Nešo, smiri taj poliglotski šarm, vidiš da nam se Sara polako zaljubljuje.
Posle ima da ti nudi da budeš njen Džon Teri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kasno , kasno je...Nešo, smiri taj poliglotski šarm, vidiš da nam se Sara polako zaljubljuje.

Inter igrao defanzivno,klasican bunker,ali to je bio jedini nacin da eliminisu ove ljigavce iz Barselone...Pogotovo posle ovog crvenog koji nije postojao..Dzaba vam i sudije ovog puta katalonci,prosle godine ste nezasluzeno prosli Celzi,ali sada je racun za naplatu dostavio Zoze Murinjo.Cak i gol Pikea je sumjiv vrlo moguce da je bio ofsajd...![]()
toliko o crvenom kartonu![]()
Piccke jednom piccke ZAUVEK!!!!U finalu 50-50 šanse, Inter ima bolji tim generalno, Bajern ima boljeg trenera, a tu su još i Roben i ludi Olić tek da neko pravi probleme Interu, jer se to od Milera ne može očekivati ...
FORZA INTER!!!!
I ja mislim da je bio ofsajd,tako da je to 1-1 u ofsajdima.BRAVO MOMCI!!!Inter igrao defanzivno,klasican bunker,ali to je bio jedini nacin da eliminisu ove ljigavce iz Barselone...Pogotovo posle ovog crvenog koji nije postojao..Dzaba vam i sudije ovog puta katalonci,prosle godine ste nezasluzeno prosli Celzi,ali sada je racun za naplatu dostavio Zoze Murinjo.Cak i gol Pikea je sumjiv vrlo moguce da je bio ofsajd...
Walken zasto Inter ne zasluzuje da osvoji Ls a Bajern zasluzuje?Zar si zaboravio Fiorentinu kako su prosli bavarci?Kapiram da mrzis Inter,ali pogledaj cinjenice,i videces da je Inter mnogo vise zasluzuje od nemaca da uzme LS.Eliminisali smo Barsu i Celzi i imali tezi put do finala lige sampiona...

i šanse su po meni 55:45 za Inter...Pedero...
I ja mislim da je bio ofsajd,tako da je to 1-1 u ofsajdima.
Bas tako,ako Inter ne zasluzuje,Bayern onda jos manje.Inter je na posten nacin izbacio i Chelsea,i CSKA i Barcu.
FORZA INTER![]()

Ja sam tamo video samo jednog ljigavca, a to je Buskets, međutim i Lusio je pokazao svu raskoš svoje ljigavosti, tako da ste tu izjednačeniBRAVO MOMCI!!!Inter igrao defanzivno,klasican bunker,ali to je bio jedini nacin da eliminisu ove ljigavce iz Barselone...
Mota je već imao žuti, i veoma glupavo je išao da se zagradi, tako da je crveni (drugi žuti tačnije) opravdan ... Ne može se tako graditi lopta, a i posle je davio Busketsa ...Pogotovo posle ovog crvenog koji nije postojao..Dzaba vam i sudije ovog puta katalonci,prosle godine ste nezasluzeno prosli Celzi,ali sada je racun za naplatu dostavio Zoze Murinjo.Cak i gol Pikea je sumjiv vrlo moguce da je bio ofsajd...
Pre svega zbog ove sramotne predstave i 6 defanzivaca i 3 defanzivna vezna u jednom trenutku, bez želje da se postigne gol ...Walken zasto Inter ne zasluzuje da osvoji Ls a Bajern zasluzuje?Zar si zaboravio Fiorentinu kako su prosli bavarci?Kapiram da mrzis Inter,ali pogledaj cinjenice,i videces da je Inter mnogo vise zasluzuje od nemaca da uzme LS.Eliminisali smo Barsu i Celzi i imali tezi put do finala lige sampiona...
... A sad ispada da su heroji a ovi ljigavci ... I kod jednih i kod drugih ima ljigavaca, i jedini koji zaslužuju prelaznu ocenu juče su Eto i Pike ...Walken:I da, kad pominjete Cezara, jeste spasao Inter onom paradom, ali brat bratu ukrao je deset minuta onim odugovlačenjem i to od prve minute...
Walken:... I kod jednih i kod drugih ima ljigavaca, i jedini koji zaslužuju prelaznu ocenu juče su Eto i Pike ...

