FC INTER

Sto se tice Mansinija pre dan,dva sam procitao da Milan hoce da ga zadrzi...Ali dobro grejace klupu kod nas,ili ce na novu pozajmicu...

Da Kvarezma je presao u Besiktas,sto je dobar potez jer je on imao visoku platu i sad su malo rasteretili budzet,jer glupo je placati puno igraca koji je stalno na klupi za rezerve...Slicno je bilo sa Vijerom koga smo prodali Mancester Citiju...

Trebali bi prodati i Kordobu,Mansinija,Muntarija...A sto se tice dolazaka da znam za tog urugvajca sto su ga doveli kao zamenu za Majkona...(tesko mi ime da mu izgovorim :) )

Svidja mi se statistika i karakteristike Van der Vila,i mislim da bi trebao Morati da se otvori i da ga dovedemo...A i mlad je svega 22 godine,produkt cuvene Ajaksove skole fudbala,kao i Snajder,a tu retko ima greske :)

Kavani i Elano su po meni nepotrebni i nisu bas toliko kvalitetni koliko se misli...

Kad su pojacanja u pitanju moj glas definitivno ide za Van der Vila i jednog dobrog,po mogucstvu mladjeg vezistu...Van der Vila zato sto sam citao da su Inter i Real vec prakticno sklopili dogovor za Majkona i on je vec prodat Realu,samo se ceka kraj svetskog da se obrate javnosti...Mladi holandjanin bi bio idealna zamena za Majkona i taman bi poceli proces podmladjivanja ekipe...

Ubaciti u prvih 11 Van der Vila i Santona,a Lusio i Samjuel ce biti tu da im pomognu da se prilagode...
Zanetija prebaciti u vezni red gde ce ciniti bedem sa Kambijasom...

Ofanzivni vezni i kreator igre ce biti naravno Snajder,i onda nam tu treba jos jedan vezista(mladi Kutinjo je dobar i ima potencijala,ali jos je jako mlad i trebace mu jos koja godina da sazri,ima 18 godina).Krasic,Ezil,Gurkuf su neke opcije...Mogu u vezni red po potrebi i Pandev i Baloteli,ali oni su ipak napadaci i treba da budu na tom mestu...

Treba forsirati i Balotelija,jer jeste da je mentol u glavi,ali ipak ima ogroman talenat,i sa njim,Santonom i Van der Vilom u prvih 11 bi znacajno podmladili tim,a pored toga mislim da ne bi bili losiji jer ova trojica vec imaju izuzetan kvalitet,+ bi tu bili stariji igraci da pomognu...

Jos sam procitao da je Inter kaparisao mladog defanzivca Ranocchia,on bi trebalo da predje pocetkom 2011 kod nas...Jos kad Kutinjo malo dobije na iskustvu dobijamo grupu od 5-6 izuzetno talentovanih i mladih igraca koji ce biti predvodnici Intera u buducnosti...:)

Mansini nije više za nigde, a štete nije bio loš dok je bio u Romi.:)
Za Kvarežmu su super uradili, što kažeš drže ga i plaćaju, a nikakva korist. Dobro je što su uspeli da se reše i Patrika već je bio zašao u godine.
Trebali bi da se reše Kordobe, dobar je bio on, al' sad je već star i treba pružati priliku mlađima. Muntarija se po mogućstvu što pre otarasiti.
Delim mišljenje sa tobom da Kavani i Elano nisu potrebni.
Ako stvarno Maikon ode, Van Der Vil bi bio odlična zamena, samo da uspeju da ga dovedu. (Holanđanima dobro ide u Interu, a tu mu je i Snajder:)).
Van Der Vil i Santon na bekovima, bilo bi super, po potrebi bi mogao da ubacuje Kivua, on može da bude i bek i štoper.
Bilo bi dobro kada bi došao Ezil (danas je odlično odigrao), Krasić ili Gurkuf.
Baloteli je odličan fudbaler, možda kako godine prolaze se malo i smiri...
Nisam čuo za Ranocchia, al' dobro je, trebaju nam mladi defanzivci i dobro je da su krenuli sa podmlađivanjem.

