FC INTER

Jebigga, drugo ništa nisu ni mogli, kad se protivnik brani sa 10 igrača ... Ista utakmica sa Čelsijem kao prošle godine - dosadno i sramotno ...

Ni jedni ni drugi nisu zaslužili ... Inter zbog sramotne igre, jer su pre samo nedelju dana pokazali da mogu muški da igraju sa Barsom, presingom i željom da se igra fudbal i postigne gol, a Barsa nije zaslužila zbog idiota Laporte koji menja najboljeg napadača na svetu, za napadača kojeg mrzi da igra fudbal i koji nema ni gram energije u sebi ...

Ako je neko zaslužio da prođe dalje to je Eto, i na sred Kamp Noua je utero qratz Laporti ...

I da, bilo bi sramota da je Buskets prošao u finale zbog one smejurije kad se držao za glavu a gledao u sudiju dal će dati crveni Moti ...

Nije Mesi još uvek spreman da bude Maradona, izgleda da nije izdržao ovaj pritisak koji su mu nametnuli upoređujući da sa Maradonom i Peleom ...

Ne bi to valjalo, jer SP je samo 2-3 nedelje posle :D ...

Pike :worth:

Meni su obje utakmice Barsa-Celzi bile odlicne. Odavno neko nije odigrao onako dobar bunker kao Hiddink :mrgreen: i jos mi je utakmica bila interesantna, e sad...U revansu smo potpuno parirali Barseloni, u nekim momentima bili bolji, ali je Drogba , koji ima obicaj da popusti pod pritiskom, promasio neke odlicne sanse ...a to je Barsa...+Overbo.

Meni i dalje nije jasno, i nikad mi nece biti jasno...toliko para +Eto za Ibrahimovica. Ibra jeste odlican igrac, ali nista bolji od Etoa, jos je Eto veci radnik od njega...nepojmljivo mi je da su dali toliki novac i odrekli se igraca koji je odlicno igrao sve vrijeme u Barsii smatra se jednim od najboljih napadaca ...ibrahimovic ima te momente ciste genijalnosti, ali Eto je bio fantazija u Barsi...
Jos su dali novac :neutral:

buskets...no koment.

Meni su obje utakmice Barsa-Celzi bile odlicne. Odavno neko nije odigrao onako dobar bunker kao Hiddink :mrgreen:
Ma i bata Đora da je trener isto bi tako izgledalo, jer kad se braniš sa deset igrača tu nema puno taktičke mudrolije - jednostavno lopta i igrači nemaju kud da prođu ...

Inter je kasnije imao na terenu 6 čistih defanzivaca i tri defanzivna vezna, i to nije nikakva taktička genijalnost Murinja, nego odbrana i ništa drugo ...

buskets...no koment.
Trebao je sudija još crvenih podeliti za ona silna simuliranja (Lusio prvenstveno) i odugovlačenja ... Busketsu tri tekme zabrane minimum ...

U finalu 50-50 šanse, Inter ima bolji tim generalno, Bajern ima boljeg trenera, a tu su još i Roben i ludi Olić tek da neko pravi probleme Interu, jer se to od Milera ne može očekivati ...

Ma znam, nego se nadovezujem na razgovor od prije nekoliko mjeseci :lol: ...gdje je ispalo kao da pricam da ekipa Grblja vazi za jednog od najjacih favorita, a ne Inter .

Luis Van Gaal i Mourinho su mi dosta slicni...sem sto Mourinha poprilicno vise gotivim iz ociglednih razloga.Saradjivali su zajedno u Barsi, Mourinho je rekao da ga je Van Gal dosta stvari naucio...ipak, mislim da je Mourinho bolji...jednostavno.

Robben je najbolje liejvo krilo na svijetu, i da...iako rovit, nejgov odlazak iz Chelsea nikada necu oprostiti...kome god ...bez obzira sto je Malouda odlican, mijenjala bih ga za polu zdravog Robbena u bilo kom momentu...

Olic me odusevljava :super: ...

Inter ima vrhunsku ekipu...Maicon i Sneijder su mi najbolji. po imenima mozda najjacu od svih timova koji su se takmicili u LS...ALI sNEIJDER i Maicon me odusevljavaju .Tu je i Milito naravno i jos nekoliko igraca...ali sneijder...kad se samo sjetim da se pricalo o njegovom odlasku u Chelsea :dash:

bICE tijesno.

Van Gal je iskusniji i luđi - ili je briljantan ili očajan, nema sredine ... Mada, Murinjo je ipak njegov padawan i sigurno je pokupio razne cake od njega (ono pisanje po beležnici npr.) ..

Mene iz Intera najviše oduševljava Zaneti koji je i dalje jedan od najboljih bekova na svetu ,možda čak i najbolji :worth:

A i Cezar je večeras sjajno skinuo onaj šut Mesija ...

Ma i bata Đora da je trener isto bi tako izgledalo, jer kad se braniš sa deset igrača tu nema puno taktičke mudrolije - jednostavno lopta i igrači nemaju kud da prođu ...

