Корнелије
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Честитам, заслужено сте победили. Мислим да ће вам овај трофеј бити сасвим довољан за ову сезону. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Тоти је добро урадио. Треба тај Балотели мало назад у Камерун, а не да се курчи са италијанским држављанством.

Немам појма одакле је, али сам ставио Камерун као random афричку земљу... Боли ме уво да л' је из Камеруна, Гане или Маурицијуса...

Roma-Inter 0-1 dice tutto-превод-Рома-Интер 0-1 све говори
1 Internazionale 36 22 10 4 70 31 +39 76 W W W D W
2 Roma 36 22 8 6 64 40 +24 74 W L W W W
3 Milan 36 19 10 7 57 38 +19 67 W L L D W
4 Sampdoria

FORZA INTER!!!Evo slika sa dodele trofeja...Pokazali smo rimljanima da smo bolji tim,i to usred Rima,na njihovom stadionu-uzivajte
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utakmicu je obelezio odlican gol Milita,i veoma prljava igra Rominih igraca,kad su shvatili da je Inter bolji,poceli su da tuku i udaraju nase igrace...Pogotovo se Toti istakao kad je neverovatnu stvar uradio udaravsi Balotelija namerno nogom.To je uradio iz nemoci jer je Baloteli prethodno presao nekolicinu igraca Rome.Sad je pokazao kakav je covek...Kapiten Zaneti je odigrao jos jednu odlicnu partiju,a igrali smo bez Stankovica,Lusia.Snajder je igrao samo pet minuta,a Samjuel jedno poluvreme...
Nadam se da je ovo prvi od tri trofeja koje cemo osvojiti u ovom mesecuFORZA INTER!!!

I
Dejan Stanković nije odigrao ni jedan minut na ovom finalnom meču.
Za njega u Interu mislim da vise nema mesta.Dolaze nove generacije koje su sposobnije i aktivnije od njega.Za njega bi bilo najbolje da moze da ode u neki n drugi klub kome je potreban igrac, a pri tom ima mesta za njega.
Može Dejan na iskustvo da izvuče još jednu sezonu a posle toga da ode kod Siniše.
Gotovo je sa njegovim iskustvom.To u ovom slucaju postaje ne bitno, nema kod njega vise ni iskustva, jer on time nista ne postize.Svi ovi moderni igraci znaju isto sto i on, nije on nista iskusniji od njih i ako je stariji.Ja bi Voleo da predje u Chelsea, da ga gledamo u premier ligi
A Totti bi mogao dobiti nekoliko utakmice zabrane igranja(tj. 2,koliko je jos ostalo do kraja),zbog sutiranja Motte i Balotellija u vuglu![]()
Može Dejan na iskustvo da izvuče još jednu sezonu a posle toga da ode kod Siniše.

Žalio se, pa dobio veću kaznu! (To je na jedan način dobro, najverovatnije ćemo gledati Dekija u finalu).
Evropska fudbalska unija (UEFA) povećala je kaznu igraču Intera Tijagu Moti sa jedne na dve utakmice neigranja, prenosi Beta. Mota je isključen protiv Barselone u revanš utakmici polufinala Lige šampiona i već se znalo da će zbog toga propustiti finalni okršaj protiv Bajerna iz Minhena.
Fudbaler sredine terena Intera ima pravo žalbe na ovakvu odluku.Finalna utakmice Lige šampiona između Intera i Bajerna igra se 22. maja na stadionu Santijago Bernabeu u Madridu.
A kako se to gubi iskustvo? Znam da vremenom tehnika otupi i snaga počne da opada, ali ne znam kako se gubi iskustvo ...Gotovo je sa njegovim iskustvom.To u ovom slucaju postaje ne bitno, nema kod njega vise ni iskustva, jer on time nista ne postize.Svi ovi moderni igraci znaju isto sto i on, nije on nista iskusniji od njih i ako je stariji.Ja bi Voleo da predje u Chelsea, da ga gledamo u premier ligi
Stanković dobija društvo još jednog Srbina....
Od ranije je poznato da je on jedna od glavnih meta Intera za predstojeći letnji prelazni rok, a "nero-azuri" su našeg internacionalca pokušali da dovedu već u januaru, ali nisu uspeli da postignu sporazum sa čelnicima Lacija.
Kako piše italijanski sportski dnevnik Gazeta delo Sport, uprava Lacija spremna je da proda srpskog reprezentativca, Aleksandra Kolarova Interu ukoliko bi taj klub u Rim na pozajmicu poslao svog napadača Maria Balotelija.
Nedavno je Kolarov izrazio svoje divljenje na račun trenera Intera, Žozea Murinja i dodao da će u Laciju ostati samo ukoliko klub pokaže određenu ambiciju za napredak.
Predsednik Lacija Klaudio Lotito, poučen slučajem Gorana Pandeva, želi da zaradi na prodaji Kolarova dok još može. Srbinu ugovor ističe na leto 2012. godine i već je ranije dao do znanja da ne namerava da ga produži.

A kako se to gubi iskustvo? Znam da vremenom tehnika otupi i snaga počne da opada, ali ne znam kako se gubi iskustvo ...
Pogotovu za igrača koji je 10 godina standardan u kalču, i to u klubovima koji su bili u vrhu ...
Deki je za ovh deset godina igrao na svakoj poziciji i uvek je davao maksimum, te je može se reći jedan od igrača koji su obležili ovu deceniju u kalču ... Mnoštvo prelepih i važnih golova je dao, samo šteta što nije bio toliko dobar i u repki ...
Evo samo golovi iz Lacia
Ali pogledaj kada je to bilo.Nekazem da on gubi iskustvo...
Gotovo je sa njegovim iskustvom.To u ovom slucaju postaje ne bitno, nema kod njega vise ni iskustva
Kako igrač od 25 godina može da ima iskustva kao Deki koji je 10 godina prvotimac u kalču, igrao je na 2 svetska, ima stotinak evro tekmi, ima dosta trofeja i bio je kapiten Zvezde sa 18 godina?On vec ima dosta godina, a sada dolaze igraci od 25 godina koji imaju takodje dosta iskustva, +mogu da odigraju na vrhunskom nivou.Pogledaj samo ove golove koje si postavio, ubijao je kad je bio mladji.E sada ce da dodje neko u inter ko ume da postize golove ovako,+ iskustvo