FC INTER

Onda ni sam Ančeloti ne zna za koga navija ...

21501_news.jpg

http://www.javno.com/hr-sport/ancelotti--roma-ce-osvojiti-scudetto_93375

http://www.insideworldsoccer.com/2009/04/ancelotti-reveals-roma-wish.html

Koliko sam skapirao on ovde nigde ne kaze direktno da je navijac Rome,ali govori da mu je taj klub u srcu i da ih voli...Mada ko ce ga znati,ovo je bas bilo i na Tv-u i u novinama da je navijac Intera,samo malo potrazi na netu isto ima.Mada sto kazes ti izlgleda da ni on sam ne znam ciji je navijac:D

Murinjo: Etoa neće dočekati crveni tepih....

Trener Intera Žoze Murinjo upozorio je Samjuela Etoa da će po povratku sa Afričkog Kupa nacija boriti za mesto u ekipi, budući da su njegov izostanak iskoristili Dijego Milito, Mario Baloteli i Goran Pandev.

- Etoa neće dočekati crveni tepih. To bi se možda moglo dogoditi kod nekog drugog trenera, ali ne i kod mene. Samjuel mora da bude sto odsto spreman i zbog toga je bolje pričekati ako se još nije rešio umora sa AKN, jer je konkurencija u napadu Intera u ovom trenutku velika - poručio je Murinjo.

Kamerunac danas nije ni trenirao sa saigračima, umesto toga je imao terapiju zbog lakše povrede desnog stopala koju je zaradio na AKN.

Ništa od pozajmice Portugalca u Inter....

Kako pišu italijanski mediji, Portugalac Manuel Fernandeš nije uspešno prošao lekarske preglede u Milanu, i zbog toga neće biti ništa od njegove pozajmice u Inter do kraja sezone, kao što se očekivalo.

Prema informacijama iz lekarske službe Intera, fudbaler Valensije navodno ima upalu ligamenata kolena, pa će se vratiti u Španiju i ostati tamo do kraja sezone.

Inter će sada najverovatnije ponovo pokušati da dovede Kristijana Ledezmu iz Lacija, samo nekoliko dana nakon što je rimski klub odbio prvu ponudu.

Murinjo potpisao Kenijca....

Prema informacijama sa sajta milanskog Intera, Žoze Murinjo je potpisao ugovor sa, sada već bivšim fudbalerom Parme, kenijskim internacionalcem Mekdonaldom Marigom.

Mariga (22) igra na poziciji halfa, a potpis na ugovor sa "nero-azurima" validan je sve do 30. juna 2014. godine. Momak rođen u Najrobiju, prestonom gradu Kenije, zadužio je dres sa brojem 17, a Murinjo ga je preoteo Manćiniju u poslednjem trenutku. Konačno, Inter je put Parme, ali ne kao deo trampe, poslao Čileanca Luisa Himeneza.

Polufinale Kupa Italije: Fiorentini ni Ljajić nije pomogao....

U polufinalu Kupa Italije, Inter je minimalnim rezultatom savladao Fiorentinu, a gol odluke postigao je Milito u 34. minutu. „Viola" je u drugom poluvremenu krenula na sve ili ništa, ali ni ulazak Stevana Jovetića, a ni Adema Ljajića nije uspelo ništa da promeni. Minimalan poraz daje nadu Fiorentini da će u revanšu moći da anuliraju prednost milanskog kluba.

Šta je Materaci poručio Baloteliju?

Defanzivac Intera, Marko Materaci poručio je saigraču Mariju Baloteliju da odraste. Mladi, i problematični napadač došao je u sukob sa trenerom "nero-azura", Žozeom Murinjom tokom utakmice u kojoj je Inter pobedio Fiorentinu u okviru Kupa Italije.

- Mario je veliko dete koje uvek želi da igra! On je previše detinjast. Mislim da je najbolje za njega, ali i za sve ostale, da konačno odraste - rekao je Materaci.

Murinjo: Dobro je što je Zlatan otišao....

Trener Intera, Žoze Murinjo smatra da se igra njegovog tima značajno poboljšala od kada je Zlatan Ibrahimović otišao u Barselonu.

- Budimo realni, ekipa igra bolje bez Ibrahimovića. Značajno bolje nego prošle godine - rekao je Portugalac i prokomentarisao kritike zbog prodaje švedskog reprezentativca. - Normalno je da se postavljaju pitanja i da postoji sumnja da li su takvi potezi opravdani. Ali pogledajte šta smo uradili posle njegovog odlaska, za taj novac dovedeni su neki novi igrači.