Inter je kasnije imao na terenu 6 čistih defanzivaca i tri defanzivna vezna, i to nije nikakva taktička genijalnost Murinja, nego odbrana i ništa drugo ...

Trebao je sudija još crvenih podeliti za ona silna simuliranja (Lusio prvenstveno) i odugovlačenja ... Busketsu tri tekme zabrane minimum ...

Meni je Hiddink genije. Vjerovatnozato sto je kratko ostao u CHelseu pa nije mnogo gresaka pravio :mrgreen: . Ali to je bio inteligentan, agresivan bunker :mrgreen: . Mozda sam subjektivna...makar je Messi bio relativno nevidljiv za jednog Messija.

A u drugoj utakmici smo vise mi napadali nego oni ...sjebao nas pritisak i gdin Norvezanin. Ipak, Barcelona je te godine bila ubijedljivo najjaca ekipa i po imenima i po igri...sa najboljim igracem.Po svemu. Ni sad nije situacija mnogo drugacija, ali tesko je sve to ponovit...

Ma Mourinho maksimalno inteligentan covjek. Jeste malo precijenjen, ali recimo da posle dosta lav hejt misljenja o njemu, moram da zakljucim da nacin na koji on ima sve pod kontrolom, prikriva svoje greske , manipulise protivnicima...Pa u mind gameovima parira Fergusonu, zato su se oni dobro slagali :mrgreen: . Prva utakmica je dosta bila cudna- Barca nije bila nesto mnogo losija od Intera, ali InTER je bio konkretniji...Barca je par puta imala odlicne prilike, ali su bili smotani u boxunarocito Ibrahimovic :dash: . Pique je isto promasio par sansi, eto sad se nekako revansirao. (pique vrhunski igrac).

Lucia mi definitivno nije omiljeni defanzivac...Odlican je, ima sve zivo, ali prljav je u svakom smislu :dash: ...

Jebigga, drugo ništa nisu ni mogli, kad se protivnik brani sa 10 igrača ... Ista utakmica sa Čelsijem kao prošle godine - dosadno i sramotno ...

Ni jedni ni drugi nisu zaslužili ... Inter zbog sramotne igre, jer su pre samo nedelju dana pokazali da mogu muški da igraju sa Barsom, presingom i željom da se igra fudbal i postigne gol, a Barsa nije zaslužila zbog idiota Laporte koji menja najboljeg napadača na svetu, za napadača kojeg mrzi da igra fudbal i koji nema ni gram energije u sebi ...

Ako je neko zaslužio da prođe dalje to je Eto, i na sred Kamp Noua je utero qratz Laporti ...

I da, bilo bi sramota da je Buskets prošao u finale zbog one smejurije kad se držao za glavu a gledao u sudiju dal će dati crveni Moti ...

Inter se sa tih 10 igrača branio praktično iz peterca. Ako ti je već toliko teško da se ušetaš u gol (a zašto bi to uopšte pokušavao je druga priča), onda raspališ sa 20 metara, pa šta bude. Sigurno ne vrtiš loptu u krug 90 minuta.

Inter je zaslužio pre svega zbog prvog meča, mada bi se, ukupno gledano, moglo reći da više Barsa nije zaslužila nego što Inter jeste.

Dobro, to već jeste bilo za crveni, bez obzira što se Buskets folirao k'o klovn, opet ne možeš da trčiš sa loptom i da mlatiš šakama iza sebe. To ti je k'o ono pravilo da ne smeš u skoku da digneš lakat iznad glave.

U svakom slučaju se taj crveni nije ni osetio, i ako išta, izgledalo je k'o da Barsa ima igrača manje, a ne Inter, a i lično mislim da izostanak Mote u finalu može biti samo plus za njegov tim.

Walken:
Ne bi to valjalo, jer SP je samo 2-3 nedelje posle :D ...

Imaš pravo, ima posle da pogađa prečke iz penala.

the sky is open-Milojko Pantic

Don't mix frogs and grandmothers, Nešo.

...jer se to od Milera ne može očekivati...

Užas brate. Koliki mu je ćale bio talenat, toliki je on antitalenat.

Van Gal je iskusniji i luđi - ili je briljantan ili očajan, nema sredine ... Mada, Murinjo je ipak njegov padawan i sigurno je pokupio razne cake od njega (ono pisanje po beležnici npr.) ..

Mene iz Intera najviše oduševljava Zaneti koji je i dalje jedan od najboljih bekova na svetu ,možda čak i najbolji :worth:

A i Cezar je večeras sjajno skinuo onaj šut Mesija ...

Zanetti je legenda.Kao da je u cvatu mladosti, nevjerovatno.

jULIO Cesar :worth: .

Kako Mourinho ima srecu sa golmanima...saradjivao je sa Cechom kad je bio najbolji, sad to cini sa Cesarom..

Bice zanimljivo finale...mnogi pojmasi se zale sto igra Bayern, kao da igra ne znam...grbalj kad smo vec kod toga :lol: a ne velikan kao Bayern. Valjda su ocekivali galaktikose :roll: ili nesto tako...