Vidim imamo i ove od mlađih, al' nešto nisam upoznat sa njima...
http://en.wikipedia.org/wiki/Rene_Krhin Ovaj je bio i na SP, ali ga nisam video.
http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Biabiany (ovaj je bio često na pozajmicama).
I još jedan Slovenac Vid Belec, on je golman.

Baloteli opet pravio gluposti

Mario Baloteli nikako da se smiri. Igrač milanskog Intera, koji je "zaratio" sa ostatkom kluba, priveden je zbog narušavanja javnog reda. Kako prenosi La Repubblica, 19-godišnji fudbaler je u društvu trojice prijatelja pucao iz dečjeg pištolja na milanskoj Pjaci dela Republika, a jedna starija gospođa je pozvala policiju. Karabinijeri su izvršili uviđaj, ali je pomenuta četvorka puštena samo uz javnu opomenu, bez podnošenja prijave.

Kad ce vise da odraste...:)

Mario Baloteli nikako da se smiri. Igrač milanskog Intera, koji je "zaratio" sa ostatkom kluba, priveden je zbog narušavanja javnog reda. Kako prenosi La Repubblica, 19-godišnji fudbaler je u društvu trojice prijatelja pucao iz dečjeg pištolja na milanskoj Pjaci dela Republika, a jedna starija gospođa je pozvala policiju. Karabinijeri su izvršili uviđaj, ali je pomenuta četvorka puštena samo uz javnu opomenu, bez podnošenja prijave.

:hahaha:

:hahaha:
Valjda će ga proći i ta faza...:)

Inter prati igrača Partizana

Iako još nije odigrao ni minut u seniorskoj ekipi šampiona Srbije, mladi defanzivac se već našao u tefterima skauta slavnog milanskog kluba. Kako mediji na Apeninima ističu fudbaler beogradskog kluba je deo projekta novog šefa struke Rafe Beniteza.

Matija Nastasić koga mnogi fudbalski stručnjaci nazivaju "novim Vidićem" je trenutno sa ekipom u Austriji, a čelni ljudi Partizana ističu kako ih niko još uvek nije zvanično kontaktirao povodom selidbe štopera u redove"nero-azura". Ipak teško je očekivati da se tim iz Humske odrekne igrača koji tek treba da stasa u klubu.

Nastasić je za kadetske i omladinske selekcije Srbije odigrao do sada 19. mečeva i postigao je šest golova.

Mođi: Inter je kriv za sve!

Bivši direktor Juventusa Lućano Mođi, koji zbog nameštanja utakmica još uvek ne sme da radi u fudbalu, oglasio se u italijanskim medijima rekavši njegovo viđenje kraha svetskih šampiona u Južnoj Africi. On tvrdi da je Inter kriv za sve!?

- Kao prvo, želeo bih da kažem da smo sve vreme pričali kako želuimo da u osmini finala izbegnemo Holandiju… To nam je i uspeo - cinično je Mođi počeo razgovor za Sussidiario.net.

On je apostrofirao da je gomilanje stranaca u italijanskim ekipama veliki problem, a najveći krivac je Inter koje je u finalu Lige šampiona, u pobedi nad Bajernom od 2:0 igrao bez ijednog italijanskog igrača sve do 92. minute kada je ušao Marko Materaci.

- Kao što sam i očekivao, sve je na SP bilo na niskom nivou. Italija prolazi kroz smenu generacije, ali sadašnja nema kvalitet kao prošla. Njega je teško pronaći ako klubovi ne investiraju u mlade igrače - objasnio je bivši direktor Juventusa i nastavio: - Danas Inter, koji osvaja sve, ima startnu postavu sastavljenu od 11 stranaca. Krah na SP je rezultat takve politike.

Persona non grata italijanskog fudbala se opet gubi...

Mođi: Inter je kriv za sve!

Bivši direktor Juventusa Lućano Mođi, koji zbog nameštanja utakmica još uvek ne sme da radi u fudbalu, oglasio se u italijanskim medijima rekavši njegovo viđenje kraha svetskih šampiona u Južnoj Africi. On tvrdi da je Inter kriv za sve!?

