FC INTER

Catania 3 - 1 Inter
Loše, sad Milan (ne)može (s obzirom na njihovu igru) doći samo na bod zaostatka, nadam se da se to neće desiti, a i ako se desi mi osvajamu Skudeto.

Prva utakmica Intera koju sam ove sezone ispratio, i zaista sam oduševljen igrom Katanije :D

I da, definitivno igrač utakmice...
u1_muntari-v-juve.jpg

Izvinjavam se svim navijačima Intera koji će kada vide ovu sliku osjetiti duševni bol prouzrokovan fenomenalnim potezima ovog igrača u duelu sa Katanijom.

Poslednja izmena:
Majmun (ne vređam ga na rasnoj osnovi) je za 2 minuta dobio dva žuta, šta taj dečko radi, Murinjo bi trebalo malo da smiri strasti kod određenih fudbalera, Miha baš melje....

Majmun (ne vređam ga na rasnoj osnovi) je za 2 minuta dobio dva žuta, šta taj dečko radi, Murinjo bi trebalo malo da smiri strasti kod određenih fudbalera, Miha baš melje....

I ja sam ga htio nazvati majmunom, naravno ne zbog toga što je crnac.
Mislim da ne bi trebao ni na klupi da bude neko vrijeme, jer zaista...nemam riječi.

I ja sam ga htio nazvati majmunom, naravno ne zbog toga što je crnac.
Mislim da ne bi trebao ni na klupi da bude neko vrijeme, jer zaista...nemam riječi.

Pa više majmun zato što je primitivan i što ne zna da se kontroliše, Murinjo umesto što se sa njim i ostalim njemu sličnim prepucava, trebao bi da počne da uvodi kazne ili kao što kažeš neko vreme prebaci na mesto grejača klupi....

Pa više majmun zato što je primitivan i što ne zna da se kontroliše, Murinjo umesto što se sa njim i ostalim njemu sličnim prepucava, trebao bi da počne da uvodi kazne ili kao što kažeš neko vreme prebaci na mesto grejača klupi....

Bilo je igrača koji ubrzo po ulasku na teren dobiju crveni karton. Ajde, dešava se (naravno, i njih treba kazniti).
Ali Muntari nije mogao bolje (za Kataniju, naravno) ovo odraditi.
Bio je poslednja Murinjova izmjena (ako se ne varam), i za 2 minuta dobio crveni karton i skrivio penal u trenucima kada je Inter trebao da krene u ofanzivu i ide na 3 boda.
Umjesto da se Katanija muči do kraja da sačuva i taj jedan bod, on im je na tacni dao sva 3...
Ako ovo ne zaslužuje kaznu u iznosu bar jedne nedjeljne plate, onda stvarno ništa ne zaslužuje...
Evo ja koji uopšte nemam simpatije prema Interu, pa prosto se osjećam iznervirano kada vidim šta je u stanju jedan profesionalni fudbaler na ovako visokom nivou da uradi.

Bilo je igrača koji ubrzo po ulasku na teren dobiju crveni karton. Ajde, dešava se (naravno, i njih treba kazniti).
Ali Muntari nije mogao bolje (za Kataniju, naravno) ovo odraditi.
Bio je poslednja Murinjova izmjena (ako se ne varam), i za 2 minuta dobio crveni karton i skrivio penal u trenucima kada je Inter trebao da krene u ofanzivu i ide na 3 boda.
Umjesto da se Katanija muči do kraja da sačuva i taj jedan bod, on im je na tacni dao sva 3...
Ako ovo ne zaslužuje kaznu u iznosu bar jedne nedjeljne plate, onda stvarno ništa ne zaslužuje...
Evo ja koji uopšte nemam simpatije prema Interu, pa prosto se osjećam iznervirano kada vidim šta je u stanju jedan profesionalni fudbaler na ovako visokom nivou da uradi.

Pa dešava se i što kažeš nekada bude i slučajno, iznerviran, stroži sudija, ali ovaj Muntari je uvek ovakav, dokle tako, ne pruža baš neke partije pa da se može tolerisati....dobio je žuti, i umeto da se smiri on u roku od minut pravi penal+crveni(tj. drugi žuti), stvarno je tužno kada se vidi šta jedna budala koja se profesionalno bavi fudbalom može da uradi zbog svojih gluposti....

