FC INTER

Barsa slaba, bezidejna, što kaže moj ćale, ''izgubiše se u dodavanjima''. Ogroman broj duplih paseva i kombinacija kojim su se samo vraćali na početak akcije. Nisu ni zaslužili prolaz. Mesi mršav, jedan dobar šut, i to je to.

Doduše, onaj gol Pikea je stvarno majstorija, i slatko sam se smejao bureku po koji je poslao Kordobu, i jogurtu po koji je poslao Cezara. Podsetio me na gol Puškaša protiv Engleza na Vembliju, i na gol Piksija protiv Španaca u Italiji.

Nadam se da će Deki igrati protiv Bajerna. Još kad bi i dao odlučujući gol, k'o Mijat '98...

Barsa slaba, bezidejna, što kaže moj ćale, ''izgubiše se u dodavanjima''. Ogroman broj duplih paseva i kombinacija kojim su se samo vraćali na početak akcije. Nisu ni zaslužili prolaz. Mesi mršav, jedan dobar šut, i to je to.

Doduše, onaj gol Pikea je stvarno majstorija, i slatko sam se smejao bureku po koji je poslao Kordobu, i jogurtu po koji je poslao Cezara. Podsetio me na gol Puškaša protiv Engleza na Vembliju, i na gol Piksija protiv Španaca u Italiji.

Nadam se da će Deki igrati protiv Bajerna. Još kad bi i dao odlučujući gol, k'o Mijat '98...

Mislim da će igrati, s obzirom da je ona karikatura od fudbalera dobio crveni....

Jebigga, drugo ništa nisu ni mogli, kad se protivnik brani sa 10 igrača ... Ista utakmica sa Čelsijem kao prošle godine - dosadno i sramotno ...

Ni jedni ni drugi nisu zaslužili ... Inter zbog sramotne igre, jer su pre samo nedelju dana pokazali da mogu muški da igraju sa Barsom, presingom i željom da se igra fudbal i postigne gol, a Barsa nije zaslužila zbog idiota Laporte koji menja najboljeg napadača na svetu, za napadača kojeg mrzi da igra fudbal i koji nema ni gram energije u sebi ...

Ako je neko zaslužio da prođe dalje to je Eto, i na sred Kamp Noua je utero qratz Laporti ...

I da, bilo bi sramota da je Buskets prošao u finale zbog one smejurije kad se držao za glavu a gledao u sudiju dal će dati crveni Moti ...

Nije Mesi još uvek spreman da bude Maradona, izgleda da nije izdržao ovaj pritisak koji su mu nametnuli upoređujući da sa Maradonom i Peleom ...

Ne bi to valjalo, jer SP je samo 2-3 nedelje posle :D ...

Pike :worth:

Esijen je mnogo vise od jednog igraca...:)
Kol je jedan od najboljih bekova na svijetu, Zirkov je odlican, srecom , Maluda je dobro igrao ...
Bane igra fantasticno ove sezone. Stvarno, Celzi dugo nije imao dobrog desnog beka - meni uvijek nedovoljno dobar Paulo Fereira, Beletti koji nije ta klasa, pa u sezoni kad smo igrali finale LS, desnog beka je igrao Essien jedno vrijeme :eek:
Bosingva je ok, ali Bane je mnogo bolji.Bosingva je isuvise ofanzivan, dok Bane to dobro balansira. S obzirom da je centralni bek ''prirodno'', ovo mu odlicno ide :D.ma i bez toga!

Imamo sansu :)
Inter je uz Celzi, Barsu i Real najveci favorit. Mada , tesko je da Barsa moze da ponovi sve ono od prosle godine.Nevjerovatno je kako Celzi stalno dobija tezak raspored...(sem onaj put kad smo igrali finale)

Vrlo lijep prvi gol Inter dao. Bas ono...lijep :D.

:hahaha:
Čitam, ne vjerujem :mrgreen:

Ja sam 2008 kad je osvojio Man U jos u ...ne znam, Januaru cini mi se ,rekla da ce se to desiti :) ...Naravno, u finalu sam psovala sebe zbog toga :mrgreen:
2009 -Iskreno, mislila sam da, pod Hiddinkom Celzi moze do finala. Ali tezak raspored, Barsa, Overbo su ucili svoje. Man U je bio najjaci posle Barselone i najkonstantniji u PL (cELZI JE sanse u PL unistio Skolari tada) tako da je to bio logican slijed dogadjaja.
2010-Igrate prosijecno cijelu sezonu, ali postizete dobre rezultate. Runi je fantastican. Inter ima za nijansu bolju ekipu, Real po imenima favorit, mada ja asm skepticna+ finale se igra na Bernabeu, Barsa, mozda u padu forme, ali i dalje Barsa.
Celzi- Trenutno prvi u najjacoj ligi na svijetu,igra dobro. Uvijek nas je pratila losa sreca i relativno tezak raspored u LS (sem onaj put kad smo dogurali do finala) . Zelja i dalje jaka , posle svega. Jedini problem je to sto se glavni srafovi ekipe nisu mijenjali od Murinja i samim tim ,Celzi tesko iznenadjuje. ZXapo nas je Murinjo,nesto najgore sto je moglo da se desi.

To je moje obrazlozeno misljenje :) . Ti kao navijac Man U ,sigurno mislis drugacije :) i to je ok.

Živo me zanima koliko ljudi misli da je u ovom trenutku Inter bolji od ManUtd...?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rekoh ja...eeee...
ponekad nije dobro provocirati :mrgreen: no sve dobro razmisliti...

U Murinjovom slucaju nije tako :D

Da ga je trenirao najbolji - jeste, ali nije igrao pored najboljeg ... To naravno ne znači da Vidić nije najbolji, nego jednostavno Pike se nije baš naigrao u Junajtedu ...

Šalim se malo. :)
I ono malo što je Pike igrao u Mančesteru ja sam bio oduševljen.
Strašno sam se smorio kada su ga prodali u Barselonu.

Back