako je opasan i po strani kad mora da se povuče zbog Milita ...
Ne samo da je najbolji napadač na svetu, nego je on za mene najbolji napadač decenije uz Anrija i Ronalda ...
Pogodio sam

Krasic stvarno igra odlicno,mislim da mu je pun pogodak dolazak u Juventus,jer dosao je u veliki klub,a ipak oni nisu sad prejaki i nemaju toliko dobrih igraca da Krasa greje klupu,tako da je Krasic medju najbitnijim igracima,ako ne i najvazniji...
I moze samo da napreduje i dalje,nadam se da ce tako biti
A sto se tice Etoa on stvarno niej normalan
Prosle godine je zrtvovan zbog taktike Murinja(i neka je,ipak su na kraju trofeji koji smo osvojili najvazniji,a Milito je u bio u bogovskoj formi kao sad Eto),ali zato ove igra na svom mestu i rezultat se vidi...On je definitivno jedan od najkomlpetnijih napadaca koje sam video,i kao sto si napisao uz Anrija i pravog Ronalda,spada medju top 3 napadaca ove decenije...
Gde god je igrao osvajao je trofeje,sa malom Majorkom je uzeo Kup Spanije,sto jeste veliki uspeh...Sa Barsom i Interom da ne govorim sta je covek uradio...
Tri titule u Primeri,tri lige sampiona i zasada jedan Scudetto...

Plus nekoliko kupova...Jedini igrac u istoriji koji je osvojio dva puta uzastopno triplu krunu,sa dva razlicita tima...Stvarno karijera kakva se samo pozeleti moze...