Šta je Materaci poručio Baloteliju?

Defanzivac Intera, Marko Materaci poručio je saigraču Mariju Baloteliju da odraste. Mladi, i problematični napadač došao je u sukob sa trenerom "nero-azura", Žozeom Murinjom tokom utakmice u kojoj je Inter pobedio Fiorentinu u okviru Kupa Italije.

- Mario je veliko dete koje uvek želi da igra! On je previše detinjast. Mislim da je najbolje za njega, ali i za sve ostale, da konačno odraste - rekao je Materaci.

U pravu je Materaci skroz,i mene je poceo da nervira Baloteli bio sam bas strpliv sto se njega tice...*** stvarno je umislio da je ne znam koja legenda fudbala vec,a u sustini tek treba da se dokaze...

A sto se tice Murinjove izjave za Ibru apsolutno se slazem sa njim.Inter je napravio odlican potez njegovom prodajom,dobio je od Barse napadaca istih kvaliteta(Eto) plus dobar kes za koji su dovedena jos nekoliko ekstra pojacanja-Snajder,Milito i Lusio.Ibra mi je jako drag bio i ostao,ali Inter stvarno igra bolje bez njega,pre je nekako bas sve zavisilo od njega a sad vise nije tako,sto je dobro. E sad nacuo sam da Majkon navodno na kraju sezone ide u Real,to je jako lose ako je istina,on nam je jedan od glavnih igraca i Morati nikako ne bi trebalo da ga pusti,bicemo znatno slabiji bez njega.Cezaru treba ponuditi dozivotni ugovor da nam ga ne otmu neki seici sa nekom ludom ponudom :D I Santon bi morao da se ustali u prvoj postavi Intera,momak je uvek odigrao dobro kad god sam ga gledao,a jako je mlad...

Jeste idiot u glavi,ali nije bas da nije nista pokazao,u prethodne dve godine dao je neke vazne golove za Inter u kalcu,ali naravno jos je daleko od neke zvezde.

Elem da se vratimo na temu,nove pobeda Intera,3-0 protiv Kaljarija,dobra utakmica pogotovo prvo poluvreme.Nasa pobeda jos vise dobija na znacaju zbog kiksa Milana i sada imamo velikih plus 10.Samo da odrzimo ovu prednost u narednih nekoliko utakmica i onda da se na miru okrenemo ligi sampiona :)

Odlično što smo dobili Kaljari 3-0, sada smo sve bliži novoj tituli, Pandev se sve više isplaćuje(više nego Eto), nije loša ova formacija sa trojicom u napadu, Zaneti iako u poznim godinama igra kao mladić....FORZA INTER!!!!

Pandev: Konačno se zabavljam....

Goran Pandev je posle dugog natezanja sa upravom Lacija ove zime otišao u Inter i napravio pravi potez. Makedonac je u sjajnoj formi, postigao je tri gola na pet mečeva i kaže da je već zaboravio loše dane provedene u Rimu.

- Sada sam već zaboravio na sve ono. Osećam se kao da sam oduvek ovde. Radim dobro, igram i konačno se zabavljam. Hvala Interu na tome. Ne bih mogao više da tražim, jer je lako igrati dobro u ovakvoj ekipi. Samo radim svoj posao - rekao je Pandev, a prenosi blic on line.

Makedonac je polusezonu proveo uglavnom na klupi Lacija, javno izražavajući svoje nezadovoljstvo, a iz svega ga je izvukao Žoze Murinjo, koji ga je ponovo pohvalio posle pobede nad Kaljarijem (3:0).

- Mislim da možemo da budemo još bolji. Bili smo dobri, ali hoću još - poručio je Pandev.

