FC Barcelona

Да, Манчестер се није скоро овако бранио.....једно време је изгледало као да се игра рукомет на њиховој страни.........зато данас очекујем много отворенију и бољу утакмицу а вероватно ће бити и голова.......рецимо 2-2 ......то би био добар резултат...........

Pogodite ko ce koga da ziguje, a ko ce da slini! :lol:

1188573458_f_kopia.jpg

ronaldo-crying.jpg

Ma Eto'o zvani zmija mora da se oduzhi za promashaj sa Kamp Nou! 8)
A shto se malog zalizanog tiche Pujol ima da mu zune koju shljagu i eto slina :lol:

pg[/IMG]

A utehu ce da nadje kod kolege ;)

a dobar si,svaki put sve izrazeniji... (Pujol ima veceras da bude na nivou nece moci niko da ga prodje) mislim da ce gol za Barsu da Deco ili Inijesta ,a mozda i Krkic
jeste da sam navijac REALA ali kada nema reala u LIGI SAMPIONA onda se za Barsu navija
poz

veceras nas samo bogovi mogu spasiti ali se i dalje nadam da ce ManUtd plakati zbog manekenovog penala sa Kampa
Zasto Bogovi kad to mogu Eto, Mesi, Anri, Iniesta, Deko, Cavi... Ne igraju Ture i Markes (veoma bitni igraci) ali vraca se Pujol... Za Manu ne igra Runi, a za Vidica ne znam....

Sanse su 50-50... Prednost Mancestera je domaci teren, a prednost Barce je u tome sto nisu primili gol kuci pa ne moraju da jure rezultat...

1:0 за Манчестер, сад морамо да јуримо резултат... на жалост после глупе грешке Замброте.... и даље 1 ГОЛ може да промени све....

мени се чини да је бољи тим прошо :( . . . . . без идеје на средини и расположених нападача ( сем МЕСИЈА ) не може се даље од овога . ....без гола за 180 минута.... Евра и Харгривс су били много бољи од Замброте и Абидала........штета што Меси није имао расположених саиграча да му помогну јер је показао да је бољи играч од Роналда ......
на крају је један тренутак инспирације Пола Сколса одлучио победника . . . . . то ти је фудбал....

steta bas steta
MESSI je igrao u oba meca protiv man.un kao ronaldinho u najboljim danima
Trebao je mozda Anri da igra od pocetka utakmice mozda bi bila druga prica ali sada im je vec kasno
Krkic Perez tek ce da postane pravi igrac sledece sezone,dete 17 godina a igra u polufinalu Lige Sampiona svaka mu cast

e Rajkard odlazi skoro 100% , nego sada da se bace na Primeru jer im poceo da bezi VILLEREAL da ne bi igrali kvalifikaciju za Ligu Sampiona i bili moguci protivnik Zvezdi :-) (valjda nece,zvezda osvoja prvenstvo kod nas)

REAL MADRID mi je omiljeni i jedini klub za koji navijam ali sam tako zeleo i voleo da Barsa veceras prodje i da ide u finale kao da je REAL igrao (valjda zato sto sam bio u Barseloni zato ih simpatisem vise nego sto je pre bilo,kada je Rivaldo igrao napadaca i bio Figo i kompanija sa njima)

za 2 nedelje EL CLASICO YEAH ,bice super utakmica

nego koji su moguci igraci koji odlaze iz Barse a koji su moguci da dodju na CAMP NOU!??
poz

Dobra utakmica iako nije bilo vise golova ... Barsi je i ovo polufinale previse, jer tokom cele godine nisu prikazali neku posebnu igru ... Mada, sad se vidi koliko je to dobar tim kada su oni bili egal sa Mancesterom (koji delje ove sezone) u obe utakmice, cak su i bili malo bolji, ali eto ispadose srecnim golom Skolsa (ipak mu je lopta malo odskocila pre suta i taman lepo sela na desnicu) ... Messi je pokazao da je carobnjak sa loptom, i da je bolji od Ronalda, ali nije imao ko da ga isprati ... Steta sto ce biti englesko finale, vise bih voleo da gledam Barcu i Celsi, to su uvek bile odlicne utakmice ....

nismo mi imali cime da pobedimo ManUtd iako nismo bili mnogo losiji (u prvoj smo morali dati gol iz par situacija)

nije mi mnogo krivo zbog ovog ispadanja vec zbog Rajkarda koji ce tesko zadrzati kormilo kluba a ja ga jako cenim. moglo je i moralo mnogo bolje :(

nordik, slazem se sa tobom!;)
moralo je da bude bolje od ovoga...........kad sam vidio koju poziciju igra ronaldo, zamalo nisam pao u nesvjest.........mada kada bolje pogledamo, barsa jeste napadala, ali i mancaster je imao dosta dobre sanse, i bio je mnogo konkretniji od barse.......
Mesi je sjajno odigrao oba mecha......stvarno nema mu se sta zamjeriti, imao je onaj super sut, ali mu ga je van der sar odbranio,
i na kraju barsa na svu stetu ispade!:-(

nije mi mnogo krivo zbog ovog ispadanja vec zbog Rajkarda koji ce tesko zadrzati kormilo kluba a ja ga jako cenim. moglo je i moralo mnogo bolje :(

Apsolutno! NIkada ga nisam cenio kao struchnjaka, Antic je za njega institucija.
E chovek je iz Barse oterao jednog Kvarezmu, a taj Kvarezma je za ovog polovichnog Anrija tata mata. Neshto se shushkalo o mogucem dolasku Rafe, a kad bi u paketu doveo i Toresinja, mogli bi o nechemu da prichamo ;)

Apsolutno! NIkada ga nisam cenio kao struchnjaka, Antic je za njega institucija.
E chovek je iz Barse oterao jednog Kvarezmu, a taj Kvarezma je za ovog polovichnog Anrija tata mata. Neshto se shushkalo o mogucem dolasku Rafe, a kad bi u paketu doveo i Toresinja, mogli bi o nechemu da prichamo ;)

ja ga volim zbog autoriteta (nema mnogo trenera koji bi Zubu drzali na klupi,kako god da igra) i krune koju je doneo pre dve godine. za Kvarezmu se slazem a on nije i jedini dobar igrac kojeg smo olako pustili.

treba nesto menjati i vratiti se jos jaci sledece sezone jer ni Madridjani nisu igrali nista posebno ove godine ali nam lagano uzese titulu

ja ga volim zbog autoriteta (nema mnogo trenera koji bi Zubu drzali na klupi,kako god da igra) i krune koju je doneo pre dve godine. za Kvarezmu se slazem a on nije i jedini dobar igrac kojeg smo olako pustili.

treba nesto menjati i vratiti se jos jaci sledece sezone jer ni Madridjani nisu igrali nista posebno ove godine ali nam lagano uzese titulu

madridjani veze nisu imali:!:
osvoji li su titulu jer su veoma srecni i zbog velikih gresaka barse, taman kad su im se bili priblizili, bup poraz, i tako redom i ode real.....

Back