FC Barcelona

klub u usponu... :rolleyes:
u suponu !!!

u svakom slucaju,ovaj klinac zasluzuje grb daleko bolje ekipe

pa kada pojedinim igracima koji su mladji ne dozvole da igru u nekom od najboljih klubova nema drugog izbora nego da ode u neki osrednji ili slabiji ili malo jaci klub

mada je Dos Santos igrao podosta utakmica ove sezone,i moze se reci da je dobro obavio posao za svoje godine
Barsa ove sezone je resila da proda skoro pola tima i da dovede pola novih igraca,koliko ce biti pametno videce se
uglavnom dovodjenje Daniela Alvesa stvara dobar utisak,mada to su sve imena na papiru,nema nista dok se to ne uklopi
sada ovu poslednju sezonu Barselona kakav je napad imala i opet je veoma slabo funkcionisala sada covek nista mnogo ne moze da prica unapred

Barcelona bolje da proda Eto'a a da ostavi Ronaldinha jer sam ubedjen da ce covek da se vrati na stari put,kada je igrao JOGA BONITO STIL koji je bio uuuuuu

mislim da ce ipak za jedno 2,3,4 godine da Ronaldinho dodje da se malo oproba u Real Madridu(navijam za takav ishod),a to mi pada na pamet jer su vec par igraca koji su igrali super u Barsi otisli posle u Real(Ronaldo,Figo)
posto sad ce verovatno da ode u Man.City ili Milan pa da se opet vrati u Spaniju gde je imao blistave dane !!!!!!

Poslednja izmena:
klub u usponu... :rolleyes:

u svakom slucaju,ovaj klinac zasluzuje grb daleko bolje ekipe

DOs Santos će više napredovati u Totenhemu nego u Barseloni, iako Barselona ima odličnu školu, ogromna je konkurencija.Zato nikada Fabregas nije mogao da uspije u Barseloni : da je ostao u njoj, bio bi prosječan igrač tu i tamo bi igrao u prvom timu a prodali bi ga kad bi napunio 22 u Saragosu ili nešto tako...Čovjek ej fino pokupio stvari otišao u Arsenal,Venger izvukao maksimum iz njega i vidi ga sada!
Evo i tebi jedan :rolleyes:

HOLANDIJA trica protiv Italije
Holandija 3 : Italija 0
(van nisterloj,snajder,van brohorst) dva od tri strelca igraci Real Madrida :-)
lepo su poceli prvenstvo

sutra konacno na scenu stupaju Spanci!!
kakav sastav imaju to je za pricu (spanci)

moja prognoza Spanija i Holandija u polufinalu!!

e sve je moglo da se predpostavi ali da ce verovatno(mozda) da Ronaldinho da igra za Chelsea to nikako

Posto je sada trener Celsiju Skolari to ima da bude pola brazilaca ,1/4 engleza i ostalo malo portugalci i francuzi

Skolari kako pisu novine od Abramovica ima skoro neogranicen budzet (130m funti) prevedeno na novac koji mi koristimo skoro 200m EURAaaaaa
Igraci na koje obraca paznju Skolari su:
1.Kaka (ne da ga Milan jedino ako se ponudi negde 80,90m ima dobro oni da razmisle)
2.Torres (vec ih je odbio tako da ne vidim svrhu toga)
3.Riberi ( mozda je najveca sansa da dovedu ovog igraca,mada je dosta cvrsto vezan ugovorom sa Bajernom)
4.Robinho (ma nema nista,Suster i Kalderon ga ne daju,,)

i Deco

Tako da za Celsi ostaju opcije Deco i Ronaldinho (barsin tandem)

" Ronaldinho je rekao da ne brine o svojoj karijeri u Barseloni jer mu ugovor traje jos 2 godine, a da do pocetka prelaznog roka ima jos dosta vremena kako R10 kaze i da ce on svoje stanje u Barsi popraviti
kako sam kaze zeli da ide na Olimpijadu u Peking
a sto se tice njegovog moguces odlaska na to je odgovor da mu je svejedno da li ide u Milan ili Celsi ili negde druge,ali rekao je da prvo ima posla sa Barsom "
pomalo i ocekivan odgovor od njega ,vratice se on na staru slavu i formu to mogu da potvrdim,a da li ce to bi
u Barseloni ili negde drugde pitanje je??!

Barci treba jedno 5-6 mladih talentovanih igraca,koji bas znaju igrati , a e tamo neki matori konji da trce!!!!!!!!!!1
a Barsin trenig kamp mladih nada ima kao slabe igrace,koliko znam oni imaju mlade igrace koji po kvalitetu spadaju u prvih deset!?
ne moze svaki igrac brzo da se probije i da igra JOGA BONITO stil
jednog od najtalentovanijih smo upravo poklonili sugavom totenhemu :dash:
greska mozda ne >! ?? uglavnom tu je problem onda u rukovodstvu
A kad su budale treba onog trenera odma na streljanje,smesta.Kad bi npr. doveli Ronalda eeeeeee to bi bila druga prica svi bi teli u barcu
jedan igrac nikada ne cini ceo tim!!
tako da i njega dovedete nista posebno ne bi bilo,nego polako izmene vremenom ce doci rezultati
RONALDO & REAL MADRID (to je skoro zavrsena prica) ocekuje se potpisivanje 7 jula za 85m
VAMOS REAL MADRID
Iker Casillas the best goal keaper on the WORLD !!!
VAMOS ESPANA
tako je bilo i za anrija i sta je bilo,nista
TACNO,individualci ne mogu mnogo da urade
ma Gvardiola je nas covek.. treba verovati u njega ali je meni i Frank bio vise nego dovoljan
videce se da li je ili ne
Frank je napravio istorijski uspeh,i smesno je kada gledas da ljudi komentarisu da nije nista uradio i ostalo
covek im je doneo 2 titule prvaka zaredom i LIGU SAMPIONA
danas vise ne postoji klub koji moze da igra sva takmocinje vise godina zaredom odlicno,uvek ima iznenadjenja i ostalog,a u buducnosti ce toga biti jos vise

Poslednja izmena:
i pored silnih povreda stubova kluba nama je islo sjajno ali kada je brod krenuo da tone vise se nismo vracali na povrsinu!!! :dash:

pored toga,bele maramice sa tribina govore vise od reci mada je ipak olako zaboravljeno sta je taj covek uradio za nas klub i sa kakvom je hrabroscu gurao mlade igrace u varu i pravio igracine od njih

Spanija VS Rusija (1/2 EURO 08)
Veceras ce biti gusta utakmica tako da mislim da Spanija svakako nece imati lak posao veceras!
Spanski igraci su umorni poprilicno zbog produzetaka sa Italijom,dok Risija je usla u ritam i zajedno sa Arshavinom moze da napravi svasta
( Arshavin je pokazao za 2 utakmice vise nego skoro svi igraci za 4 i vise utakmica!!!)
Covek je sam izrazio da zeli da nastavi karijeru u Barseloni i da bi mu to bilo ispunjene sna tako da Barsa ako odbije tu ponudi oni su stvarno cudni ljudi!!

Kako sam danas procitao nesto malo Barsa valjda kao pocela da pregovara sa Menagerom Arshavina o mogucem dolasku
kako se prica vredi negde oko 25miliona eura a covek o vredi toliko posto je odigrao odlicne 2 partije!!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=06&dd=26&nav_id=305792

Poslednja izmena:

Back