Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Pogotovo Arsenal igra dosadnoNe mogu ni ja da razumem da neko navija za Arsenal ili bilo koji Engleski tim
I Mančester verovatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogotovo Arsenal igra dosadnoNe mogu ni ja da razumem da neko navija za Arsenal ili bilo koji Engleski tim
Auuu sad ga pretera...godinama unazad Engleski klubovi su pokazali da su najjaci u evropskim takmicenjima (bez obzira sto nisu osvajali trofeje)
Nije bilo skoro nekog trofeja (liga sampiona - Liverpul :grinAko su najjaci - kako nisu osvojili trofeje?
....ali u zadnjih nekoliko sezona konstantno timovi iz Enleske dolaze do zavrnica (polufinala i finala)

3-0 za Barcu... Ronaldinho 2x i Henry... Ronaldinho i kad nije u formi daje golove...U nedelju protiv Betisa...
3-0 za Barcu... Ronaldinho 2x i Henry... Ronaldinho i kad nije u formi daje golove...
pa,puyol nije bek,ne mozhe se mnogo bolje ochekivati od njega...
e..yaya je sinoc bio kao kuche u liftu..
Puyol je klasican stoper
Nekako mi se čini da ova dva dela rečenice isključuju jedna drugu. Klasičan štoper može da igra samo štoperaali zna igrati i beka(i to jako dobro)
Puyol je klasican stoperali zna igrati i beka(i to jako dobro)
Najbolje da dođe shegi da nam pojasni ovu misteriju! Shegiiiiiiiiiii, javi semozda je to neka visokoumna recenica koja nije za obicne smrtnike, kazem mozda

Sumnjam da bi iko uzeo Hipiju, čak i uz doplatu. U stvari, da je mlađi verovatno bi ga uzeo Venger i transformisao u napadača. Ima sjajan njuh za golda nije mator trazio bi da ga Liverpool menja za Hipiju, ovako cu verovatno morati da se zadovoljim Senderosom

:?