Catania 3 - 1 Inter
Loše, sad Milan (ne)može (s obzirom na njihovu igru) doći samo na bod zaostatka, nadam se da se to neće desiti, a i ako se desi mi osvajamu Skudeto.

Sta reci za ovu tekmu?Ja prosto ne mogu da verujem kako su lose igrali.Katanija je zasluzila da pobedi:( Nijedan pojedinac da malo povuce,svi su bili losi.Bez ikakve volje,zelje za pobedom,i taj gol smo dali posle kontranapada...Materaci i Muntari pod hitno da lete iz Intera!!!:evil:Pogotovo ovaj Muntari koji je to mentol od igraca...Materaci je vec spor i pravi faulove tamo gde ne treba...Odbrana je jako lose odigrala,cak je i Lusio podbacio...
Pandev u poslednje vreme igra jako lose,totalno neprimetan,a kako je dobro poceo kad je dosao u Inter...Snajder isto slab,nije ga bilo nigde da organizuje igru.U sustini jedino Cezar zasluzuje sve pohvale opet je skinuo par lopti,ostali uzas.

Sad se Murinjo vraca u tim,i nadam se da ce uspeti da trgne ekipu,jel ova igra koji Inter prikazuje u poslednjih mesec dana je katastrofalna.
Ovaj penal sto je bio,opet po meni malo diskutabilno,jer ga je napucao u ruku...Sa obzirom da nama proslo kolo nisu svirali cist penal,ne znam vise sta da mislim.
Najtuznije od svega je,sto smi dozvolili Milanu(ako pobede Kjevo) da nam pridje na svega bod manje.Istom onom Milanu koga smo razbili dva puta u toku sezone.Sto svojom losom igrom,sto cinjenicom da je Milan poguran od strane sudija,a Inter ostecen,dozvolili smo im sansu da nam dodju jako blizu...Samo da sudjenje bude ok u nastavku,i da povratimo nasu staru igru,uveren sam da cemo u tom slucaju osvojiti skudeto.:)

Nadam se da je Milanov poraz u Ligi sampiona,ostavio traga nad njima,bilo bi lepo kad ne bi uspeli da pobede u nedelju.Forza Kjevo :D

Poslednja izmena:
Mihajlović: Inter u srcu, bodovi Kataniji

13. mart 2010. 12:42 > 13:34

Mihajlović zadovoljan pobedom protiv velikog favorita. Kataniji za opstanak neophodna još tri trijumfa, smatra srpski trener. Mihi žao Intera, ali verije da "nerazuri" mogu do nove titule.

Siniša Mihajlović pobedio je Žozea Murinja. Srbin je dobio jednu bitku, ali veruje da Inter može rat u Seriji A.

Igrači Katanije perfektno su odradili posao protiv Intera, dok je Mihajlović nadmudrio Portugalca i naneo mu najteži poraz ove sezone - 3:1.

Sicilijanci su osvojili bitne bodove za opstanak, a "nerazuri" ostali bez istih u borbi za novu titulu.

"Moj tim se dobro brani, pokušava da nemetne svoj stil, bilo kod kuće ili u gostima, momci nikada ne prestaju da veruju", rekao je Mihajlović posle pobede nad favoritom.

"Verovali smo da možemo do pobede i na kraju zasluženo osvojili bodove. Oni će nam pomoći u podizanju morala, ali nam za opsatank nedostaje još osam-devet bodova. To moramo da ostavrimo, inače, ova pobeda neće mnogo vredeti", dodao je Mihajlović, koji veruje da njegov bivši klub može do nove titule.

"Verujem i nadam se da će Inter biti šampion Italije. Murinjo ima jednu od najboljih ekipa u Evropi. Ova pobeda je velika za Kataniju i njihove navijače i meni je drago zbog toga, ali mi je krivo što je Inter morao da izgubi bitne bodove. Taj klub ću uvek nositi u srcu", zaključio je Mihajlović.

Diskutabilno...ok, kapiram da navijaš za Inter, ali evo ti klip...
Zaustavi na 2:52, pa mi samo reci šta je ovdje diskutabilno?
Pa ovo je prava banana, košarkaški rečeno...

Diskutabilno je to,sto za nas nisu svirali penale u nekim slicnim situacijama...U poslednjih dva meseca je ni sam ne znam koliko penala i crvenih protiv Intera sudjeno,a mnogi nisu bili na mestu,kao recimo u derbiu...A Interu nisu svirani cisti penali u nekim situacijama...

Back