- Kao prvo, želeo bih da kažem da smo sve vreme pričali kako želuimo da u osmini finala izbegnemo Holandiju… To nam je i uspeo - cinično je Mođi počeo razgovor za Sussidiario.net.

On je apostrofirao da je gomilanje stranaca u italijanskim ekipama veliki problem, a najveći krivac je Inter koje je u finalu Lige šampiona, u pobedi nad Bajernom od 2:0 igrao bez ijednog italijanskog igrača sve do 92. minute kada je ušao Marko Materaci.

- Kao što sam i očekivao, sve je na SP bilo na niskom nivou. Italija prolazi kroz smenu generacije, ali sadašnja nema kvalitet kao prošla. Njega je teško pronaći ako klubovi ne investiraju u mlade igrače - objasnio je bivši direktor Juventusa i nastavio: - Danas Inter, koji osvaja sve, ima startnu postavu sastavljenu od 11 stranaca. Krah na SP je rezultat takve politike.

Persona non grata italijanskog fudbala se opet gubi...

Hahaha kakav pacijent ovaj Modji...Kako ga nije sramota da prica ovakve stvari.Krivac je Lipi koji je vodio na svetsko prvenstvo pola raspalog Juventusa,koji je imao najgoru sezonu u istoriji...

Plus Milanove dedice kao slag na tortu,njihovo vreme je davno proslo...A nije zvao dva najveca talenta italijanskog fudbala,Santona i Balotelija-samo zato sto su iz Intera.Da ne podsecam na Lipijeve provokacije tokom sezone,kad je posetio trening centre Milana i Juventusa,a namerno je zaobisao Interov kamp,iako su tamo Santon i Baloteli...

Selektor Lipi je jedini krivac,jer nije izvrsio smenu generacija kad je trebalo,da je zvao na vreme Kasana,Mikolija,Balotelija,Santona,Bonnucia(pa i Totija je mogao) bilo bi drugacije...Kad je igrao interista Materaci on je odlucio finale 2006 sjajnim golom glavom i posle sa penala...:super:Plus je izborio crveni...

E pa sad izlapeli Lipi je hteo da zaobidje Interove igrace,oslonio se na svoje ljubimce iz Juventusa i delom iz Milana,pa je doziveo debakl i vratio se kuci do nogu potucen...

I onda im je kriv Inter...:rotf:

Neverovatno je kako se za sve optuzuje Inter,znao sam da ce se javiti ovaj mentol...

To je jos jedno maslo iz tabora onih koji nas ne podnose i koje ne mogu da se pomire sa svojom sudbinom i ovim poretkom u italijanskom fudbalu...

Predvidjao je Modji da ce Inter propasti nakon sto smo prodali Ibru Barsi,a mi posle osvojili triplu krunu,sto ni njegov Juventus ni Milan nikad nisu uspeli da urade...Mogu da zamislim koliko ga je bolela ova sezona Intera,i voleo da sad video facu Modjiju i njemu slicnima,u trenutku kad je Inter primao pehar Lige sampiona,neprocenjivo:)

Ali necu vise da pisem o ovom lopovu,koji je zavrsio na smetlistu fudbalske istorije...

FORZA INTER:)

Znate kako, nije baš da nije u pravu...ako prvak Italije osvoji sve a da u timu nema Italijana (bar ne u glavnoj ulozi), onda to mnogo utiče i na reprezentaciju...
Posebno sada kada ekipa treba da se renovira, a ne može da nađe uporište u prvaku države.

Znate kako, nije baš da nije u pravu...ako prvak Italije osvoji sve a da u timu nema Italijana (bar ne u glavnoj ulozi), onda to mnogo utiče i na reprezentaciju...
Posebno sada kada ekipa treba da se renovira, a ne može da nađe uporište u prvaku države.

