FC Barcelona

Real nam je novom blamazom pruzio zadnju sansu da ih dohvatimo

"Moderatore" ti decko nemoj da mlatis mnogo jer da si gledao utakmicu i video samo koliko je REAL imao sansi (ali samo sutevi u okvir gola a ne ukupan skor suteva ka golu Valensije ,ne bi smeo tako da pises) nego sto je valensija nije isla na WC solju jedno mesec dana pa se sve zgrunulo u zadnjih 10 minuta!! njihova sreca ma sta da pricam vise... sada je +4 jos 9 kola do kraja sezone bice gusto mada kada krene 1/4 finala Lige Sampiona Barca ce da padne za Realom dosta!!

poz

Real je stvarno dobro igrao ali Valensija je ocigledno bolje koristila prilike...a Barsa prilazi evo svako 2., 3. kolo pa se opet odalji...i sve tako...
Real do sada nikad nije ispustio titulu kada je bio jesenji sampion...tako ce biti i ove godine...8-)

Real je stvarno dobro igrao ali Valensija je ocigledno bolje koristila prilike...a Barsa prilazi evo svako 2., 3. kolo pa se opet odalji...i sve tako...
Real do sada nikad nije ispustio titulu kada je bio jesenji sampion...tako ce biti i ove godine...8-)

mislim da nema sta vise da se kaze GRIZZLI vas je ................... tako sad je +4 a za dalje cemo da vidimo mozete ovako samo da se nadate ,kada barca bude imala isto bodova kao real i bar +1 onda ce da nesto mozda "mozda" uradite

poz barselonerosi !!!

to niko nije rekao,samo nije uspeo da udje medju 8 i sad je na zasluzenom odmoru :mrgreen:

pa sta onda pises da barem barsa igra,i ajde imate srece sa izvlacenjem ekipa ove godine samo tako,polako videcemo kakva ce situacija biti tako da mozemo samo da prognoziramo,pa evo to se vidi svi klubovi koji su odrzavali kao takmicenja u nekim kupovima i ligama i ostalo polako pocinju redom da ispadaju iz tih takmicenja,

barsa kao favorit trebalo bi da igra u 1/2 lige sampiona nego sto najverovatnije pada na onaj man.un u 1/2 LS koji ove godine igra dosta solidno ,iskreno voleo bi da barsa igra u finalu sa arsenalom (pa da vidimo ko bi ovog puta bolje prosao,barsa ili arsenal) poz

navijac sam REAL ali veoma cenim i gotivim barsu jer sam bio tamo i svidelo mi se ,verovatno je madrid malo lepsi ,nou kamp fantazija video sam i Eto'o kako trenira taman puno zadovoljstvo!! zato mora da vidim da sledece godine idem u Madrid da vidim taj BERNA BEU !!!!

poz barselonerosi

pa sta onda pises da barem barsa igra,i ajde imate srece sa izvlacenjem ekipa ove godine samo tako,polako videcemo kakva ce situacija biti tako da mozemo samo da prognoziramo,pa evo to se vidi svi klubovi koji su odrzavali kao takmicenja u nekim kupovima i ligama i ostalo polako pocinju redom da ispadaju iz tih takmicenja,

barsa kao favorit trebalo bi da igra u 1/2 lige sampiona nego sto najverovatnije pada na onaj man.un u 1/2 LS koji ove godine igra dosta solidno ,iskreno voleo bi da barsa igra u finalu sa arsenalom (pa da vidimo ko bi ovog puta bolje prosao,barsa ili arsenal) poz

navijac sam REAL ali veoma cenim i gotivim barsu jer sam bio tamo i svidelo mi se ,verovatno je madrid malo lepsi ,nou kamp fantazija video sam i Eto'o kako trenira taman puno zadovoljstvo!! zato mora da vidim da sledece godine idem u Madrid da vidim taj BERNA BEU !!!!

poz barselonerosi

svako ko iole voli fudbal mora ceniti Barsu i onaj velicanstveni stadion

ni Real ni Barsa ove godine u ligi nisu mnogo pokazali ali srecom nema ko da ih ugrozi inace bi bilo svasta. meni je jasno da je ovo zadnja sansa koju je Real dao Barsi (u zadnje vreme ih je bilo dosta jer Real igra sve losije) i nadam se a cemo je konacno iskoristiti

1/4 lige sampiona nam nece biti problem a onda sudar divova protiv ManUtd

svako ko iole voli fudbal mora ceniti Barsu i onaj velicanstveni stadion

ni Real ni Barsa ove godine u ligi nisu mnogo pokazali ali srecom nema ko da ih ugrozi inace bi bilo svasta. meni je jasno da je ovo zadnja sansa koju je Real dao Barsi (u zadnje vreme ih je bilo dosta jer Real igra sve losije) i nadam se a cemo je konacno iskoristiti

1/4 lige sampiona nam nece biti problem a onda sudar divova protiv ManUtd

a protiw koga igra barsa u 1/4 lige sampiona??

Ma nemoj. Pa izvini molim te, aj mi kazi sta je bitno? Lepota igre - slazem se. Ali za lepotu se ne dobijaju bodovi, a inace je Spanskim i Italijanskim klubovima to uvek izgovor za poraz.

da slazem se sa tobom jeko, ja vishe volim klubowe sto igraju fino,(odnosno "ljepota igre" kao vi kazete).
Ali se za ljepotu igre ne dobijaju bodowi, u tome je veliki problme:mrgreen:
i da to je uvijek izgovor kad se desi kiks nekog tima iz gornjeg dijela tabele spanske ili italijanske lige
Pozdrav!

ne nisam nerzovan nego me ponekiput malo nervira kada vidim da ljudi pisu svasta ,onako reda radi samo da napisu nesto,mada to je internet i ljudi laprdaju sve zivo !!!

Upton Park ciji je to stadion?? (znam uglavnom da je neki engleski klub )))
aj

UptonPark_468x312.jpg

Upton park mada dansa manje vishe poznat kao Boleyn ground

Back