Ma Mourinho maksimalno inteligentan covjek.
Učio je od najboljih ipak ...

Prva utakmica je dosta bila cudna- Barca nije bila nesto mnogo losija od Intera, ali InTER je bio konkretniji...
Pa baš zato je i sramota ovo večeras, jer su pokazali da mogu sa Barsom da igraju na presing i trčanje, a ovo večeras je bilo konstantno minimum 8 igrača na 35 metara i čekaj ...

Inter se sa tih 10 igrača branio praktično iz peterca. Ako ti je već toliko teško da se ušetaš u gol (a zašto bi to uopšte pokušavao je druga priča), onda raspališ sa 20 metara, pa šta bude. Sigurno ne vrtiš loptu u krug 90 minuta.
Tuga je u tome što oni nemaju vrhunskog šutera poput Džerarda, i to im je jedini hendikep ... Ture je tamo najbolji šuter, ali nije neki vanserijski poput Stevice, a takva bunkerčina se može razbiti samo šutem iz daljine ...

Inter je zaslužio pre svega zbog prvog meča, mada bi se, ukupno gledano, moglo reći da više Barsa nije zaslužila nego što Inter jeste.
Tamo su dali gol iz ofsjada, ali su barem odigrali muški i agresivno, sa željom da se igraju fudbala i da postignu gol ... Ni jedni ni drugi nisu zaslužili, i od 4 polufinaliste jedino Bajern zaslužuje da podigne trofej ...

Dobro, to već jeste bilo za crveni, bez obzira što se Buskets folirao k'o klovn, opet ne možeš da trčiš sa loptom i da mlatiš šakama iza sebe. To ti je k'o ono pravilo da ne smeš u skoku da digneš lakat iznad glave.
Taman za onaj drugi žuti, ako ne direktan crveni ...

Užas brate. Koliki mu je ćale bio talenat, toliki je on antitalenat.
Kros je za njega Maradona lično ...

sarce, zar ti ne rece da vise neces pisati na forumu? :lol:
ja bih dao onom Moti crveni pa nek se pusi, sta mlatara rukama ko kreten?

Eto opet u finalu LS :klap: najbolji africki igrac ikada
e da i Miler daje dva komada u finalu Walkenu u inat :lol:

Poslednja izmena:
Učio je od najboljih ipak ...

Pa baš zato je i sramota ovo večeras, jer su pokazali da mogu sa Barsom da igraju na presing i trčanje, a ovo večeras je bilo konstantno minimum 8 igrača na 35 metara i čekaj ...

Cudno je da jedan vrhunski trener i veoma arogantna i samopouzdana osoba ne voli da rizikuje...jer kao sto si rekao, mogli su...ali igrali su na sigurno.

sarce, zar ti ne rece da vise neces pisati na forumu? :lol:
ja bih dao onom Moti crveni pa nek se pusi, sta mlatara rukama ko kreten?

Eto opet u finalu LS :klap: najbolji africki igrac ikada

uhvatio si me :lol:
sram da me bude...a nikad nisam znala da odrzim rijec, to ti je :mrgreen:
Samo cu da skoknem tu it amo da prokomentarisem nesto :mrgreen:
Mada nista ne garantujem :mrgreen:

E da , dobijamo vas :mrgreen:

Walken:
Tuga je u tome što oni nemaju vrhunskog šutera poput Džerarda, i to im je jedini hendikep ... Ture je tamo najbolji šuter, ali nije neki vanserijski poput Stevice, a takva bunkerčina se može razbiti samo šutem iz daljine ...

Nemaju, ali znaš onu staru englesku taktiku: Šutneš 30 puta, pa jednom mora da uđe. :D

Walken:
Tamo su dali gol iz ofsjada, ali su barem odigrali muški i agresivno, sa željom da se igraju fudbala i da postignu gol ... Ni jedni ni drugi nisu zaslužili, i od 4 polufinaliste jedino Bajern zaslužuje da podigne trofej ...

Ja ću verovatno navijati za Inter, zbog Dekija, a i Zanetija carine, ali, ukoliko budu igrali šupački, možda se i to promeni.

Walken:
Kros je za njega Maradona lično ...

Kros je za Milera Boja lično.

al juce :D
nego sarce, prva sezona za Robea bez povrede i finale LS, ipak je bolji od Malude
jos uvek patis za njim?

To napisah prije deset minuta :mrgreen:
Patim crni , patim...:sad2:
Puki genije :heart:
mada, od chelsea je vise izgubio real...sve je to ok, galaktikosi , dobro igraju, ali ponovo ispali u osmini finala ,a robke u finalu...na santiagu bernabeu
I dalje mi nije 100 % jasno sto prodadose Sneijdera i Robbena...i sad su obojica u finalu, a Real nije :mrgreen: . Skloni povredama? Da. Sneijder je lose igrao drugu sezonu i poslednju za Real, ali siriusli.

2wfqtrd.jpg

toliko o crvenom kartonu :rotf:

Back