Kako ne moze da nadje uporiste?Kao sto rekoh dva najtalentovanija italijanska igraca su iz Intera-Santon i Baloteli.Sto ih nije zvao?
Baloteli koliko god da je jos uvek klinac,je bolji od svih napadaca Italije koji su bili na svetskom,igrac koji moze jednim potezom da resi mec,sto je radio vise puta u Interu...

Lipi je jedini krivac jer nije na vreme podmladio tim,odma posle evropskog prvenstva 2008 su zabari trebali da se zahvale vecini igraca i da daju sansu Mikoliju,Santonu,Baloteliju,Bonuciu,Rannociu i ostalim mladim igracima...Uz Kjelinija,De Rosija i ostale igrace koji imaju kvalitet su mogli lagano da naprave dobar rezultat na svetskom...

A dedicama Kanavaru,Gatuzu i ostalima da daju pedalu...Ali ne Lipi mrzi Inter i nije hteo da zove Santona i Balotelija,sa Kasanom je u svadji,Mikolija pitaj Boga sto nije zvao,itd.

Oslonio se na svoje ljubimce iz Juventusa i delom Milana,i na kraju su prosli isto kao Juve ove sezone u kalcu...Smesno je sve ovo...:lol:

Ja Lipija i ne spominjem, nego pričam o ovome što je Mođi izjavio.

Da je Lipi napravio grešku, jeste, ali opet...Santon i Baloteli?
Santon je više bio povrijeđen ove sezone, nego na terenu, a nije igrač koji ima kredit u repki, pa da ga zovu na osnovu stare slave, u nadi da će na SP proraditi.
Što se tiče Balotelija, to je jedna obična nedisciplinovana ******, i prosto mi je žao što ga Inter drži u svojim redovima. Talentovan je? Pa super, mnogi su bili talentovani, pa popušili.

Opet, to su samo 2 igrača, koji nisu imali Bog zna kakvu sezonu, pa da su morali biti u sastavu.
Eto, mogao ih je pozvati, ono kao, budućnost su, pa neka odgledaju ovo SP sa boljih mjesta od onih na tribinama...

Ja Lipija i ne spominjem, nego pričam o ovome što je Mođi izjavio.

Da je Lipi napravio grešku, jeste, ali opet...Santon i Baloteli?
Santon je više bio povrijeđen ove sezone, nego na terenu, a nije igrač koji ima kredit u repki, pa da ga zovu na osnovu stare slave, u nadi da će na SP proraditi.
Što se tiče Balotelija, to je jedna obična nedisciplinovana ******, i prosto mi je žao što ga Inter drži u svojim redovima. Talentovan je? Pa super, mnogi su bili talentovani, pa popušili.

Opet, to su samo 2 igrača, koji nisu imali Bog zna kakvu sezonu, pa da su morali biti u sastavu.
Eto, mogao ih je pozvati, ono kao, budućnost su, pa neka odgledaju ovo SP sa boljih mjesta od onih na tribinama...

Pa ja ti govorim da Inter ne moze biti odgovoran za rezultate Italije...Kakva je to glupost?

Zato ti kazem Lipi je kriv,jer je on zvao ove igrace da igraju,a ponavljam vecina su iz Juventusa koji je imao najgoru sezonu u istoriji...

A sto se tice Balotelija tu gresis debelo,on je sasvim ok igrao ove sezone, i koliko god da je pravio gluposti,on je medju najtalentovanijim igracima na svetu,sto je dokazao vise puta...

Bolji je od svih napadaca Italije koji su bili na svetskom...

Santon je bio povredjen ali svejedno,Lipi ga namerno nije zvao,jer ljigavac nije hteo ni da poseti kamp Intera,iako su tamo najtalentovaniji fudbaleri Italije...

I naveo sam ti jos neke igrace koje nije zvao a morao je...Mikoli,Kasano,Bonnuciu da pruzi vec sansu,a mogao je lagano i Totija da uvrsti...

Jako je licemerno od ovog smrada da optuzuje Inter...

Ma to što on optužuje samo Inter je bzv, ali činjenica je da se Inter ne može pohvaliti sa reprezentativcima Italije...a to iz perspektive jednog Italijana nije baš poželjno.

