FC INTER

Posto pricamo u sudijama evo slike kad je Pike dao gol.Pogledajte gde se nalazi Pike,tacnije njegova leva noga i videcete da je Barselona postigla neregularan gol.Muntari stoji u liniji sa drugim igracem Intera i jasno se vidi da je bio ofsajd....

ofsajd.png

Poslednja izmena:
Ja sam tamo video samo jednog ljigavca, a to je Buskets, međutim i Lusio je pokazao svu raskoš svoje ljigavosti, tako da ste tu izjednačeni :D ...

Mota je već imao žuti, i veoma glupavo je išao da se zagradi, tako da je crveni (drugi žuti tačnije) opravdan ... Ne može se tako graditi lopta, a i posle je davio Busketsa ...

Kakve crne sudije Gari kad su Barsi poništili čist gol, a Interu priznali neregularan??? I sad kao sudije navlačile za Barsu :roll: ... I onaj penal nad Alvešom onda možemo računati ako koristimo kriterijume kao od prošle sezone ...

Sudije su u ovom dvomeču daleko više pomogle Interu ... Kod Pikeovog gola je Muntari zaboravio da izađe ...

Pre svega zbog ove sramotne predstave i 6 defanzivaca i 3 defanzivna vezna u jednom trenutku, bez želje da se postigne gol ...

Gledajući činjenice Bajern jeste dao gol Firenci iz ofsajda, ali dala ga je i Firenca u revanšu ... Sa druge strane Inter je dao neregularan gol Barseloni, poništen je čist gol Barseloni, nije sviran čist penal za Čelsi i još nekoliko sumnjivih situacija u 16-ercu Intera u mečevima sa Čelsijem i Barsom (mada to za mene nijedno nije bio penal osim starta nad Kaluom) ...

Da je Inter odigrao kao i prvu utakmicu, ili kao revanš protiv Čelsija, onda bih prvi rekao da najviše zaslužuju trofej, jer igraju muški i konkretno, bez obzira na one sudijske previde, ali sa ovako sramotnom igrom nijedna ekipa ne zaslužuje da uđe u finale a kamoli trofej ...

I da, kad pominjete Cezara, jeste spasao Inter onom paradom, ali brat bratu ukrao je deset minuta onim odugovlačenjem i to od prve minute :worth: ... A sad ispada da su heroji a ovi ljigavci ... I kod jednih i kod drugih ima ljigavaca, i jedini koji zaslužuju prelaznu ocenu juče su Eto i Pike ...

ee ti baš lupetaš za medalju
kažeš barsi poništen regularan gola, al ako si pogledao utakmicu mogao si da vidiš da je barsa dala neregularan gol, tako da ti to dođe isto...
jesi li ti normalan, ti misliš da je inter ovde trebao da napada čoveče jel ti imalo pratiš fudbal hoćeš da kažeš da je inter trebao da napada i pored rezultata koji je imao iz prvog meca,da napadaju samo da bi Walken gledao zanimljivu utakmicu:dash:
cezar je morao da troši vreme morao je
LJIGAVCI INTERISTI čoveče kakvo lupetanje od strane tebe, barsa su ljigavci nisu mogli da podesu murinja, gađali ga kada je dolazio, uključili prskalice kad su se radovali interovi igrači na terenu zovu ga prevodioc
ALI PREVODIOC JE NJIMA SVE OBJASNIO I ZAČEPIO IM USTA.

ovaj tvoj post je dokaz da neznaš ništa o fudbalu
evo mogu ja da te edukujem
nisam navijač intera navijam za liverpol ali na ovakve nebuloze sam morao da ti odgovorim

Znam da ti je jako krivo sto je Inter u finalu,ali pomiri se sa tim covece...:lol:Lepo ti je rekao Gax,nekad stvarno previse smaras,i sad si preterao.Ajde bre vise u kuracc svaki put kad Inter ostvari dobar rez,to je po tebi nezasluzeno...
Nije mi krivo što je Inter u finalu, nego što je ekipa sa onakvom predstavom ušla u finale, svejedno dal je to Inter, Čelsi, Barsa neko treći ... Da je i Juve tako odigrao opet bi bilo sramotno i ne bi zaslužili finale ...