Ocajno odigrana utakmica Intera,pogotovo drugo poluvreme.Aj prvo jos nekako Pandev je imao par dobrih pokusaja,ali u drugom poluvremenu katastrofalna igra.Ne mogu da verujem da mi sa igracem vise zadnjih 25 minuta preskacemo sredinu i pokusavamo dugim loptama...ccc Pa ajde to je ok za poslednjih 5 minuta recimo kad vise nema vremena,ali ovako...Lose,lose,jako lose.A i gol smo dali slucajno Baloteli se najbolje snasao posle kornera,istina i primili smo gol isto tako bezveze...Nas vezni red je jako lose odigrao ovaj mec,totalno bez ikakve ideje,videlo se koliko fali Snajder...Umesto da smo otisli na plus 13 u odnosu na Milan,sad smo im dali priliku da dodju na minus 8...Jel neko zna kad se igra taj mec Fiorentina Milan?Nadam se da ce im Fiorentina makar bod otkinuti :)
Materaci je bio los veceras ne mogu da verujem kako ga je pretrcao onaj crnac iz Parme,srecom pa je Cezar odlicno intervenisao.Eto je bio isto neprimetan veceras,brine me njegova losa forma...I nije mi jasan Murinjo zasto mu Kordoba igra od pocetka,njegovo vreme je proslo odavno,Santon bi morao da se ustali u prvom timu Intera i da igra,a ne Kordoba i Materaci,koji su matori i jos prave kikseve,Santon je dosta pouzdaniji od njih,bice igracina kad jos stekne malo iskustva,imao je par dobrih prodora veceras kad je usao u igru...Sta je tu je,sad nam sledi tesko gostovanje u Napulju i tu moramo da uzmemo tri boda,da ne bi dozvolili Romi i Milanu da nam se priblize jos vise.Imam osecaj da su igraci Intera ovu utakmicu odigrali pomalo nonsalantno,u fazonu imamo veliku prednost pa nije strasno ako kiksnemo...To je los pristup i to ne bi smelo da se desava..Uh raspisah se ja :)

Poslednja izmena:
Jel neko zna kad se igra taj mec Fiorentina Milan?Nadam se da ce im Fiorentina makar bod otkinuti :)

Igra se 24., što se tiče otkidanja boda, neverujem, jer je Viola u očajnoj formi, evo i sad su pukli od Sampdorie.

Još jedan remi....
Napoli 0 - 0 Inter

:super::klap::hvala:
Inter beži Romi 7 boda, a Milanu 9, ali i Milan ima utakmicu manje, kada bi dobili tu utakmicu, zaostatak za Interom bi bio 6 boda, i onda bi bilo sasvim realno očekivati da ih stignemo...

Poslednja izmena:
Još jedan remi....
Napoli 0 - 0 Inter

Prvo poluvreme su odigrali katastrofalno,Napoli je bio bolji...U drugom smo mi bili bolji,ali nije ni to ta igra...Ne znam sta da kazem totalno sam nezadovoljan igrom Intera.Jeste ovo tesko gostovanje i Napoli je odlicna ekipa,ali veceras smo opet podbacili i nismo licili na sebe.Pandev je imao onu ekstra priliku ali je oklevao i propustio kolosalnu sansu...Inter je ostecen za cist PENAL,kad je onaj centarsut rukom zaustavio igrac Napolija.Cak je bila jos jedna sumnjiva situacija kad je Milito povucen,tako da mozda i dva penala Interu nisu svirana.I protiv Juventusa u kupu ista situacija,i onda posle Inter "guraju sudije"...ccc A protiv Milana kad je lopta pogodila u ruku Lusia,odma sudija svirao penal protiv nas.Ali ok nema veze sudijske greske se desavaju i verujem da nije namerno nista...

Nazalost opet nam je pala forma pred Ligu sampiona sto je jako lose.Doduse ni Celzi ne blista nesto u poslednje vreme,ali mi treba samo sebe da gledamo.Lose,jako lose smo igrali veceras,tek na momente smo imali neke dobre stvari...Mora to mnogo bolje i moramo podici formu.Nadam se da ce Murinjo dobro "izribati" igrace posle ovog pa da se malo probude jel ovako ne ide...Ok imamo jos uvek solidnu prednost,ali to nista ne garantuje...

Inter je ostecen za cist PENAL,kad je onaj centarsut rukom zaustavio igrac Napolija.Cak je bila jos jedna sumnjiva situacija kad je Milito povucen,tako da mozda i dva penala Interu nisu svirana.I protiv Juventusa u kupu ista situacija,i onda posle Inter "guraju sudije"...ccc A protiv Milana kad je lopta pogodila u ruku Lusia,odma sudija svirao penal protiv nas.Ali ok nema veze sudijske greske se desavaju i verujem da nije namerno nista...
Ove sezone ih ne guraju, ali prethodnih sezona su imali enormnu pomoć ... Suđenje u kalču je i dalje očajno, ali je sada izbalansirano nekako ... Uz ovakvo suđenje, ako na kraju završe prvi, onda će biti apsolutno zasluženo, neće biti mrlja ako u prošlim prvenstvima koja su bila sramotna ...

Back