sarabubasara
Poznat
- Poruka
- 9.927
Jebigga, drugo ništa nisu ni mogli, kad se protivnik brani sa 10 igrača ... Ista utakmica sa Čelsijem kao prošle godine - dosadno i sramotno ...
Ni jedni ni drugi nisu zaslužili ... Inter zbog sramotne igre, jer su pre samo nedelju dana pokazali da mogu muški da igraju sa Barsom, presingom i željom da se igra fudbal i postigne gol, a Barsa nije zaslužila zbog idiota Laporte koji menja najboljeg napadača na svetu, za napadača kojeg mrzi da igra fudbal i koji nema ni gram energije u sebi ...
Ako je neko zaslužio da prođe dalje to je Eto, i na sred Kamp Noua je utero qratz Laporti ...
I da, bilo bi sramota da je Buskets prošao u finale zbog one smejurije kad se držao za glavu a gledao u sudiju dal će dati crveni Moti ...
Nije Mesi još uvek spreman da bude Maradona, izgleda da nije izdržao ovaj pritisak koji su mu nametnuli upoređujući da sa Maradonom i Peleom ...
Ne bi to valjalo, jer SP je samo 2-3 nedelje posle...
Pike![]()
Meni su obje utakmice Barsa-Celzi bile odlicne. Odavno neko nije odigrao onako dobar bunker kao Hiddink
i jos mi je utakmica bila interesantna, e sad...U revansu smo potpuno parirali Barseloni, u nekim momentima bili bolji, ali je Drogba , koji ima obicaj da popusti pod pritiskom, promasio neke odlicne sanse ...a to je Barsa...+Overbo.Meni i dalje nije jasno, i nikad mi nece biti jasno...toliko para +Eto za Ibrahimovica. Ibra jeste odlican igrac, ali nista bolji od Etoa, jos je Eto veci radnik od njega...nepojmljivo mi je da su dali toliki novac i odrekli se igraca koji je odlicno igrao sve vrijeme u Barsii smatra se jednim od najboljih napadaca ...ibrahimovic ima te momente ciste genijalnosti, ali Eto je bio fantazija u Barsi...
Jos su dali novac

buskets...no koment.
...gdje je ispalo kao da pricam da ekipa Grblja vazi za jednog od najjacih favorita, a ne Inter .
...
najbolji africki igrac ikada