Ali pazi ti pricas o nekoj lepoti fudbala,a navijas za Juventus koji je poznat po lepom fudbalu:rotf: Vi ste uvek pobedjivali ovako,kako je Inter sada prosao,uvek neka minimalna pobeda i nigde lepog fudbala...
Ne pričam ja Gari o lepoti, niti da je Inter trebao da igra napadački sa deset ofanzivaca, nego da se igra muški, na presing, na kontre ako već ne možeš pasevima da dođeš do gola ... Inter je tako odigrao prvi meč i svaka im čast ... Nije bilo lepo za oko poput Arsenala ili Barse, ali je to bio fudbal koji može da se gleda, napet, na krv i nož a ne ono sramoćenje od sinoć gde se lopta ispucava čim se primi ...

To ti je klasican zabarski fudbal.Kad Milan i Juventus pobedjuju ovako onda je to uspeh i oni su sampionski timovi,a kad Inter ovako dobija to je sramota???:roll: I zasto zaboravljas prvu utakmicu koja se igrala?U kojoj smo kataloncima dali tri komada...
Ono nije bio fudbal kao prvo, žabarski je nešto drugo ... I ko zaboravlja prvu utakmicu???? Jel vi čitate dobro ili ste jednostavno slepi??? Pa rekao sam da je prva utakmica pokazatelj da može da se igra sa Barsom i bez lepe igre i nadmudrivanja, jednostavno presingom, trčanjem i kontrama, i da su samo to trebali da ponove i u drugom meču i da aspolutno zasluženo izbace branitelja naslova ...

NIko ni ne očekuje da ih Inter napadne dok ima povoljan rezultat, ali očekujem da vidim ekipu koja igra presing, koja pokazuje inicijativu da postigne gol iz kontre barem i koja se ne boji da pređe pola protiv ekipe koju je već dobila i pokazala da može sa njima ...

O kakvim bre ti sudijama pricas kad onaj smrad onako iscenira crveni i kad Pike da gol iz ofsajda???Ista situacija kao kad je Milito dao treci gol u prvoj tekmi...
Crveni je bio, drugi žuti je ipak ... Nije za direktno, ali za žuti jeste ... Mada, ja bih i Busketsu dao crveni iako po pravilu ne bi trebao ...

Kakav bre crni penal nad Alvesom,jesi ti gledao usporeni snimak te situacije?Kriterijum sudija je u najmanju ruku bio ujednacen,mada cak mislim da je Barsa imala pomoc,kao i prosle godine kad su nezasluzeno prosli Celzi.
opet ne čitaš dobro, jer penal nad Alvešom je po kriterijumima od prošle godine koji su se koristili kad se opisivala krađa veka - znači nepostojeći ....

Kao ni onaj nad Ibrom kad su mu pocepali dres ... To je međusobno povlačenje u 16-ercu i guranje, a budi siguran da bi to bilo još jedna penalčina da se desilo prošle godine ...

Sta si ti ocekivao da Inter napadne Barsu sa 10 igraca na Nou kampu,a imaju 3-1 iz prvog meca?Da bi neko uzivao u lepom fudbalu?
Već sam ti rekao da nisam očekivao lepotu, nego običan, normalan fudbal, u kom jedna ekipa ne stoji 85 minuta na svojih 25 metara, a druga mrsi loptu i kruži na tih 25 metara ... Jebbem ti ja to ...

Nismo mi Stutgart ili Arsenal pa da nam uvaljajau 4 komada...Gde je Messi u ova dva meca?Nesto nije pokazao da je najbolji svih vremena...Kad je tu kapiten Zaneti,nije mogao nista da uradi.
Arsenal i Štutgart su morali da daju gol, te su morali da se otvore i napadnu ... I šta si ti očekivao od Mesija kad je bilo 10 igrača Intera ispred njega ... I Maradoni bi to teško pošlo za rukom ... U prvoj jeste bio nevidljiv i bezvoljan, ali u drugoj nije mogao ništa protiv bukvalno celog Intera ...

