FC Barcelona

trick-trick:
e a opet mi neshto nije jasno...napadaju ga sa svih strana...pa ga zato mrzish???e pochinjem sam sebe da smaram...kako je tek tebi sa mnom...
Uopste ne mrzim Ronaldinja, samo me mnogo iritira to sto ga uzdizu. Ne on licno. On je veliki igrac i to niko pri zdravoj pameti ne moze da porekne,ali nije jedini. A isuvise ocekuju od njega i sada mu uopste nije lako. Ocekuju da on nosi ceo klub na plecima.
Nikom ne bi bilo lako i sa jedne strane mi ga je zao. Ali sam je izjavio da mnogo bolje funkcionise pod pritiskom, pa eto mu ga pritisak....

I uopste me ne smaras, ja volim da razgovaram ;-)

@Alex.L I ja sam se najezila od one pesme. Pogotovo na kraju. Cela tribina u crvenom i kao jedno peva... Svaka cast navijacima.

MadonnaGirl:
bolje nemoj vise da prognoziras :D
strasno mi je drago............
pravda je pokazala svoje.........

Извињавамо се, нисмо знали ко су шампиони Европе :D

А текма је била рат. Жао ми што Ливерпул није победио, само мало више среће. Али битно је ко иде даље. Правда је тријумфовала!

YOU NEVER WALK ALONE!

Odlicna utakmica. Uzbudljiva do samog kraja. Real me iznenadio koliko je dobro igrao. barsa se izvukla, a Mesi je odlicno odigrao utakmicu.
Sta mislite o sudjenju? Ja misilm da je crveni bio fer kao i penal. Inace cula sam da je ovo treci crveni za tri poslednje utakmice(ne mislim jednog igraca, nego tima).

izvinjavam se sto ulazim a ne volim barsu...ali necu da je pljujem...
real madrid vs barsa...ah...navijah za real...ne volim dekoa i ostale igrace barse nekako su nasilni...jedino ronaldinjo nije...kasiljas je vise nego odlican golman...posle ceha meni najbolji...
steta...

sarabubasara:
izvinjavam se sto ulazim a ne volim barsu...ali necu da je pljujem...
real madrid vs barsa...ah...navijah za real...ne volim dekoa i ostale igrace barse nekako su nasilni...jedino ronaldinjo nije...kasiljas je vise nego odlican golman...posle ceha meni najbolji...
steta...
nasilni... :lol: :lol: :lol: :lol: e stvarno,svaka chast valdezu...

ljudi jel Rajkard gleda Olegera kako igra bre , jel ste videli protiv Sevilje smesan je bio, toliko gresaka na jednom mestu nema ni u filmovima, dokle vise. . .

anbet.gif

Mesi 3 gola respect
_---ispostavilo se da je doneo bod Barsi koji je vraca na celo tabele, Sevilja je izgubila od Himnastika 1:0 :-)

Back