Pridružujem se čestitkama, ovaj skudeto je apsolutno zaslužen i ne može da se poredi sa onim prethodnim, jer sad Inter nije imao enormnu pomoć sudija a i ponekad je bio oštećen ... Dali su najviše golova, najmanje primili, najčvršće su igrali i svaka im čast na duploj kruni ... Po meni, najzaslužniji su Milito, Zaneti, Eto, Maikon, Lusio i Snajder, što će reći da je Inter napravio posao veka kad je prodao Ibru a u zamenu doveo četiri igrača svetske klase

... Tačnije, to je više idiotarija veka od strane Laporte

...
Svaka čast i Stankoviću, odličnu sezonu je odigrao, dao nekoliko prelepih golova (protiv Đenove je sigurno gol godine

) i sada i on kao i Bane sa duplom krunom ide na SP, i samo neka tako nastave i u repki, pa mi onda neće biti krivo što je Inter najbolji

...
Uživajte Interisti u uspesima, ove godine je sve po zaslugama, i ako tako bude i sledećih godina ja ću opet ovako čestitati

...
Kapiram ja da si sada besan,ali nismo mi krivi sto imate vecitog gubitnika na mestu trenera...Jel mislis da je slucajnost sto Ranijeri nikada nije osvojio neki veliki trofej u svojoj karijeri?Ja ne mislim,jednostavno Inter vodi trener pobednik,a Romu trener gubitnik...
Ne pričaj gluposti Gari, jer ove sezone je Ranijeri krenuo sa -6, a završio sa -2 u odnosu na šampiona, tako da gledajući isključivo njegove bodove, on ih ima više od Murinja ... Nije ni on kriv što je preuzeo Romu u raspadu i na poslednjem mestu, niti je on kriv što Inter ima duplo bolji tim i 50x veći budžet ...
Da li misliš da je slučajnost da Ranijeri stvori tim Valensije i dobije otkaz, a njegov naslednik sa tim timom osvaja titule i igra finala LŠ-a? Ili da od Čelsija napravi mašineriju i pre Romana, dobije otkaz a njegovi naslednici osvajaju trofeje sa timom koji je on formirao? Ili da od raspalog Juventusa napravi ozbiljnu ekipu koja je zaslužila skudeto na terenu prve godine kad ih je trenirao, a onda dobije otkaz ...
Nije Ranijeri Gari gubitnik, nego jednostavno čovek nikada nije dobio pravu šansu, i nikad nije ni približno bio cenjen koliko to zaslužuje ...
Sa druge strane, Murinju se u karijeri poklopilo dosta toga, sa Portom puno sreće i pomoći sudija, u Čelsiju je zatekao fantastičan tim i beskrajan budžet, kao i u Interu, i on tu nije napravio nikakve revolucije ... Da se razumemo, on je fantastičan trener, za neke stvari i najbolji na svetu, ali uopšte nije velika razlika između njega i Ranijerija po znanju i kvalitetu kao što se to prezentuje po medijima ...
Budi siguran da je Murinjova sledeća stanica Real Madrid, koji će do tada već uigrati ekipu, a Perezov džep će i dalje biti predubok ...
Zbog toga ja više cenim Del Nerija koji je pravio čuda u Kjevu, bio odličan u Atalanti, a evo sad je i Sampdoriu uveo u LŠ ...