I da u pravu si ima i kod jednih i drugih ljigavaca,ali vise kod njih nego kod nas.Ej covece jesi video sta su sve radili pre utakmice i kakvim prljavim igrama su pokusali da dekoncetrisu igrace Intera.Napadnuti igraci Intera na aerodromu,Murinjo gadjan flasama i pokusali da mu prevrnu auto,bacali nam petarde celu noc da ne bi mogli da spavaju nasi igraci...Eto uhapsen na dan utakmice u Barseloni zbog neplacenog poreza iz 2005???Pa ko je ovde lud????I na kraju slag na tortu napad Valdesa na Murinja i upaljene prskalice na terenu.Pokazali su da nisu veliki u porazu kao sto su u pobedi..
Pa o tome ti pričam, i jedni i drugi imaju ljigavce, a ispada da su samo Barsini i to svi, a kod Intera su svi heroji i genijalci ... Ovo sa petardama je očekivano, to su i Zvezdini radili skoro, protiv nekih Čeha čini mi se ... Čudi me da nisu zvali hotel da je dojavljena bomba ... Jebigga, takve idiote ne možeš kontrolisati, i tu fudbalski klub nema puno uticaja ...

Murinjo je provokator, i trebao je to da očekuje ...

Može se reći i da je zaslužio, jer i on je takav ...

Valdes jeste ispao seljačina, ali samo u slučaju da je Murinjo otpozdravljao Interove navijače ...

jesi li ti normalan, ti misliš da je inter ovde trebao da napada čoveče jel ti imalo pratiš fudbal hoćeš da kažeš da je inter trebao da napada i pored rezultata koji je imao iz prvog meca,da napadaju samo da bi Walken gledao zanimljivu utakmicu:dash:
A jesi li ti slep, ili si imao male boginje kad su se u prvom razredu učila slova, ili je jednostavno logika zakazala ...

Niko nije ni tražio lep fudbal i napadački Inter, nego jednostavno noramlnu tekmu ... I protiv Čelsija su imali povoljan rezultat, pa su odigrali muški i konkretno, a ne pederski i sramotno kao sinoć ... Tada im nije smetalo da igraju i vrše presing, pa kontam da su mogli i sinoć malo više da pokažu ...

cezar je morao da troši vreme morao je
LJIGAVCI INTERISTI čoveče kakvo lupetanje od strane tebe, barsa su ljigavci nisu mogli da podesu murinja, gađali ga kada je dolazio, uključili prskalice kad su se radovali interovi igrači na terenu zovu ga prevodioc
Opet kratkovidost majku mu, ili je Buskets možda interista jer je on sinoć ispao najveći ljigavac ...

Murinja ne spominji kao nevinašce, ljigaviji je od svih njih zajedno i namazaniji ...

ovaj tvoj post je dokaz da neznaš ništa o fudbalu
evo mogu ja da te edukujem
nisam navijač intera navijam za liverpol ali na ovakve nebuloze sam morao da ti odgovorim
Može, prihvatam te kao profesora, ali prvo nauči da čitaš sa razumevanjem pre nego što kreneš da napadaš ...

