FC Barcelona

nisam navijac Barselone (vec Real Madrida ali dosta postujem Barselonu a i bio sam na Nou Kampu i video uzivo Eto'a ,a i klub je takodje iz Spanije)

vidim dosta navijaca bas bi volelo da Adebajor dodje :-)
Adebajor ce bolje da se pokaze nego Anri to je vrlo verovatno ako do tog transfera dodje a vrlo je moguce jer je Venger rekao Adebajoru da moze da ide ako mu se ne svidjaju uslovi placanja i ostalo u Arsenalu
Gvardiola izjavio da ce mu sledece sezone kljucni igrac biti Bojan Krkic :-)

Laporta kada je ostao u Barseloni videce se kako se ce pokazati sledece sezone sa dosta promenjim timom,iskreno receno nisu bas velike sanse da Barsa vec prve sezone napravi neke velike rezultate sa dosta drugacijim timom,a tamo one 2 sezone vrlo verovatno!
neka Barselona proda Eto'o i da dovede adekvatnu zamenu i moze o necem vecem da razmislja a ako ostane Eto'o slaba vajda,a i Anriju ne cvetaju ruze,Mesi sa Xavijem i Pujolom odrzava celu Barsu koliko toliko

Mister NORDIC moderator
Mesi sasvim dobro odrzava Barsu dok mu neko bas pred mec sa Realom ne polomi noge (i uzme lepu nagradu za to) ;)

ne vidim gde naci adekvatnu zamenu za Eto'a

Mesi je bio povredjen jos jedno mesec dana pre meca sa realom tako da to su sam vadjenja kada se izgubi u EL KLASIKU(valjda se ovako pise)
Barsa ne sme da zavisi od jednog igraca!!!
bas me zanima kako ce Man.Un da igra posto sledece sezone ostaju bez pomognog trenera Keirosa(koji je u Englesku dovidio sve neke mlade brazilce i portugalce) koji ce biti trener Portugala i ako jos CR7(ronaldo) ode mislim da im buducnost nece biti blistava

a zamena za Eto'a isto neki afrikanac ili francuz da se upari sa Anrijem!!?

Poslednja izmena:
ne znam bas da li je bilo mesec dana...

Man UTD zavisi od Ronalda pa im on donese dva trofeja prvaka Engleske i Ligu Sampiona

videcemo ove godine sta ce biti ako nas konacno zaobidju povrede

jeste mesec dana
malo mi je smesno to sa ronaldom,on se raspuca protiv slabijih i srednjih a protiv jakih i u veoma bitnim utakmica i ne blista bas (prosle godine protiv Milana,sad ove protvi celsija i barse)
najzasluzniji za osvojene trofeje kod man.un su golman van der sar i centralni igraci vidic i ferdinand jer da nije njih bilo dzaba im mnogo golova kada bi jos vise primili,oni su im bili glavni definitivno ,mada pol skols kada krene da proigrava,a i gigs ume da puca dobro
(tu su i bile izmene kerik,andersnon,nani,o'sea koji su se dobro pokazivali)

videce se,ronaldinho sada ide na Olimpijadu i ako tamo bude dobro odigrao a mislim da hoce ima da ostane verovatno u Barsi ili ce barem malo da mu poraste cena,a prosle godine je iznosila cena ... 100m a ove tesko da moze 30m,kako su se stvari promenile

Back