FC INTER

Evo vest sa zvanicnog sajta Intera...

18th Scudetto: Inter, Nike present new kit

130617.jpg

MILAN - FC Internazionale and Nike presented the new away kit for the 2010/11 season during the 18th Scudetto celebrations at the Stadio Artemio Franchi in Siena. 

Nike's designers have taken inspiration from the white away shirt with the black and blue band used in the 1964/65 season. The V-necked shirt also features the club's historic serpent logo.

The Inter logo is on the right of the chest, with the Nike swoosh (blue) on the left and the Pirelli logo (black) in the middle.
The shorts are white with a blue band on both sides. The socks are white with a black and blue border.

Inter's new kits are designed for increased performance with lower environmental impact. Each shirt is made from one hundred percent recycled polyester, obtained from eight plastic bottles.

The advanced Nike Dri-Fit material makes the shirts 13% lighter, drawing perspiration away from the body.

"Nike and Inter celebrate together another extraordinary success today: the 18th Scudetto," said Andrea Rossi, general manager of Nike Italy. "We are particularly pleased to present the new away shirt of the Italian champions at the end of an exceptional season that we hope can become unforgettable."

The new shirts will available for purchase at all Nike Stores, authorised retailers and www.nikefootball.com, starting Monday 17 M

Nisam dugo bio na njihovom oficijalnom sajtu....Sasvim je OK dizajn....

Deki: "Da pobedim Bajern, ne treba mi odmor od orlova"

Stanković će se nakon finalne utakmice Lige Šampiona odmarati samo par dana i stiže na pripreme "orlova". Kaže da mu nije potreban odmor.
StankovicDeki je svestan da ima šansu života da osvoji evropsku titulu. Murinjo nije želeo da ekipa gubi koncentraciju i neko veliko slavlje posle utakmice sa Sijenom je izostalo.

"Slobodni smo do srede, tada nastavljamo da radimo, a u Madrid putujemo u petak. Nećemo ni trenirati do subotnjeg finala. Očekujem težak meč, ne mislim da je hendikep što Bajernu neće igrati Riberi. Njihova igra je tečnija bez njega", kaže kapiten Srbije.

I ne pomišlja na odmor nakon završetka klupske sezone.

"Ma kakvih sedam dana, odmoriću par dana čisto da bude sa porodicom, i stižem na pripreme. Ne treba meni predah od orlova. Mondijal je kruna sezone, odmaraću posle, ima vremena", dodaje naš kapiten.

Walken nisam rekao da je Ranijeri los trener,ali ostaje ta cinjenica da mu fale trofeji,da bi spadao medju najvece.Kapiram ja sta ti hoces da kazes,on jeste trener za formiranje ekipe,ali nije bas da nije imao sansu u klubovima u kojima je radio.Sad je opet imao veliku sansu za skudeto sa Romom,ali ju je ispustio...

A sto se tice Murinja,jeste imao je srece,ali ona se zasluzuje.I ta sreca ima mali deo zasluga za njegove uspehe i trofeje,ostalo je neverovatna posvecenost svom poslu i vredan rad.Covek je spreman da danima,iznova i iznova gleda meceve svojih protivnika,da analizira,zapisuje,trazi mane protivnickim ekipama,i razradjuje taktiku.Takav rad jednostavno donosi rezultate.Najbolji primer je Inter ove godine...
Jel znas recimo podatak da Messi nikad nije dao gol ekipi koju vodi Murinjo?A igrao je SEDAM puta protiv Murinjove ekipe.Ja ne mislim da je to slucajno,nego covek jednostavno zna posao...Naravno nije on savrsen,nisam to nikad rekao,ali je po meni uz Fergusona,Hidinka,Kapela,Lipija najbolji trener danasnjice...