A jesi li ti slep, ili si imao male boginje kad su se u prvom razredu učila slova, ili je jednostavno logika zakazala ...
:roll:znači nemaš šta pametno reći

Niko nije ni tražio lep fudbal i napadački Inter, nego jednostavno noramlnu tekmu ... I protiv Čelsija su imali povoljan rezultat, pa su odigrali muški i konkretno, a ne pederski i sramotno kao sinoć ... Tada im nije smetalo da igraju i vrše presing, pa kontam da su mogli i sinoć malo više da pokažu ...

po protiv čelsia je bio samo 1 gola razlike ovde su ipak 2 u pitanju
i sada da krenu ka napadu da bi bio lep fudbal kome se **** za to njima je najvažnije da prođu
po tebi su trebali da i napadaju i šta misliš da su primili golove i ispali
nije murinjo glup ipak je previše iskusan da bi krenuo da napada a ima 2 gola prednosti..daj molim te razmisli malo *** pre nego što ispišeš jojš neku nebulozu

Opet kratkovidost majku mu, ili je Buskets možda interista jer je on sinoć ispao najveći ljigavac ...
on je malo i preterao sa padom

Murinja ne spominji kao nevinašce, ljigaviji je od svih njih zajedno i namazaniji ...

nisam ni rekao da je nevinašce
jeste pun sebe ali *** možemu se
verovatno najbolji trener današnjice

Može, prihvatam te kao profesora, ali prvo nauči da čitaš sa razumevanjem pre nego što kreneš da napadaš ...

:ok:naučiću te mnogo toga
pošto vidim da si teški duduk za fudbal
i grozno je što osporavaš pobedu intera
ti si u celoj priči kako se kaže sisa jedna...;)

Mota: Buskets je odglumio, nadam se finalu!

Vezni fudbaler Intera, Tijago Mota zaradio je crveni karton, odnosno isključenje u 28. minutu revanš susreta polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

- Učinjena mi je velika nepravda i nadam se da će me video-snimak osloboditi, i da ću zaigrati u finalu - rekao je Mota dan nakon utakmice.

Inter je poražen na "Nou Kampu" sa 1:0, ali pobeda sa "Đuzepe Meace" od 3:1, odvela ih je u finale u kome će se 22. maja suprotstaviti minhenskom Bajernu. Mota se nada da će u Madridu i sam nastupiti.

- Finale je bio moj san i zato se nadam da će me video-snimak osloboditi kazne. Možda sudija nije dobro video, ali neko drugi jeste. Kada sam napustio teren na ponovljenom snimku sam dobro video kako moj rival Serhio Buskets sa zemlje ispod oka gleda da je li sudija blizu. Mislim da to nije bilo u redu, igači bi trebali da pomažu sudijama, svima bi tako bilo lakše - zaključio je Mota.

Nadam se da ga neće osloboditi, treba Deki da igra.;)

Roma prodaje Meksesa?

Defanzivac Rome Filip Mekses jedan je od miljenika navijača tog kluba, ne i trenera Klaudija Ranierija koji prednost na poziciji centralnog odbrambenog igrača daje Nikolasu Burdisu. Italijanski dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da će Francuz iz tog razloga na kraju sezone promeniti sredinu. Budući da Meksesu ugovor ističe 30. juna 2011. godine, Romi je u interesu da ga proda ukoliko želi da zaradi njegovim odlaskom. Za njega se interesuju Juventus, Milan i Inter.

- Već smo počeli pregovore sa Interom koji je spreman da ga kupi pod određenim uslovima - potvrdio je Meksesov agent Fernando Hidalgo.

Za Meksesa su navodno zainteresovani i engleski klubovi poput Totenhema i Arsenala, ali i Mančester junajteda koji je Francuza želeo da dovede dok je još igrao u Okseru.

Čitao sam da je njegov transfer u Inter skoro završena stvar, sad koliko je to dobro....

:roll:znači nemaš šta pametno reći
Zavisi od onoga ko čita da li je pametno ili nije, a ne od mene ...

po protiv čelsia je bio samo 1 gola razlike ovde su ipak 2 u pitanju
i sada da krenu ka napadu da bi bio lep fudbal kome se **** za to njima je najvažnije da prođu
Pa protiv Čelsija su igrali kao da su izgubili prvu a ne pobedili, i presingom su došli do pobede ... Niko i nije tražio da krenu u napad, nego normalnu igru ... Po 100x ponavljam ...

