FC Barcelona

Ronaldinjo ce izgleda morati da zavrsi karijeru.

novine pricaju svasta ali i ja sam cuo da ima probleme sa imunitetom ,nadam se da ce se vratiti
kako se zivot preokrene preko noci,kakva je igracina bio da ne poverujes da ce ovo da mu se desi,zelim mu sve najbolje
neka covek lepo pauzira jedno godinu dana i neka forsira ishranu i treninge i sta jos mu treba da se vrati u staru formu,
valdez je covek bio jedina svetla tacka u EL CLASICU protiv REALA,e daj taman da Barsa da padne sa nekim predstavnikom iz Srbije *nadam se da ce biti ZVEZDA*
poz

Bravo za Kraljevski klub. :)

Ala je sinoć bilo uživanje posmatrati ono :rolleyes:
Samo
Nešto i nisam baš videla Barsu... :neutral:
:lol:
A sad ozbiljno
Mnogo mi je žao Valdeza
Da nije nekoliko puta golim rukama odbranio loptu, bilo bi mnogo više od 4:1...
Samo je njegova zasluga što nisu primili više

A pogledajte ove naše dame sve navijačice malecnog čelzija kako kao po dogovoru odjednom ljube Real :roll:

A pogledajte ove naše dame sve navijačice malecnog čelzija kako kao po dogovoru odjednom ljube Real :roll:
Pa pobedili smo vas. Nije lose za jedan "mali klub bez istorije" :evil: . Osim toga dobro znas da jedini klub koji mrzim je barsa., Tako da se radujem bilo ko da je pobedi. Radovala bi se i da ste je vi pobedili, sto ne mogu da kazem i za tebe. Verovatno bi opet najsitnijim fontom napisao Celzi. Ako bi uopste i napisao.

Pa pobedili smo vas. Nije lose za jedan "mali klub bez istorije" :evil: . Osim toga dobro znas da jedini klub koji mrzim je barsa., Tako da se radujem bilo ko da je pobedi. Radovala bi se i da ste je vi pobedili, sto ne mogu da kazem i za tebe. Verovatno bi opet najsitnijim fontom napisao Celzi. Ako bi uopste i napisao.

Ja nisam navijač Barse u španskom prvenstvu već tek onako samo simpatišem Atletiko Madrid.
Ali kad već gledam El klasiko više sam na strani Barse.
A da ste izgubili vi plavci pisao bih Jelo moja Jelena vala ceo dan o tome.:twisted:
P.S. jel imate neki font sa oznakom 0,5 :whistling:

Iskreno, ni ja baš ne volim Barsu... Smučio mi se onaj komentator sa B92 koji se odušavljava na svaki potez "čarobnjaka" iz Barselone!!!:roll: I naravno da mi je onda bilo drago što je pobedio Real...!!!

novine pricaju svasta ali i ja sam cuo da ima probleme sa imunitetom ,nadam se da ce se vratiti
kako se zivot preokrene preko noci,kakva je igracina bio da ne poverujes da ce ovo da mu se desi,zelim mu sve najbolje
neka covek lepo pauzira jedno godinu dana i neka forsira ishranu i treninge i sta jos mu treba da se vrati u staru formu,
valdez je covek bio jedina svetla tacka u EL CLASICU protiv REALA,e daj taman da Barsa da padne sa nekim predstavnikom iz Srbije *nadam se da ce biti ZVEZDA*
poz

Bez obzira sto nisam mogao da ga smislim, i sto me je strasno nervirao kad je izvodio one njegove karafeke, mnogo mi je zao sto mu se ovo desilo. :(

Ja nisam navijač Barse u španskom prvenstvu već tek onako samo simpatišem Atletiko Madrid.
Ali kad već gledam El klasiko više sam na strani Barse.
A da ste izgubili vi plavci pisao bih Jelo moja Jelena vala ceo dan o tome.:twisted:
P.S. jel imate neki font sa oznakom 0,5 :whistling:
Znam da bi pisao ceo dan o tome, nisam ni sumnjala u to.
P.S Mislim da imamo font - 0.5 , proveri sledeci put kad pises Celzi :evil:

@tema
Ni ja ne volim Ronaldinja ali bezveze je da mu se nesto ovako desi. Covece, da ti se karijera zavrsi preko noci. To je strasno.

Bez obzira sto nisam mogao da ga smislim, i sto me je strasno nervirao kad je izvodio one njegove karafeke, mnogo mi je zao sto mu se ovo desilo. :(
Pa svakom je zao sto je fudbal izgubio (mada ne definitivno, ipak je on suvise mlad za kraj karijere) takvog igraca koje se radja jednom u 20-30 godina ... Ni ja ne volim Kaku, ali je on velemajstor i bilo bi steta za gledaoce da on padne u formi kao Ronaldinjo ...

Znam da bi pisao ceo dan o tome, nisam ni sumnjala u to.
P.S Mislim da imamo font - 0.5 , proveri sledeci put kad pises Celzi :evil:

celsi je do skoro bio celsi a sada je celsi :!::!:
polako ima jos vremena za vas tek je 2008 godina stici ce te barsu,man.un (posto oni imaju po 2 trofeja Lige Sampiona) a real da ne pominjem sa trofejima do 2100 MOZDA:?: ,samo napred :):):)

iskreno najvise simpatisem u engleskoj ..... (NOBODY):!::!:
VAMOSESPANA

Poslednja izmena:
Франк Рајкард напушта Барселону на крају сезоне !
Нови тренер је Пепе Гвардиола, ове сезоне тренер Барсиног-Б тима
После 2 сезоне за заборав није било другог избора... :neutral:
ипак треба рећи да је Рајкард је за 5 сезона са Барсом освојио 2 титуле првака Шпаније , 2суперкупа и што је најважније титулу првака ЕВРОПЕ 2006. тако да је 1 од најбољих тренера Барселоне у историји :worth:
да је правио грешке јесте али као што је Ћави изјавио играчи сносе већи део кривице.... имао је баш добар однос са играчима, коректан и достојанствен тренер

Back