I da sad je skoro 100 posto sigurno-Murinjo ide na leto u Real.Sam Morati je rekao da ne veruje da ce Murinjo ostati,plus iz vise izvora sam citao da je on vec prakticno sklopio dogovor sa Perezom,samo se ceka kraj sezone,tacnije da zavrsi posao sa Interom u finalu lige sampiona...Zao mi je zbog toga,voleo bih da on zauvek ostane u Interu i da osvoji jos pregrst trofeja,ali sam znao da je to nemoguce.On je jednostavno covek koga ne drzi mesto i stalno trazi nove izazove...Ako ode zelim mu puno srece u Realu i da terorise Barsu u primeri,kao sto je sa Interom ove godine u ligi sampiona :) Nek osvoji i tamo puno trofeja,pa da za jedno deset godina moze da se kaze da je najveci trener ikada...Ja mu to od srca zelim:hvala:

Poslednja izmena:
Stanković u Interu do kraja karijere!

Dejan Stanković će po svoj prilici karijeru završiti u Interu! Trofejni srpski reprezentativac će, nekoliko dana posle finala Lige šampiona sa minhenskim Bajernom, staviti potpis na novi trogodišnji ugovor sa nero-azurima, pišu italijanski mediji, a prenosi Press.

Predsednik milanskog kluba Masimo Morati, zadovoljan igrama koje sjajni vezista pruža u njegovom klubu, ponudio je bivšem kapitenu Crvene zvezde produžetak saradnje do kraja sezone 2012/2013, uz godišnja primanja nešto manja od 4 miliona evra. Stanković je do sada imao veću godišnju platu, ali ako se uzme u obzir činjenica da će Deki u sezoni kada mu bude isticao novi ugovor imati 35 godina, onda je jasno da on može biti više nego zadovoljan.

Dejan Stanković je sa Interom osvojio 5 šampionskih titula u Italiji, a 22. maja u Madridu će pokušati da osvoji prvu Ligu šampiona.

Murinjo: Inter ili Real? Hmmm...

Pred finale sezone i velikog duela između Intera i Bajerna u finalu Lige šampiona, "Specijalni" ima samo jednu dilemu...

Odavno traju spekulacije oko toga da li će Žoze Murinjo ostati trener Intera i naredne sezone. Portugalac je u sredu, tri dana pre utakmice u kojoj njegov tim može da osvoji istorijsku "tripletu" (Kup, Seriju A i Ligu šampiona), otkrio da je u njegovoj glavi knjiga spala na dva slova.

"Jedine opcije koje sam ostavio su Madrid ili Inter", rekao je Murinjo u intervjuu za madridski list "Marka", koji je tradicionalno naklonjen Realu.

"Samo Real Madrid ima ono što je potrebno da bi me izvukao iz kluba u kojem sam dve godine i sa kojim sam postigao velike uspehe uz neverovatan rad. Ukoliko odem (iz Intera), otićiću sa jasnom svešću da sam promenio taj klub", ponovo je Murinjo protovorio "specijalnim" tonom.

Duže od godinu dana Murinjo ističe da se vezao za Inter i njegove navijače više nego što je to bio slučaj u Čelsiju, ali da ga u oni koji ne vole Inter jednostavno ne podnose i da mu se ne dopada fudbal u Italiji, generalno. Stoga, nametalo se logično pitanje gde će otići trener kojem su skoro sva vrata ovog sveta otvorena?

"Mogu samo da kažem da je svakom treneru i velikom igraču rupa u karijeri ukoliko u jednom trenutku ne dođe u Real Madrid", dodao je Murinjo, što svakako neće ostaviti ravnodušnim predsednika "kraljevskog kluba" Florentina Pereza.

"Sto odsto sam siguran u to da želim da treniram Real Madrid. Da li će to biti naredne ili neke druge sezone, ne mogu da kažem...", poručio je Portugalac za kraj intervjua.

Bord direktora Reala sastaće se ove nedelje i raspravljati o (ne)poverenju treneru tog tima Manuelu Pelegriniju. Nije tajna da Perez želi Murinja "sad i odmah", ali...