po tebi su trebali da i napadaju i šta misliš da su primili golove i ispali
nije murinjo glup ipak je previše iskusan da bi krenuo da napada a ima 2 gola prednosti..daj molim te razmisli malo *** pre nego što ispišeš jojš neku nebulozu
Niko i nije tražio da krenu u napad, nego normalnu igru ... Po 101x ponavljam ...

nisam ni rekao da je nevinašce
jeste pun sebe ali *** možemu se
verovatno najbolji trener današnjice
Jedan od najboljih sigurno, ali ako već prozivate Barsine igrače za ljigavost, onda se moraju spomenuti i Murinjo i Lusio u prvom redu ... Ako se može njemu tek Barsi se može, jer prošla sezona im daje veće pokriće nego što ga Murinjo ima ...

:ok:naučiću te mnogo toga
pošto vidim da si teški duduk za fudbal
i grozno je što osporavaš pobedu intera
ti si u celoj priči kako se kaže sisa jedna...;)
Jedva čekam časove fudbalskog maga poput tebe, i lepo je to što si odlučio da jednom duduku pojasniš da je ono sinoć taktička genijalnost a nikako bunker ...

I da, po n-ti put - niko ne osporava pobedu Intera, nego sramotnu predstavu sinoć ... Nije teško skapirati, samo malo bolje pročitaj napisano ...

A hvala za kompliment, sise su lepe i ljudi ih vole ...

Zavisi od onoga ko čita da li je pametno ili nije, a ne od mene ...
:dash:
Pa protiv Čelsija su igrali kao da su izgubili prvu a ne pobedili, i presingom su došli do pobede ... Niko i nije tražio da krenu u napad, nego normalnu igru ... Po 100x ponavljam ...
ta pobeda im i nije tako bitna prošli bi i bez pobede tamo su morali krenuti u napad jer bi samo jedan gol čelsia značila eleminacija intera

Niko i nije tražio da krenu u napad, nego normalnu igru ... Po 101x ponavljam ...
ova igra im se odlično isplatila
Jedan od najboljih sigurno, ali ako već prozivate Barsine igrače za ljigavost, onda se moraju spomenuti i Murinjo i Lusio u prvom redu ... Ako se može njemu tek Barsi se može, jer prošla sezona im daje veće pokriće nego što ga Murinjo ima ...

ne samo barsine igrače nego i navijače i sve u klubu, sramota je da jedan šampionski tim neume dostojno da prizna poraz.

Jedva čekam časove fudbalskog maga poput tebe, i lepo je to što si odlučio da jednom duduku pojasniš da je ono sinoć taktička genijalnost a nikako bunker ...
za razliku od tebe jesam mag
nisam rekao da je genijalnost nemoj pričati šta nisam rekao
bunker je u nekim situacijama odlična stvar interu se ovde dobro isplatila
ako gledaš kalčo znaš kako kjevo i neki fenjeraši cepaju bodove interu milanu romi juveu

I da, po n-ti put - niko ne osporava pobedu Intera, nego sramotnu predstavu sinoć ... Nije teško skapirati, samo malo bolje pročitaj napisano ...
sramotna ili ne oni su finalisti
odlično im se isplatila ta igra barsa realno nije mogla ništa celih 80 min pred kraj kao i nešto

A hvala za kompliment, sise su lepe i ljudi ih vole ...

nema na čemu i drugi put;)

Walken:

A kako mozes da ocekujes da igraju normalno, kad su posle 40 godina najzad dobili priliku da igraju u finalu? Murinjo je i doveden zbog LS, tako da mogu da razumem onakvu postavku igre. Nezasluzeno nisu prosli, jer su ih na Meaci razvalili posteno.

A kako mozes da ocekujes da igraju normalno, kad su posle 40 godina najzad dobili priliku da igraju u finalu? Murinjo je i doveden zbog LS, tako da mogu da razumem onakvu postavku igre. Nezasluzeno nisu prosli, jer su ih na Meaci razvalili posteno.
Pa baš zbog tog razvaljivanja na Meaci ne mogu da razumem da ekipa koja ima onako dobre igrače, i odličnog trenera i koja je u prvom meču pokazala da može sa njima odigra tako kukavički i sramotno ...