Zaboravih njega, ali juče nije ni imao prilike da se razmahne, jer bio je 90% vremena na nekih 20 metara od svog gola, i malo je bio u kontaktu sa loptom ...Havier kapiten!
...Jedan je Havier kapiten... Havier kapiiiiiten... Jedan je Havier kapiten!![]()
Ja sam tamo video samo jednog ljigavca, a to je Buskets, međutim i Lusio je pokazao svu raskoš svoje ljigavosti, tako da ste tu izjednačeni...
Mota je već imao žuti, i veoma glupavo je išao da se zagradi, tako da je crveni (drugi žuti tačnije) opravdan ... Ne može se tako graditi lopta, a i posle je davio Busketsa ...
Kakve crne sudije Gari kad su Barsi poništili čist gol, a Interu priznali neregularan??? I sad kao sudije navlačile za Barsu... I onaj penal nad Alvešom onda možemo računati ako koristimo kriterijume kao od prošle sezone ...
Sudije su u ovom dvomeču daleko više pomogle Interu ... Kod Pikeovog gola je Muntari zaboravio da izađe ...
Pre svega zbog ove sramotne predstave i 6 defanzivaca i 3 defanzivna vezna u jednom trenutku, bez želje da se postigne gol ...
Gledajući činjenice Bajern jeste dao gol Firenci iz ofsajda, ali dala ga je i Firenca u revanšu ... Sa druge strane Inter je dao neregularan gol Barseloni, poništen je čist gol Barseloni, nije sviran čist penal za Čelsi i još nekoliko sumnjivih situacija u 16-ercu Intera u mečevima sa Čelsijem i Barsom (mada to za mene nijedno nije bio penal osim starta nad Kaluom) ...
Da je Inter odigrao kao i prvu utakmicu, ili kao revanš protiv Čelsija, onda bih prvi rekao da najviše zaslužuju trofej, jer igraju muški i konkretno, bez obzira na one sudijske previde, ali sa ovako sramotnom igrom nijedna ekipa ne zaslužuje da uđe u finale a kamoli trofej ...
I da, kad pominjete Cezara, jeste spasao Inter onom paradom, ali brat bratu ukrao je deset minuta onim odugovlačenjem i to od prve minute... A sad ispada da su heroji a ovi ljigavci ... I kod jednih i kod drugih ima ljigavaca, i jedini koji zaslužuju prelaznu ocenu juče su Eto i Pike ...
Zaboravih njega, ali juče nije ni imao prilike da se razmahne, jer bio je 90% vremena na nekih 20 metara od svog gola, i malo je bio u kontaktu sa loptom ...