I da, nije Inter kriv za rezultate Italije, ali čini mi se da neće doprinijeti da se to nešto naročito popravi, bez obzira na Santona i onog drugog.

Inter je od uvek forsirao strance, on se i odcepio od Milana, zato što se čelni ljudi nisu slagali da u klubu bude stranaca...U Interu od Italijana su Baloteli, Santon, pored njih je tu i Materaci, Toldo, Kastelaci, Orlandoni, mogao je bar nekog da pozove...
Sada kada su doživeli neuspeh, Inter je kriv za nacionalnu katastrofu, a dok su osvajali svi su im bili dobri.

Mođija niko ni ne sluša, njemu je zabranjeno da se ''približava'' fudbalu.

Barselona i Inter se uključili u trku za Ozilom

Inter i Barselona uključili su se u trku za nemačkim reprezentativcem Mezutom Ozilom, nadajući se da će obezbediti njegove usluge tokom letnjeg prelaznog roka.

Ozil je jedan od ključnih igrača svog nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu, sa kojim je izborio plasman u četvrtfinale, gde će se sastati sa Argentinom.

Dobre partije Ozila nisu mogle da prođu nezapaženo, pa su i "neroazuri" i Katalonci izrazili želju da u svoje redvoe dovedu prvotimca Verdera.

Cena mladog veziste iznosi 15 miliona evra, dok se među zainteresovanim timovima pominje i Mančester siti. Ozil ima još godinu dana ugovora sa Verderom

Tores odbacio glasine o prelasku u Inter

Prvotimac Liverpula Fernando Tores izrazio je želju da ostane na "Enfildu", uprkos interesovanju koje je za njega pokazao prvak Evrope Inter.

Španski internacionalac dovođen je u vezu sa Interom, pošto ga je njegov doskorašnji menadžer Rafa Benitez video kao idealno pojačanje za svoj novi tim.

Međutim, popularni "El Ninjo" odbacio je sve špekulacije.

"Uvek je lepo kada te povezuju sa velikim klubovima. To može samo da mi laska. Mislim da je normalno što me stavljaju u kontekst sa velikim timovima, koji svoja pojačanja traže u ekipama sa problemima. Kao što je Liverpul, koji neće igrati Ligu šampiona naredne sezone. Ali, to me ne dotiče. Ja želim da ostanem u svom sadašnje timu", rekao je Tores.

Što je najgore, Mođi je u pravu ... Zna on da se proserava, ali u većini slučajeva je čovek u pravu kada govori o fudbalskim stvarima ...

Koliko sam ja skapirao ovde, on nije direktno svalio krivicu na Inter, nego na politiku klubova koja se svodi na to da se ne forsiraju mladi igrači ... Inter je samo najbolji primer tog sistema a ne direktan krivac i to je ono što Mođi govori ... Nema tu Gari nikakve zavere protiv Intera, niti je ikom krivo što je Inter sad najbolji, nego zbog toga ispašta njihova repka ... Stub Italije su uvek bili igrači njihovog najjačeg kluba, a pošto je Inter najjači a nema Italijana (nemoj mi spominjati Balotelija i Santona jer ima više razloga zašto nisu pozvani) onda se moraju zvati igrači iz Juventusa koji je nikad gori ...

Naravno, najveća krivica je Lipijeva, ali Mođi je čovek u pravu kad kaže da je za krah Italije odgovorna i politika kojom se došlo do toga da najjači tim u Italiji nema odličnih Italijiana u postavi ... Kakvi crni Orlandini ili Toldo ...

Što je najgore, Mođi je u pravu ... Zna on da se proserava, ali u većini slučajeva je čovek u pravu kada govori o fudbalskim stvarima ...

Koliko sam ja skapirao ovde, on nije direktno svalio krivicu na Inter, nego na politiku klubova koja se svodi na to da se ne forsiraju mladi igrači ... Inter je samo najbolji primer tog sistema a ne direktan krivac i to je ono što Mođi govori ... Nema tu Gari nikakve zavere protiv Intera, niti je ikom krivo što je Inter sad najbolji, nego zbog toga ispašta njihova repka ... Stub Italije su uvek bili igrači njihovog najjačeg kluba, a pošto je Inter najjači a nema Italijana (nemoj mi spominjati Balotelija i Santona jer ima više razloga zašto nisu pozvani) onda se moraju zvati igrači iz Juventusa koji je nikad gori ...