Malo je onih koji kao rupu u karijeri ne bi uzeli eventualni Murinjov odlazak iz Intera u trenutku kada je klub osvojio sve ili skoro sve što se moglo osvojiti u sezoni 2009/10. Svi se slažu u tome da je teže braniti, nego osvojiti...

(MONDO)

Ni meni se ovaj prvi dres Intera ne svidja nesta posebno,bolji je ovaj rezervni...

Elem da se osvrnem na neke stvari u vezi Intera.Titula koje je osvojena u nedelju u Sijeni je od velikog znacaj za klub,navijace i same igrace.Iz vise razloga.Prvi je jer smo osvojili 18 skudeto i na taj nacin smo prestigli vecitog gradskog rivala.Sad mozemo sa punim pravom da kazemo da smo trofejniji od njih sto se tice domacih trofeja,jer imamo 18 titula,naspram njihovih 17,plus sad imamo 6 kupova a oni 5.Ta cinjenica je jako dobra i jako je lepo cuti ovako nesto :) Sad je Inter opet drugi najtrofejniji italijanski klub,odma iza Juventusa,sto se tice Italije naravno.

Drugi razlog zasto je osvajanje skudeta bitno,je taj sto ce igraci imati veliko samopouzdanje pred finale Lige sampiona.Verujem da ce sada dobiti krila i jos veci motiv,jer imaju veliku priliku da ostvare istorijski uspeh,osvajanjem triple krune.Takodje bice mnogo manji pritisak sada na Interu,nego sto bi bio u slucaju da nismo uzeli skudeto.Ovako mi vec sada imamo uspesnu sezonu iza sebe,jer smo osvojili duplu krunu,tako da ne bi bio smak sveta ako ne osvojimo Ligu sampiona.Naravno ne bi smeli da propustimo ovu veliku priliku za osvajanje titule sampiona Evrope,ali moglo je da se desi da izgubimo i skudeto i finale Ls,a onda bi ispali veliki gubitnici,jer ne bi uzeli ni jedan od dva primarna trofeja...
Na srecu to se nije desilo i sada kao sto rekoh imamo veliku priliku da ostvarimo savrsenu sezonu, ako uzmemo klempavi pehar.Citao sam neke izjave iz Bajerna u kojima prete Interu,Robben je izjavio kako je ubedjen da ce se Inter braniti a oni napadati...Hmmm zaboravlja prvu utakmicu Inter-Barsa kad je Inter napadao kao lud i nalupao katalonce,takodje zaboravlja meceve sa Celzijem..

Ali neka ove godine svi koji su nas potcenili-su prosli kao bosi po trnju.Izbacili smo aktuelnog sampiona Evrope i Spanije,"vanzemaljce" iz Barselone.Izbacili smo takodje sampiona Engleske,imali smo tezi put do finala nego Bajern,verujem da je to dovoljno da imaju respekt prema nama,ali nema veze Interu odgovara da ih potcenjuju...Verujem da ce Murinjo napraviti dobitnu kombinaciju,ocekujem da Inter kao protiv Celzija u Londonu,ili Barse na Meaci.Znaci napadacki,bez ikakvih kalkulacija napasti protivnika,ali ne grlom u jagode vec strpljivo,uz fanaticnu odbranu,kao na ova dva pomenuta meca...Inter ima dosta fudbalera koji mogu da daju gol i odluce mec,mislim da smo po pojedincima jaci od bavaraca,sto naravno nista ne mora da znaci,jer nemci su nemci.Uvek,bez obzira koj tim.

Eto,Milito,Snajder,Baloteli,Pandev,Kambiaso,Majkon,Zanneti,Stankovic-svi ovi igraci imaju kvalitet da postignu gol i rese mec.Nadam se da ce neko od njIh to uspeti da ucini.Plus Cezar da ima svoj dan da brani najbolje sto ume...U tom slucaju verujem da ce Inter osvojiti ligu sampiona.

