FC Barcelona

Sad se vidi koliko je Barca sjajnih igraca imala, kad ovakva dva igraca ne mogu da budu medju tri najbolja u istoriji kluba ... Ronaldinjo je imao 6 godina velicanstvenog igranja a to je jako zajjebano uraditi ... Nadam se da ce bar jos 2 sezone igrati sa bar 50% mogucnosti ali tesko ...

covece MARCA pise svasta kao pojedine nase novine kako ih zovu TABLOIDI (nije vezano o sportu ali bez obzira) i na internetu za Telefon (*ko ne veruje neka ide ponekiput na SPORTSKE VESTI MONDO za NOKIA telefone posto ja imam N73) isto lazu samo tako ili vec pricaju o nekim buducim potezima pojedinih klubova ,
marca je napisala da je Ronaldo pregovarao i pristao da predje u Real pa jel presao ,nije ! (mada kao jos ima tu nekih neresenih poslova)
,ceka se ali mislim da od toga nece biti nista

a Barsa bas juri Sevilli'nje igrace (ALVES,KEITA) alves je igranica njega vredi imati
vidim barsa juri napadaca jednog dobrog *ko ide iz Barse Eto'o pa je zato takva situacija"

Poslednja izmena:
Holland’s Twente -which has knocked out Ajax Amsterdam- Partisan Belgrade and the Swedish sides Kalmar and Elsfborg could be the most dangerous rivals. Other sides which on paper look an easier proposition are Artmedia from Bratislava, Portuguese side Vitoria and Girondins from Bordeaux, a side managed by ex-Barça star Laurent Blanc.
Evo kojih se ekipa "plashe" u Barsi pred kvalifikacije za LS :)

BARSA vs little partizan

to taman da padne Barsa da se malo izivljava na njima posto ova sezona im je poprilicno neuspesna

bice dobrih parova u kvalifikaciji za Ligu Sampiona

hoce li vise RONALDINHO da ide iz BARSE ili ne?
Laporta je rekao da ga prodaju ali sta je sa mogucim kupcima ,valjda su celnici Milana dosli pre par dana u Barselonu o mogucem trasnferu i o utanacavanju prelaska Ronaldinha i Zambrote

Poslednja izmena:
na forumu krstarice(stranici) "Transferi u našem i svetskom fudbalu" pise nesto u vezi HENRYa i njegovog odlaska koji mislim da je verovatno ne ostvariv i da ce covek ostati u Barsi

to se nalazi na 38 strani,a postavio je Mwaruwari korisnik ,pise kao da ce Henry da ide u Man.un ,sto mislim da je SF *naucna fantastika* ,pre ce covek da ode u Arsenal ako vec bude isao negde

Poslednja izmena:
pa bre lepo je rekao da ne ide nigde... naravno,sigurno ce razgovarati o svojoj poziciji na terenu jer ova bas i nije donela zeljene rezultate

trenutno je Barsa prava pijaca jer ima gomilu vanserijskih fudbalera a takodje zeli da kupi par slicnih

Жерар Пике има 21 годину и играо је у подмлатку Барсе заједно са Месијем и Фабрегасом.
2004. је прешао у Манчестер и ево га сада назад !

Ukoliko dođe do promjena u upravnom odboru Barselone ovog ljeta onda će to biti zbog dva „sociosa“. Oriol Giralt Gili i Kristian Kastelvi Klement, dvojica Barseloninih navijača koji su pokrenuli akciju izglasavanja nepovjerenja predsjedniku Žoanu Laporti, skupili su potreban broj potpisa.

Poznato je inače da “sociosi”, kao najšire skupštinsko vijeće upravljaju politikom Barselone, i da oni biraju svog klupskog predsjednika. Da bi se povjerenje aktuelnom predsjedniku razmatralo na referendumu, prema klupskom statutu potrebno je da se skupi 5% potpisa registrovanih članova. Gili i Klement završili su tu proceduru i kod sebe imaju potpise 5882 člana.

Uprava kluba, ili Laporta sam, sada je dužan da raspiše referendum na kojem će se glasati o njegovom povjerenju. Ukoliko na izbore izađe 10% biračkog tijela, a pritom više od 50% bude glasalo protiv Laporte, sam Laporta će morati da podnese ostavku a uprave će morati da raspiše nove izbore. Barselona inače poslije Benfike ima najviše “sociosa” na svijetu.

Eto'o bas resio da ode iz Barse,juce je udario jednog novinara ,stvarno cudno,jer je on jedan od mirnijih igraca
Hleb veoma blizu prelaska u Barsu na Nou Camp,i Daniel Alves,Alves ce 90% preci u Barsu ,bolje mu je da ostane u Spaniji nego da ide u Italiju ili Englesku

Poslednja izmena:
lepo bogami.. svidjaju mi se ove nase kupovine :mrgreen:

Zambrota je na korak od Milana

nema buduca pojacanja na NIVOU :!:
Zambrota u Milanu ,gotova stvar

cuo sam da Barsa pored Alvesa juri i Kivua,nema resili katalonci da se sledece sezone ne prepoznaju po sastavu igraca,ako malo (vise) promena mozda dovede do ocekivanih rezultata

Alves desni bek,Chivu levi bek ,zajedno kostaju barem 50m ili tu oko 50m:!:

samo sto Real sa njima nije uradio mnogo... mi hocemo

videce se polako
REAL je odbranio titulu to nije mala stvar,sta tim je uspesan samo ako igra finale lige sampiona ,to su smesna gledanja
Real nije osvajao Ligu Sampiona 5 godina,ali je zato do sada 9 osvojio i bice sigurno prvi tim koji ce osvojiti 10 titulu lige sampiona jer najblizi tim po osvajanju lige sampiona je Milan a oni nece igrati ligu sampiona ove sezone a i one sledece *za 2 godine* nece stici do finala to je skoro sigurno

Ne stvara se tim za jedno leto ..mora tu mnogo vise truda da se ulozi

Barsa je bas upala dosta u cabar i ne mora toliko sta da se i menja u tom timu,nego ljudi koji su glavni tu oni rade sta hoceju,Ronaldinho nije covek bio bas svoj ove sezone i odmah zelite da ga se resite,a R10 ce se sigurno vratiti na staru igru

iskreni da budemo barsa bolje da sto manje igraca dovede i sto manje igraca da ode bice bolje za njih

bolje da ne ulazim u Ligu sampiona ali moram... prvih 5 titula ste uzeli sa krpenim loptama a od 1966. do 2008. samo 4!!!!

"samo 4" a barsa je uzela samoooooo 2:) (lepo si napisao bolje da ne ulazis u pitanje Lige Sampiona)
pa tako smo uzeli 5 a vi ni jednu :)
ovako smo uzeli 4 a vi 2 tako da u svakom pogledu bezi REAL:)

a sto se tice prvaka Spanije razlika je jos veca ,Real je ove godine osvojio 31 titulu a Barsa ne verujem da je osvojila vise od 15 titula?!

nego REAL je moj klub,a Barsu simpatisem dosta jer je iz Spanije i veliki je rival Realu i ostalim klubovima u Evropi
mnogo mi je bilo krivo kada su bili ispali od man.un ,u prvoj utakmici su imali posed 80% i stvarali neke sanse ali nisu uspeli a u engleskoj su bili solidni

nego Berna Beu je domacin finala Lige Sampiona za sledecu sezonu 2008/2009 ili za sezonu 2009/2010 jel zna neko,jedna od te 2 godine je sigurno ,pre mislim da je 2009/2010

Poslednja izmena:

Back