Naravno, najveća krivica je Lipijeva, ali Mođi je čovek u pravu kad kaže da je za krah Italije odgovorna i politika kojom se došlo do toga da najjači tim u Italiji nema odličnih Italijiana u postavi ... Kakvi crni Orlandini ili Toldo ...

To sam bio samo nabrajao ko je od italijanskih fudbalera u Interu, ta dva golmana, sigurno nisu za reprezentaciju.:)

Inter je retko kada slao svoje fudbalere za reprezentaciju, 2006. kada su osvojili bio je samo jedan igrač iz Intera, a stvarno ne znam zašto sada svi napadaju Inter, i ne vidim zašto je on kriv zato što Juve i Milan, imaju loše igrače. Kada su u igrači Juvea i Milana osvajali trofeje, niko se nije setio Intera, a sada kada ide loše Inter je za sve kriv.

Sastav reprezentacije Italije sa SP u Nemačkoj 2006. kada su postali prvaci Sveta, u timu je bio samo jedan igrač Intera:

Gianluigi Buffon
Juventus

Cristian Zaccardo
Palermo

Fabio Grosso
Palermo

Daniele De Rossi
Roma

Fabio Cannavaro (c)
Juventus

Andrea Barzagli
Palermo

Alessandro Del Piero
Juventus

Gennaro Gattuso
Milan

Luca Toni
Fiorentina

Francesco Totti
Roma

Alberto Gilardino
Milan

Angelo Peruzzi
Lazio

Alessandro Nesta
Milan

Marco Amelia
Livorno

Vincenzo Iaquinta
Udinese

Mauro Camoranesi
Juventus

Simone Barone
Palermo

Filippo Inzaghi
Milan

Gianluca Zambrotta
Juventus

Simone Perrotta
Roma

Andrea Pirlo
Milan

Massimo Oddo
Lazio

Marco Materazzi
Internazionale

Inter je retko kada slao svoje fudbalere za reprezentaciju, 2006. kada su osvojili bio je samo jedan igrač iz Intera, a stvarno ne znam zašto sada svi napadaju Inter, i ne vidim zašto je on kriv zato što Juve i Milan, imaju loše igrače. Kada su u igrači Juvea i Milana osvajali trofeje, niko se nije setio Intera, a sada kada ide loše Inter je za sve kriv.

Pa to je i poenta Gax.
Dok su Juve i Milan osvajali titule, repka se mogla osloniti na prvaka države (a to nije mala stvar).
Sada, kada Inter u kontinuitetu osvaja prvenstvo, reprezentacija potpuno gubi podršku najboljeg kluba u državi.

Napadaju Inter zato što im je repka u kuurccu, a Inter kao najjači tim ne doprinosi nikako jačanju reprezentacije nego se oslanjaju na strance ... A oni to rade zato što mogu, tako da ne treba kriviti direktno njih, nego savez i uefu koji to dozvoljavaju ...

Italija je loša jer su im pola igrača iz Juventusa, a u Juventusu ne vlada pozitivna atmosfera, nisu se naosvajali trofeja proteklih godina i jednostavno neki nemaju kvalitet više za repku (Kanavaro, Jakvinta i Kamoranezi) ...

Pa to je i poenta Gax.
Dok su Juve i Milan osvajali titule, repka se mogla osloniti na prvaka države (a to nije mala stvar).
Sada, kada Inter u kontinuitetu osvaja prvenstvo, reprezentacija potpuno gubi podršku najboljeg kluba u državi.