Robbena treba drzati na oku i blokirati njegove opasne suteve iz daljine,takodje Olica drzati van kaznenog prostora,jer je tamo mnogo bezopasniji.Verujem da to nasa odbrana moze,samo da budu maksimalno koncetrisani.
Ako su uspeli da zaustave Messija,Cavija,Ibrahimovica,Drogbu,Anjelku,Lamparda,onda sigurno mogu i Bajerrnove uzdanice...

Verujem u ovaj tim Intera i u Murinja,nadam se da ce naci snage da slome Bajern i donesu nam ovaj najvredniji trofej :)

Poslednja izmena:
Inter započeo pregovore sa Mihom?

Trener Katanije Siniša Mihajlović trenutno je prvi favorit da preuzme mesto trenera Intera, piše „Korijere delo sport“.

Italijanski dnevnik navodi kako su čelnici Intera održali prvi sastanak sa Mihajlovićem, koji je igračku karijeru završio upravo u Interu i gde je od 2006. do 2008. bio asistent prvog trenera Roberta Manćinija. Nakon što je Manćini otpušten, 41-godišnji Mihajlović neuspešno je vodio Bolonju, ali je ove sezone bio pravi hit u Seriji A sa Katanijom.

Mihajlović je uspeo da sačuva prvoligaški status Kataniji, usput prikazavši i igru koja je bila lepa za oko. Na kraju je sa timom, koji je preuzeo u momentu kada je Katanija bila prikucana za dno tabele, zauzeo solidnu 13. poziciju.

Predsednik Intera Masimo Morati će lično obaviti razgovore sa Mihajlovićem posle predstojećeg finala Lige Šampiona, ukoliko aktuelni trener Žoze Murinjo napusti ’Đuzepe Meacu’.

Mihajlović je pre nekoliko dana demantovao da je bio kontaktiran od strane Intera.

Van Galova ofanziva i Murinjove zamke

U subotu će ceo fudbalski svet gledati ka Madridu i pitati se može li Luj Van Gal da se suprotstavi "Gospodinu Specijalnom".
Liga šampiona, finale

Udariće junak na junaka u subotu uveče. Sudariće se giganti, Bajern i Inter, majstori, Arjen Roben i Vesli Snajder, neumorni borci, Mark Van Bomel i Dejan Stanković, vrhunski golgeteri Ivica Olić i Dijego Milito...

Ali, više od svega, fudbalski svet očekuje sudar filozofija Luja Van Gala i Žozea Murinja, kome će to verovatno biti poslednja utakmica na klupi Intera, jer je izvesno da će preuzeti Real.

Holandska misao i nemačka krv ne priznaju odbranu kao opredeljenje i jasno je da će Bajern od 20,45 na travi Santjago Bernabeua krenuti ka golu Žulija Cezara.

Ali, po opštem mišljenju najbolji taktičar na planeti sigurno sprema zamku, a dokazano je protiv Čelsija i Barselone, da raspolaže vojskom sposobnom da odgovri na zadatke, da protivnika zadrži na distanci, ali i da se brzo transformiše za kontranapad.

"Siguran sam da ćemo mi napadati, a da će se Inter braniti", slaže se sa pretpostavkama stručnjaka i Arjen Roben, koji će u odsustvu kažnjenog Franka Riberija morati da preuzme veliku odgovornost na svoja pleća.

"Dobro poznajem Murinja i znam da uvek izvuče maksimum iz ekipe. Takođe znam da mu nije cilj da razgali publiku tako što će njegov tim igrati lepršavo, važan mu je samo rezultat. U Bajernu je drugačije, želimo i da igramo lepo i da pobedimo", dodao je Holanđanin, koji je ove sezone dalekometnom paljbom "cepao" mreže Fiorentine, Mančester junajteda i Liona.

Bavarci će u osmom finalu pokušati da osvoje petu titulu šampiona Evrope, a Inter je u prethodna četiri pokušaja dva puta bio najbolji na Starom kontinetu, ali najvredniji pehar čeka već 45 godina.

