![]()
Upton park mada dansa manje vishe poznat kao Boleyn ground
fino fino simpatican stadioncic!!!
steta sto vam ode TEVEZ sada se malo raspucao u man.un a bilo bi tako u west hemu da je ostao i ove sezone!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Upton park mada dansa manje vishe poznat kao Boleyn ground
Ma nemoj. Pa izvini molim te, aj mi kazi sta je bitno? Lepota igre - slazem se. Ali za lepotu se ne dobijaju bodovi, a inace je Spanskim i Italijanskim klubovima to uvek izgovor za poraz.
a tvoj celsi mislim da nema ni lepu igru pogotovo a niste nesto ni sa bodovima koliko para ulazete treba da bezite barem jedno 10 poena ,e sad sto nije tako to je vas problem!!
To nema veze jedno sa drugim. Kad kazem lepo mislim na lepo za oko, nacin na koji igraju Spanci i Italijani. Jes da meni to nije lepo za oko, dosadne su mi sve te silne finte, ali vecina ljudi smatra njihov stil igre za - lep fudbal. E sad lep fudbal ne garantuje dosta bodova.
Lepa igra je individualna stvar. Ono sto je tebi lepo ne mora da bude meni lepo. Npr. Meni Spanci i Italijani ne igraju lep fudbal. Isuvise mi glume i podsecaju me na balerine. Zato najvise volim kako se igra na ostrvu. To je idividualno misljenje.

zna li ko protiw koga igra barca, ovo kolo u spanskoj ligi?
pa zasta imas internet idi malo trazi!!! nemoj samo da cekas da neko drugi uradi za tebe nesto!!!
ako imas TV a valjda imas idi na telekst od PINK kanala ukucaj broj za sport 300 (spanska liga je 314 ) za ubuduce znas
ma spanci su AMIGOSI a englezi ...... (nekulturni su mnogo ,video sam u spaniji kada sam bio,a to je stvar jer kod kuce mora da budu mirni a kad odu negde onda se prave da su nesto ,najbolji im je naglasak da se slatko ismejes))))
VIVA LA REAL MADRID
ma spanci su AMIGOSI a englezi ...... (nekulturni su mnogo ,video sam u spaniji kada sam bio,a to je stvar jer kod kuce mora da budu mirni a kad odu negde onda se prave da su nesto ,najbolji im je naglasak da se slatko ismejes))))
Ja obozavam njihov naglasak.(nekulturni su mnogo ,video sam u spaniji kada sam bio,a to je stvar jer kod kuce mora da budu mirni a kad odu negde onda se prave da su nesto ,najbolji im je naglasak da se slatko ismejes))))
Slazem se.Kakve to ima veze sa kvalitetom fudbala? A to da su kuci mirni je apsolutna neistina, jer budala na jednom mestu budala svuda, na stadionima su mirni jer su krivicne sankcije od Megi Tacher veoma rigorozne!

Timovi iz Andaluzije nijesu naivni uopste!
Neko ce da kiksa...ili Barsa ili Real...
Ja bih vise volio Barsa...jer mi je miliji Betis![]()

(sada je Viljareal drugi...Barsi bjezi jedan bod)