Da, ali oni se nikada i nisu oslanjali na Inter, a Inter u poslednjih pet godina osvaja Seriju A, a u poslednjih pet godina nije bilo igrača Intera u reprezentaciji, međutim tada je išlo, pa nikoga nije interesovalo što Inter ne daje svoje igrače, a sada je najlakše okriviti Inter, on je retko kada izvlačio mlade talente Italije, uvek su to radili, Juventus, Milan, Roma, pre Lacio...Slažem se ja da je važno i da je najbolje da se igrači uzimaju iz prvaka zemlje, ali to je u ovoj situaciji nemoguće. Taj problem se ne javlja samo u Italiji i Englezi su olako ispali, a i oni u svojoj ligi imaju sve više stranaca, a sve manje forsiraju svoje igrače.

Napadaju Inter zato što im je repka u kuurccu, a Inter kao najjači tim ne doprinosi nikako jačanju reprezentacije nego se oslanjaju na strance ... A oni to rade zato što mogu, tako da ne treba kriviti direktno njih, nego savez i uefu koji to dozvoljavaju ...
Italija je loša jer su im pola igrača iz Juventusa, a u Juventusu ne vlada pozitivna atmosfera, nisu se naosvajali trofeja proteklih godina i jednostavno neki nemaju kvalitet više za repku (Kanavaro, Jakvinta i Kamoranezi) ...

Da, ali Inter je najjači zbog stranaca, oni nikada nisu ni imali Italijane, uvek su igrali stranci, ni pre se reprezentacije nije oslanjala na Inter, nego na druge klubove iz Serije A, sada što su Roma, Juve, Milan malo lošiji i što ne mogu da ponude dobre fudbalere, kao što su to radili do sada, Inter nije kriv.

Ako i već nekoga hoće da napadaju, neka napadaju savez da zabrani da stranci igraju u timovima, a to je onda već neka druga stvar.

Da, ali Inter je najjači zbog stranaca, oni nikada nisu ni imali Italijane, uvek su igrali stranci, ni pre se reprezentacije nije oslanjala na Inter, nego na druge klubove iz Serije A, sada što su Roma, Juve, Milan malo lošiji i što ne mogu da ponude dobre fudbalere, kao što su to radili do sada, Inter nije kriv.
Imao je i Inter bitnih reprezentativaca, ali nikad nisu bili oslonac repke, a sada nema ni takvih ... Vijeri, Di Bjađo, Bergomi, Paljuka, Zenga, Faketi, Burgnič itd.

Naravno da je tu više krivaca što im je repka loša, i Juve i Milan snose deo jer više nemaju igračine kao pre, Juventusa je sjjebbao kalčopoli i to se dosta odrazilo na repku njihovu, a Milana vode ludaci ...

Ovde se priča o tome da je i Interova politika jedan od tih razloga, ne jedini i isključivi, ali svakako jedan od bitnijih razloga zašto im je repka loša od kalčopolija pa nadalje ...

Imao je i Inter bitnih reprezentativaca, ali nikad nisu bili oslonac repke, a sada nema ni takvih ... Vijeri, Di Bjađo, Bergomi, Paljuka, Zenga, Faketi, Burgnič itd.

Naravno da je tu više krivaca što im je repka loša, i Juve i Milan snose deo jer više nemaju igračine kao pre, Juventusa je sjjebbao kalčopoli i to se dosta odrazilo na repku njihovu, a Milana vode ludaci ...

Ovde se priča o tome da je i Interova politika jedan od tih razloga, ne jedini i isključivi, ali svakako jedan od bitnijih razloga zašto im je repka loša od kalčopolija pa nadalje ...

Inter vodi takvu politiku odavno, i tu ne bi trebalo kriviti Inter već savez, trenutno niko ne može zabraniti Interu da kupuje strane fudbalere, ipak je to privatan klub, i od njega neko zarađuje, ako već hoće jaču ligu neko ograniče broj stranaca, odnosno neka uvedu da svaki klub mora imati određen broj domaćih fudbalera.

Pa to je i poenta Gax.

2006 je bio jedan Interista ali vredan.Materaci je odlicno odigrao to svetsko,u finalu bio igrac utakmice,tako da itekako ima Inter zasluge;)

Ai to sad nema veze sa ovom pricom,ovde se radi o jednom izlapelom coveku koji vise ni sam ne znam sta hoce i sta prica...