"Murinjo je sistematičan i precizan. Sve shvata ozbiljno i plaši protivnike. A šta je smislio za Bajern? To je za sada tajna, ljudi će to videti u subotu uveče", izjavio je golman Intera, Žulio Cezar.

Samjuel Eto je sa Barselonom dva puta osvajao Ligu šampiona, a ima nameru da pehar "sa velikim ušima" podigne i treći put.

"Svesni smo šta pobeda u Ligi šampiona znači za navijače Intera. To će biti finale iz snova za njih, koje čekaju ceo život. Za trijumf nam je potreban pravi stav i volja za borbom".

Oba prethodna finala Kamerunac je igrao protiv Engleza, Arsenala i Mančester junajteda.

"Sa Bajernom je druga priča. To je odlična ekipa u usponu forme", zaključio je Samjuel Eto.

Drugi razlog zasto je osvajanje skudeta bitno,je taj sto ce igraci imati veliko samopouzdanje pred finale Lige sampiona.Verujem da ce sada dobiti krila i jos veci motiv,jer imaju veliku priliku da ostvare istorijski uspeh,osvajanjem triple krune.
Jel ti pričaš o Bajernu ili Interu :D ...

Elem, drugu sezonu zaredom nas očekuje treble :worth: ...

Eto,Milito,Snajder,Baloteli,Pandev,Kambiaso,Majkon,Zanneti,Stankovic-svi ovi igraci imaju kvalitet da postignu gol i rese mec.Nadam se da ce neko od njIh to uspeti da ucini.Plus Cezar da ima svoj dan da brani najbolje sto ume...U tom slucaju verujem da ce Inter osvojiti ligu sampiona.
Ja očekujem odličan meč, Inter ima jači sastav, Bajern ima boljeg trenera, tako da su taman šanse 50-50 ...

Sa druge strane imaš ludog Robena koji je najbolji individualac u obe ekipe, imaš još luđeg Olića koji igra u sjajnoj formi, Švajnštajger ima odličan udarac i biće opasnost sa 25-30 metara, Altintop isto ima dobar šut, kao i Van Bomel ...

Interova najveća šansa zavisi od napada, tj. da li će igrati Miler ili neće, jer ako on bude igrao jedna briga manje :D ...

Jel ti pričaš o Bajernu ili Interu :D ...

Elem, drugu sezonu zaredom nas očekuje treble :worth: ...

Ja očekujem odličan meč, Inter ima jači sastav, Bajern ima boljeg trenera, tako da su taman šanse 50-50 ...

Sa druge strane imaš ludog Robena koji je najbolji individualac u obe ekipe, imaš još luđeg Olića koji igra u sjajnoj formi, Švajnštajger ima odličan udarac i biće opasnost sa 25-30 metara, Altintop isto ima dobar šut, kao i Van Bomel ...

Interova najveća šansa zavisi od napada, tj. da li će igrati Miler ili neće, jer ako on bude igrao jedna briga manje :D ...

Pa mislim da je jasno da pricam o Interu,jer kako Bajern moze da osvoji skudeto?:lol:Nisam znao da postoji ta mogucnost da bavarci postanu sampioni Italije:D

Ne bih rekao da je Van Gal bolji ud Murinja,ali ni obrnuto,tu su negde podjednaki...

Ko god da osvoji bice fenomenalan uspeh,jer ce biti tripla kruna...

Tacno Roben je trenutno u strasnoj formi,ali bio je i Messi pa su ga igraci Intera zaustavili.Da zaboravio sam da napomenem Svajnstagera,on ima isto dobr sut.Po meni Inter ako uspe da zaustavi Robbena,Svajnstagera i Olica,dobice mec.Prvoj dvojici treba blokirati suteve,a Olica treba samo drzati van kaznenog jer nema neki razoran sut.