Isto kao Čelsi prošle godine - sramota je sa onakvim igračima ne izlaziti više na 30 metara od gola, i ne pokušati bar malo agresivnosti i presinga pokazati ... Razumeo bih da je to Kompostela ili neko tog kalibra, ali velikoj ekipi sa igračima svetske klase (a Inter ih ima na svakoj poziciji) ne priliči da se sabije na svoju trećinu terena i da u ekipi ima 6 čistih defanzivaca i 3 defanzivna vezna ...

Koliko se sećam, pljuvali su ljudi Kosanovića zbog toga kad je igrao u Grčkoj čini mi se, a sad je Murinjo zbog toga trenerski mag perfektno zamišljene i postavljene odbrane ...

Koliko vidim, ovde pametniji ne popušta, zid je i dalje čvrst ...

ta pobeda im i nije tako bitna prošli bi i bez pobede tamo su morali krenuti u napad jer bi samo jedan gol čelsia značila eleminacija intera
A dva gola Barse na svom stadionu je enormna razlika u odnosu na to, pogotovu uzevši u obzir da su ih toliko dobili u meču po grupama ...

ova igra im se odlično isplatila
Jeste, ali to ne menja činjenicu da je sramotna ... Legitimna je pobeda naravno, bez obzira na loše suđenje, ali da svi igraju takav fudbal, za par godina bi boćanje bilo popularnije ...

ne samo barsine igrače nego i navijače i sve u klubu, sramota je da jedan šampionski tim neume dostojno da prizna poraz.
Slažem se, ima debila koji će sve to pokvariti, ali problem je kad krene priča da toga ima samo u Barsi, a ostali su sveci i heroji ...

Murinjo prvi ne zna da prizna poraz, on i dalje govori o onom golu Luisa Garsije kao nepostojećem, a zaboravlja da je sekund pre toga sudija trebao da svira penal i crveni Čehu ... Šta misliš šta je bolja opcija, kad je Murinju ovo neregularan gol i zbog toga je ispao?

za razliku od tebe jesam mag
nisam rekao da je genijalnost nemoj pričati šta nisam rekao
Samoproklamovani mag, ****** takvu titulu ...

Nisi ti rekao, nego je to sad glavna tema u fudbalu, Murinjova genijalnost (u drugom meču naravno) ...

sramotna ili ne oni su finalisti
odlično im se isplatila ta igra barsa realno nije mogla ništa celih 80 min pred kraj kao i nešto
Pa naravno da im nije mogla ništa, ne znam samo koja ekipa bi im mogla išta kad imaš dva reda od po pet igrača na 20-25 metara od gola ...

Koliko vidim, ovde pametniji ne popušta, zid je i dalje čvrst ...
;);)
A dva gola Barse na svom stadionu je enormna razlika u odnosu na to, pogotovu uzevši u obzir da su ih toliko dobili u meču po grupama ...
jedno je grupna faza a drugo nokaut faza;)

Jeste, ali to ne menja činjenicu da je sramotna ... Legitimna je pobeda naravno, bez obzira na loše suđenje, ali da svi igraju takav fudbal, za par godina bi boćanje bilo popularnije ...
neznam zašto je sramota biti finalista

Slažem se, ima debila koji će sve to pokvariti, ali problem je kad krene priča da toga ima samo u Barsi, a ostali su sveci i heroji ...
to sigurno nisu oni izmislili toga je uvek bilo i biće

Murinjo prvi ne zna da prizna poraz, on i dalje govori o onom golu Luisa Garsije kao nepostojećem, a zaboravlja da je sekund pre toga sudija trebao da svira penal i crveni Čehu ... Šta misliš šta je bolja opcija, kad je Murinju ovo neregularan gol i zbog toga je ispao?
u pravu si ne zna da prizna poraz
sto puta sam gledao u seriji a kako pizdi na sve kada gubi
a kada pobedi u stanju je sve da prvocira *** ima preku narav ali je ipak veliki srtučnjak