Materaci nije posebno dobro odigrao prvenstvo, daleko od toga da je bio odličan, jedino je obeležio finale tim golom i iznuđivanjem crvenim (mada ne znam koliko je to imalo uticaja jer je bio već i kraj) ... Dao je i penal da se ne zaboravi ... Koliko se sećam dobio je i on crveni protiv Australije čini mi se, a upao je u postavu kad se Nesta povredio ...

To prvenstvo su im doneli Kanavaro, Bufon i Pirlo ... Tim redom ...

Materaci nije posebno dobro odigrao prvenstvo, daleko od toga da je bio odličan, jedino je obeležio finale tim golom i iznuđivanjem crvenim (mada ne znam koliko je to imalo uticaja jer je bio već i kraj) ... Dao je i penal da se ne zaboravi ... Koliko se sećam dobio je i on crveni protiv Australije čini mi se, a upao je u postavu kad se Nesta povredio ...

To prvenstvo su im doneli Kanavaro, Bufon i Pirlo ... Tim redom ...

Sam si sve rekao... Jedino je obelezio finale?Pa sta je onda nego jedan od najzasluznijih za titulu Italije?To sto pises takav izraz obelezio,to je jer je Materaci u pitanju...

Tako i ja mogu da kazem Bufon je "obelezio" utakmicu svojim odlicnim odbranama,ali nije medju najzasluznijim...

Covek je dao gol kad je bilo najbitnije u finalu i to pri rezultatu 0-1 za Francusku,i to je dao bas lep gol glavom,nadvisio celu odbranu galskih petlova...

Da nije on imao taj nebeski skok i sjajan gol,pitanje da li bi bilo uopste penala...Sto tad nije dao gol neko drugi kad je to tako lako...

Plus kao sto si napisao,dao je gol u penal seriji sto je isto velika odgovornost...

Igrao je vrlo dobro na tom svetskom Materaci...

Sam si sve rekao... Jedino je obelezio finale?Pa sta je onda nego jedan od najzasluznijih za titulu Italije?To sto pises takav izraz obelezio,to je jer je Materaci u pitanju...
Obeležio je finale jer se pre toga nije naigrao i nije bio fantastičan kao ova trojca ... Nema to veze sa samim Materacijem ...

Tako i ja mogu da kazem Bufon je "obelezio" utakmicu svojim odlicnim odbranama,ali nije medju najzasluznijim...
Mogao bi da je u pitanju jedna, ali Bufon, Kanavaro i Pirlo su sve i jednu utakmicu odigrali maestralno ...

Covek je dao gol kad je bilo najbitnije u finalu i to pri rezultatu 0-1 za Francusku,i to je dao bas lep gol glavom,nadvisio celu odbranu galskih petlova...

Da nije on imao taj nebeski skok i sjajan gol,pitanje da li bi bilo uopste penala...Sto tad nije dao gol neko drugi kad je to tako lako...
Gol jeste lep, ali to je jedino upečatljivo od njega na tom SP ... Sreća za ITaliju što je to bilo u finalu ... Da on nije dao gol možda bi neko drugi, da Toti nije dao penal protiv Australaca možda ne bi ni pršli, da Groso nije dao gol protiv Nemaca možda ne bi prošli ... Previše je kad bi bilo šta bi bilo, pa da to Materacijevo uzmemo kao jedini kriterijum ...

I Toti ih je odveo u polufinale onim golom iz penala, a da ih nije odveo Materaci ne bi ni dobio priliku da obeleži finale (možda bi i bio tragičar da Italija nije prošla jer je dobio crveni), pa onda ne možemo reći da je Toti bio fantastičan na prvenstvu ... Mnogo više od jednog gola i jedne tekme je potrebno da bi Materaci bio sjajan ...

Igrao je vrlo dobro na tom svetskom Materaci...
Ja bih rekao da je igrao prosečno, i to samo zato jer je dao gol u finalu i na tome mu svaka čast ... Groso je npr. bio vrlo dobar, kao i Zambrota, a odličnih je bilo samo trojca ...

Back