Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Sto se tice Mansinija pre dan,dva sam procitao da Milan hoce da ga zadrzi...Ali dobro grejace klupu kod nas,ili ce na novu pozajmicu...
Da Kvarezma je presao u Besiktas,sto je dobar potez jer je on imao visoku platu i sad su malo rasteretili budzet,jer glupo je placati puno igraca koji je stalno na klupi za rezerve...Slicno je bilo sa Vijerom koga smo prodali Mancester Citiju...
Trebali bi prodati i Kordobu,Mansinija,Muntarija...A sto se tice dolazaka da znam za tog urugvajca sto su ga doveli kao zamenu za Majkona...(tesko mi ime da mu izgovorim)
Svidja mi se statistika i karakteristike Van der Vila,i mislim da bi trebao Morati da se otvori i da ga dovedemo...A i mlad je svega 22 godine,produkt cuvene Ajaksove skole fudbala,kao i Snajder,a tu retko ima greske
Kavani i Elano su po meni nepotrebni i nisu bas toliko kvalitetni koliko se misli...
Kad su pojacanja u pitanju moj glas definitivno ide za Van der Vila i jednog dobrog,po mogucstvu mladjeg vezistu...Van der Vila zato sto sam citao da su Inter i Real vec prakticno sklopili dogovor za Majkona i on je vec prodat Realu,samo se ceka kraj svetskog da se obrate javnosti...Mladi holandjanin bi bio idealna zamena za Majkona i taman bi poceli proces podmladjivanja ekipe...
Ubaciti u prvih 11 Van der Vila i Santona,a Lusio i Samjuel ce biti tu da im pomognu da se prilagode...
Zanetija prebaciti u vezni red gde ce ciniti bedem sa Kambijasom...
Ofanzivni vezni i kreator igre ce biti naravno Snajder,i onda nam tu treba jos jedan vezista(mladi Kutinjo je dobar i ima potencijala,ali jos je jako mlad i trebace mu jos koja godina da sazri,ima 18 godina).Krasic,Ezil,Gurkuf su neke opcije...Mogu u vezni red po potrebi i Pandev i Baloteli,ali oni su ipak napadaci i treba da budu na tom mestu...
Treba forsirati i Balotelija,jer jeste da je mentol u glavi,ali ipak ima ogroman talenat,i sa njim,Santonom i Van der Vilom u prvih 11 bi znacajno podmladili tim,a pored toga mislim da ne bi bili losiji jer ova trojica vec imaju izuzetan kvalitet,+ bi tu bili stariji igraci da pomognu...
Jos sam procitao da je Inter kaparisao mladog defanzivca Ranocchia,on bi trebalo da predje pocetkom 2011 kod nas...Jos kad Kutinjo malo dobije na iskustvu dobijamo grupu od 5-6 izuzetno talentovanih i mladih igraca koji ce biti predvodnici Intera u buducnosti...![]()
Mansini nije više za nigde, a štete nije bio loš dok je bio u Romi.

Za Kvarežmu su super uradili, što kažeš drže ga i plaćaju, a nikakva korist. Dobro je što su uspeli da se reše i Patrika već je bio zašao u godine.
Trebali bi da se reše Kordobe, dobar je bio on, al' sad je već star i treba pružati priliku mlađima. Muntarija se po mogućstvu što pre otarasiti.
Delim mišljenje sa tobom da Kavani i Elano nisu potrebni.
Ako stvarno Maikon ode, Van Der Vil bi bio odlična zamena, samo da uspeju da ga dovedu. (Holanđanima dobro ide u Interu, a tu mu je i Snajder

Van Der Vil i Santon na bekovima, bilo bi super, po potrebi bi mogao da ubacuje Kivua, on može da bude i bek i štoper.
Bilo bi dobro kada bi došao Ezil (danas je odlično odigrao), Krasić ili Gurkuf.
Baloteli je odličan fudbaler, možda kako godine prolaze se malo i smiri...
Nisam čuo za Ranocchia, al' dobro je, trebaju nam mladi defanzivci i dobro je da su krenuli sa podmlađivanjem.
Vidim imamo i ove od mlađih, al' nešto nisam upoznat sa njima...
http://en.wikipedia.org/wiki/Rene_Krhin Ovaj je bio i na SP, ali ga nisam video.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Biabiany (ovaj je bio često na pozajmicama).
I još jedan Slovenac Vid Belec, on je golman.