Cekaj Walken ko je standardan u Bajernovom napadu uz Olica?Zar nije Klose?Sta je taj Miler toliko lose uradio,da ga smatras beskorisnim...:D

I kakvo je tvoje misljenje o odbrani Bajerna?Mnogi pricaju da je to sansa Intera,i da Bajernovi defanzivci nisu toliko dobri i sigurni...Nadam se da ce praviti neke kikseve,koje ce Eto i Milito pretvoriti u golove:)

Pa mislim da je jasno da pricam o Interu,jer kako Bajern moze da osvoji skudeto?:lol:Nisam znao da postoji ta mogucnost da bavarci postanu sampioni Italije:D
Ma znam bre, mada kad je Egipat bio šampion Evrope, može i Bajern Italije :D ...

Ne bih rekao da je Van Gal bolji ud Murinja,ali ni obrnuto,tu su negde podjednaki...
Meni je bolji Van Gaal, iskusniji je, luđi, a i bio mu je učitelj, te sigurno nije bio toliko lud da mu prenese znanja koja će Žoze moći da upotrebi protiv njega ...

Gledao sam neki dokumentarac gde ga ja Murinjo toliko nahvalio, da čovek pomisli da su dajguzi ...

Tacno Roben je trenutno u strasnoj formi,ali bio je i Messi pa su ga igraci Intera zaustavili.Da zaboravio sam da napomenem Svajnstagera,on ima isto dobr sut.Po meni Inter ako uspe da zaustavi Robbena,Svajnstagera i Olica,dobice mec.Prvoj dvojici treba blokirati suteve,a Olica treba samo drzati van kaznenog jer nema neki razoran sut.
A jebbiga onda, ako Van Gal zaustavi Milita, Etoa i Snajdera Bajern će dobiti meč ...

Ne znam samo kako misle da ga drže van 16-erca, jer Murinjo ssigurno neće držati odbranu toliko visoko, jer ofsajd zamka je jedini način da ga udalje iz kaznenog ... Ne mogu ga oni vući za dres ili mu zabraniti da uđe u 16 ...

Cekaj Walken ko je standardan u Bajernovom napadu uz Olica?Zar nije Klose?Sta je taj Miler toliko lose uradio,da ga smatras beskorisnim...:D
Nisam ih puno gledao jebbiga, ne mogu ti reći koje su im opcije najbolje ... Klose je sjajan skakač, a to će im sigurno trebati pored Lusia, dok je Gomez jak na nogama, što MIler nikako nije ...

Nije on uradio ništa loše, nego smatram da nije dorastao za velike tekme ... Daj bože pa da me u subotu razuveri ...

I kakvo je tvoje misljenje o odbrani Bajerna?Mnogi pricaju da je to sansa Intera,i da Bajernovi defanzivci nisu toliko dobri i sigurni...Nadam se da ce praviti neke kikseve,koje ce Eto i Milito pretvoriti u golove:)
Ne znam za kikseve, ali jaki su u duelu te bi skok duel i kontakt igra trebalo da budu na njihovoj strani, dok sa druge strane Eto je daleeeeko okretniji i brži od njih, a i Milito brzo reaguje u 16-ercu, te bi brzo menjanje pozicija i ukrštanje tokom cele tekme možda bilo i najbolje rešenje ... Nekih pola sata samo to raditi, bez konkretnih akcija, čisto da ih izmore i zbune, a onda ih napasti svom snagom ...

Ma znam bre, mada kad je Egipat bio šampion Evrope, može i Bajern Italije :D ...

Meni je bolji Van Gaal, iskusniji je, luđi, a i bio mu je učitelj, te sigurno nije bio toliko lud da mu prenese znanja koja će Žoze moći da upotrebi protiv njega ...

Gledao sam neki dokumentarac gde ga ja Murinjo toliko nahvalio, da čovek pomisli da su dajguzi ...

A jebbiga onda, ako Van Gal zaustavi Milita, Etoa i Snajdera Bajern će dobiti meč ...

Ne znam samo kako misle da ga drže van 16-erca, jer Murinjo ssigurno neće držati odbranu toliko visoko, jer ofsajd zamka je jedini način da ga udalje iz kaznenog ... Ne mogu ga oni vući za dres ili mu zabraniti da uđe u 16 ...