Samoproklamovani mag, ****** takvu titulu ...
ja je sebi nisam ni dao
Nisi ti rekao, nego je to sad glavna tema u fudbalu, Murinjova genijalnost (u drugom meču naravno) ...
u prvom je bila genijalnost
ovo je bio bunker
a i to im je neko morao reći

Pa naravno da im nije mogla ništa, ne znam samo koja ekipa bi im mogla išta kad imaš dva reda od po pet igrača na 20-25 metara od gola ...
*** takav je nekada fudbal dosadan
ali nije bio dosadan navijačima intera u to sam uveren;)

neznam zašto je sramota biti finalista
Sramotan je način na koji si postao finalista ...

u prvom je bila genijalnost
ovo je bio bunker
a i to im je neko morao reći
Pa o tome i ja pričam svo ovo jebbeno vreme ... Prva utakmica je pokazala da Inter ne mora da se brani protiv njih, a druga je sramotna bunkerčina koja ne može biti sramotnija ... Jedno je kad ti igraš bunker i onda svene kakva kontra, ili neki mali presing bar na svojoj polovini, a drugo je kad ekipa nema nikakvu nameru da pređe pola nego svaku loptu ispuca napamet ...

*** takav je nekada fudbal dosadan
ali nije bio dosadan navijačima intera u to sam uveren;)
Veruj mi da jeste, moj burazer navija za Inter a sinoć se smorio od dosade ... Ja sam u jednom trenutku popizzdeo i izašao na 5 minuta, ali ipak je polufinale pa sam nastavio da gledam ...

Ali mora se odati priznanje Busketsu na idiotluku, jer trebaš biti enormni debil pa da ne skontaš da ovu tekmu prenosi 200 kamera i da ti mogu uhvatiti slinu u sinusima, a majstor onako diskretno pogleda u sudiju :rotf: ...

Sramotan je način na koji si postao finalista ...
:confused:

Pa o tome i ja pričam svo ovo jebbeno vreme ... Prva utakmica je pokazala da Inter ne mora da se brani protiv njih, a druga je sramotna bunkerčina koja ne može biti sramotnija ... Jedno je kad ti igraš bunker i onda svene kakva kontra, ili neki mali presing bar na svojoj polovini, a drugo je kad ekipa nema nikakvu nameru da pređe pola nego svaku loptu ispuca napamet ...
ал велика је разлика између 1 и 2 утакмице интер је у првој морао направити добар рез пред реванш зато је и нападао доста
овде није имао потребу незнам колико би им се исплатио нападачки фудбал у овој утамици

Veruj mi da jeste, moj burazer navija za Inter a sinoć se smorio od dosade ... Ja sam u jednom trenutku popizzdeo i izašao na 5 minuta, ali ipak je polufinale pa sam nastavio da gledam ...

*** ја сам гледао цео меч било је досадно и судија је мало потчинио меч досадним
ал шта ћеш неможе увек добра утакмица :confused:

ал велика је разлика између 1 и 2 утакмице интер је у првој морао направити добар рез пред реванш зато је и нападао доста
овде није имао потребу незнам колико би им се исплатио нападачки фудбал у овој утамици
Pa lakše bi im bilo da su prvu odigrali bunkerčinu i sa 0-0 krenuli u Barsu, nego napadati i ostaviti Barsi prostora ... Da Militov gol nije priznat, jedan gol Barse bi bio dovoljan, a čak ni onakva bunkerčina ti to ne garantuje, jer može se potkrasti neka greška kao što je sinoć Muntari zaboravio da izađe ...

*** ја сам гледао цео меч било је досадно и судија је мало потчинио меч досадним
ал шта ћеш неможе увек добра утакмица :confused:
Prenaporno i dosadno, bolje da je priznao onaj Krkićev gol, pa da Inter krene napred, makar i pred kraj ...

Back