Krivo mi je samo što sam se smorio juče i što nisam gledao fudbal, nego mršenje muda sa jedne strane, i 10 igrača na 20 metara sa druge strane ... Rekoh, da je Inter igrao kao u prvom meču ili kao protiv Čelsija to bi bilo sjajno i apsolutno zasluženo bi prošli dalje, ali ono juče je za povraćanje ...Walken, ponekad previše pametuješ, znam da ti je krivo što je Inter u finalu, ali ne moraš to baš toliko da pokazuješ, možeš li bar jednom da ispadneš čovek i da kažeš nešto realno, a ne samo da kritikuješ....
Walken:Šta hoćeš realno - jel Inter dao neregularan gol? Jeste ... Jel Barsi poništen gol juče - jeste? To su dve velike greške, a dosta sitnih je bilo i dosta simuliranja i prljavštine (Buskets, Lusio, pocepan Ibrin dres, odugovlačenja Cezara itd.)
Krivo mi je samo što sam se smorio juče i što nisam gledao fudbal, nego mršenje muda sa jedne strane, i 10 igrača na 20 metara sa druge strane ... Rekoh, da je Inter igrao kao u prvom meču ili kao protiv Čelsija to bi bilo sjajno i apsolutno zasluženo bi prošli dalje, ali ono juče je za povraćanje ...
Šta hoćeš realno - jel Inter dao neregularan gol? Jeste ... Jel Barsi poništen gol juče - jeste? To su dve velike greške, a dosta sitnih je bilo i dosta simuliranja i prljavštine (Buskets, Lusio, pocepan Ibrin dres, odugovlačenja Cezara itd.)
Iskreno mi se jebbe ko je u finalu i ko će pobediti ako je to pravi i muški fudbal a ne ona sprdačina od juče ... Mislio sam da je prošla tekma sa Čelsijem u Barsi bila najdosadnija koju sam gledao, ali ovo je bilo još gore ... I sad Murinjo taktički genije i savršena odbrana, a lik nagurao deset igrača na svojih 20 metara ...
Ako odigraju odlično protiv Bajerna, bez sudijskih grešaka, budi siguran da ću i mja prvi čestitati na titulu, ali ono juče je jednostavno za povraćanje i plakanje ...
Ja sam tamo video samo jednog ljigavca, a to je Buskets, međutim i Lusio je pokazao svu raskoš svoje ljigavosti, tako da ste tu izjednačeni...
Mota je već imao žuti, i veoma glupavo je išao da se zagradi, tako da je crveni (drugi žuti tačnije) opravdan ... Ne može se tako graditi lopta, a i posle je davio Busketsa ...
Kakve crne sudije Gari kad su Barsi poništili čist gol, a Interu priznali neregularan??? I sad kao sudije navlačile za Barsu... I onaj penal nad Alvešom onda možemo računati ako koristimo kriterijume kao od prošle sezone ...
Sudije su u ovom dvomeču daleko više pomogle Interu ... Kod Pikeovog gola je Muntari zaboravio da izađe ...
Pre svega zbog ove sramotne predstave i 6 defanzivaca i 3 defanzivna vezna u jednom trenutku, bez želje da se postigne gol ...
Gledajući činjenice Bajern jeste dao gol Firenci iz ofsajda, ali dala ga je i Firenca u revanšu ... Sa druge strane Inter je dao neregularan gol Barseloni, poništen je čist gol Barseloni, nije sviran čist penal za Čelsi i još nekoliko sumnjivih situacija u 16-ercu Intera u mečevima sa Čelsijem i Barsom (mada to za mene nijedno nije bio penal osim starta nad Kaluom) ...
Da je Inter odigrao kao i prvu utakmicu, ili kao revanš protiv Čelsija, onda bih prvi rekao da najviše zaslužuju trofej, jer igraju muški i konkretno, bez obzira na one sudijske previde, ali sa ovako sramotnom igrom nijedna ekipa ne zaslužuje da uđe u finale a kamoli trofej ...
I da, kad pominjete Cezara, jeste spasao Inter onom paradom, ali brat bratu ukrao je deset minuta onim odugovlačenjem i to od prve minute... A sad ispada da su heroji a ovi ljigavci ... I kod jednih i kod drugih ima ljigavaca, i jedini koji zaslužuju prelaznu ocenu juče su Eto i Pike ...
Lepo ti je rekao Gax,nekad stvarno previse smaras,i sad si preterao.Ajde bre vise u kuracc svaki put kad Inter ostvari dobar rez,to je po tebi nezasluzeno...Ali pazi ti pricas o nekoj lepoti fudbala,a navijas za Juventus koji je poznat po lepom fudbalu
Vi ste uvek pobedjivali ovako,kako je Inter sada prosao,uvek neka minimalna pobeda i nigde lepog fudbala...To ti je klasican zabarski fudbal.Kad Milan i Juventus pobedjuju ovako onda je to uspeh i oni su sampionski timovi,a kad Inter ovako dobija to je sramota???
Ponekad stvarno preterujes u svojoj mrznji prema Interu(samo sto ti to ne pokazujes direktno,nego indirektno).