Nisam ih puno gledao jebbiga, ne mogu ti reći koje su im opcije najbolje ... Klose je sjajan skakač, a to će im sigurno trebati pored Lusia, dok je Gomez jak na nogama, što MIler nikako nije ...

Nije on uradio ništa loše, nego smatram da nije dorastao za velike tekme ... Daj bože pa da me u subotu razuveri ...

Ne znam za kikseve, ali jaki su u duelu te bi skok duel i kontakt igra trebalo da budu na njihovoj strani, dok sa druge strane Eto je daleeeeko okretniji i brži od njih, a i Milito brzo reaguje u 16-ercu, te bi brzo menjanje pozicija i ukrštanje tokom cele tekme možda bilo i najbolje rešenje ... Nekih pola sata samo to raditi, bez konkretnih akcija, čisto da ih izmore i zbune, a onda ih napasti svom snagom ...

Walken ima mnogo primera u istoriji da je ucenik nadmasio ucitelja,tako da verujem da je to slucaj i sa Van Galom i Murinjom...Verujem da ce Zoze do detalja izuciti Bajern i da ce naci pobednicku strategiju:)

Normalno da ce ga Murinjo nahvaliti ipak su oni prijatelji...

Pa to stoji Walken,ako Van Gal uspe da neutralise Eta,Milita i Snajdera bicu vrlo blizu pobede...Isto vazi za obrnutu situaciju,to jest Robbena,Olica i Svajnstagera...

Sto se tice Olica,nisam mislio naravno da ga stalno drze van kaznenog,to je nemoguce,ali sto manje puta ga pustati da primi loptu u kaznenom,jer kao sto rekoh van 16 je dalekooooo bezopasniji nego unutar...

Pa i Interovi defanzivci su jaki u kontakt igri,Lusio i Samjuel su kao stene,Majkon isto nije slab,a za kapitena Zanetija bolje da ne govorim,njega je skoro nemoguce oboriti... Realno mislim da Inter ima jacu odbranu,ali opet to nemora nista da znaci...Sto se tice skok igre napadaca tu su oni u prednosti,jer imaju Klosea i Olica,koji takodje zna da ga zavuce glavom...Dok su Interovi napadaci kao st osi rekao okretniji i brze reaguju u kaznenom...

Ja razmisljam sa singliram u kladionici na Inter :)

Normalno da ce ga Murinjo nahvaliti ipak su oni prijatelji...
Ovo nije bila klasična kurtoazija, nego se baš videlo da Žoze misli iskreno to što govori, da je puuuno naučio od njega (što možeš videti i po onoj beležnici kao najbanalniji primer), i da je prvo njega pitao da li je sposoban da samostalno trenira klub ...

Realno mislim da Inter ima jacu odbranu,ali opet to nemora nista da znaci...
Nema tu šta da se misli, Interova odbrana je jača i to dosta jača, pogotovu bekovi i golman, a i centralni su jači - Lusio je zver, a Samuel polako vraća formu sa kojom je bio jedan od najboljih štopera na svetu, kad je igrao u Romi ...

Ja razmisljam sa singliram u kladionici na Inter :)
Ja razmišljam na X i penale, jer čudno mi je malo da ove sezone nijednom nisu bili penali ...

Inter es un equipo peligroso que es fuerte y ganar todos los taza de ganar y 3

Превод-Интер је опасан клуб тј јак победиће све и освојиће и 3 пехар

• Podržavam
Reactions: Gax
Ovo nije bila klasična kurtoazija, nego se baš videlo da Žoze misli iskreno to što govori, da je puuuno naučio od njega (što možeš videti i po onoj beležnici kao najbanalniji primer), i da je prvo njega pitao da li je sposoban da samostalno trenira klub ...

Nema tu šta da se misli, Interova odbrana je jača i to dosta jača, pogotovu bekovi i golman, a i centralni su jači - Lusio je zver, a Samuel polako vraća formu sa kojom je bio jedan od najboljih štopera na svetu, kad je igrao u Romi ...

Ja razmišljam na X i penale, jer čudno mi je malo da ove sezone nijednom nisu bili penali ...

Nisam ni mislio da je kurtoazija,normalno je da ce Zoze hvaliti Van Gala,ipak mu je bio mentor.On mu je pokazao mnoge stvari i prve korake je Murinjo kao trener naucio uz njega...Ali to je sada daleka proslost,Murinjo je danas trener koji ima vec dosta iskustva za svoje godine,i zato ja ne mislim da je Van Gal bolji.Bice ovo veliki ispit za Murinja,da vidimo da li je uspeo da nadmasi svog ucitelja :D

Da secam se Samjuela u Romi,stvarno je bio zver od igraca,i slazem se da je sada povratio deo te stare forme.Ako odbrana bude kao protiv Celzija u Londonu i da napadaci imaju svoj dan,mislim da u tom slucaju Inter osvaja.Ali naravno sve ovo su predvidjanja i kad pocne tekma,sve prognoze padaju u vodu.Jer k ozna sta moze da bude mozda neki penal,crveni ili nesto trece...Realno gledano da Rafael nije dobio crveni,verovatno bi Mancester eliminisao Bajern...Ali to je fudbal,skroz nepredvidive stvari mogu da se dese...Jos nesto,procitao sam da je sudija Hauard Veb,onaj englez,i cuo sam da on dopusta malo grublju igru,sto takodje moze biti od velikog znacaja...Plus nacuo sam da je on fan Mancestera,pa stoga mogao bi da svira neki penal za Inter cisto da nam pomogne da osvetimo njegov United :D

Vidis dobro si primetio da nije bilo penala,vrlo moguce je i to da se desi...Moje misljenje je da ce Murinjo traziti pobedu u regularnom delu,jer je svestan koliko su nemci opasni u produzecima,tada dolazi do izrazaja njihov mentalitet...Ali ipak mislim da cu singlirati da Inter,malo navijacki :)

Poslednja izmena:
Murinjo napada Bajern?

Murinjo će protiv Bajerna izvesti formaciju sa četiri ofanzivna igrača. Eto, Snajder i Pandev iza Milita.
Dijego Milito će biti najistureniji igrač Intera u finalu Lige Šampiona ali će Argentinac imati veliku podršku iz veznog reda.

Murinjo će baš kao i protiv Čelsija i Barselone na teren izvesti tim u formaciji 4-2-3-1, što znači da će Pandev i Eto delovati po stranama, dok će Vesli Snajder igrati po centrali.

Havijer Zaneti će najverovatnije igrati u vezi, umesto suspendovanog Mote, što znači da će Kivu igrati kraj leve aut linije. Druga opcija je da Stanković zameni Motu ali bi to izazvalo velika pomeranja u timu pa su sve prilike da će tandem zadnjih veznih činiti Kambijaso i Zaneti.

Lusio se oporavio od povrede lista pa će u tandemu sa Samjuelom činiti bedem ispred gola Hulija Cezara, a po desnoj strani će naravno delovati Majkon.

Poslednja izmena:
Navijam za vas sutra... :D

Hvala,nadam se konacnoj pobedi Intera:)

Elem moram da napisem jedan neverovatan podatak,a tice se sada vec danasnje utakmice.Danas uvece legendarni kapiten Intera Havijer Zanneti igra svoj 700 MEC U DRESU INTERA!

Sudbina je tako htela da nas kapiten proslavi ovaj jubilej u finalu Lige sampiona.Ovaj covek je za sve navijace Intera vise od legende,on je jednostavno mitski igrac,tesko ce iko u buducnosti doziveti njegovu slavu i status...

zanetti6.jpg

Cvrsto verujem i nadam se da ce ovaj covek danas podici trofej namenjen pobedniku Lige sampiona,i da ce i na taj nacin postati fudbalski besmrtan...SAMO HRABRO DO KONACNE POBEDE MOMCI!!!

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Gax

Back