FC Barcelona

Mada,mogli bi i da mu se otvore saigraci..Sve milioner do milionera..

Mislim da ne mogu oni tu mnogo da pomognu, a ako bude trebalo, sigurno će...

Ćavi:"Abidal je borac!"

Posle šokantne vesti o tumoru jetre, sa svih strana stižu reči podrške na račun igrača Barselone. Abidalov saigrač, Ćavi, smatra da će Francuz izaći kao pobednik iz teške situacije.
Barselona je sinoć objavila šokantne vesti vezane za Erika Abidala i danas čitav fudbalski svet šalje podršku francuskom internacionalcu.

Ćavi tom prilikom izjavljuje kako je vest uticala na njega.

"Ovo je najteži trenutak koji sam doživeo u Barseloni! Ova situacija je pogodila sve ljude u klubu i svi želimo da prenesemo našu podršku Abidalu i njegovoj porodici."

Abidal je jutros svratio na trening ekipe i Ćavi i drugovi su izrazili bezgraničnu podršku svom saigraču.

"Kada se pojavio na treningu svi smo mu potrčali u zagrljaj. Njegov pozitivan stav nas je sve iznenadio, više je on nas tešio i hrabrio nego mi njega! To samo pokazuje njegovu vedru stranu i snažan duh koji će mu pomoći da prebrodi ovaj ozbiljan problem!" rekao je Ćavi.

Krznati postajes nemoguc :neutral:

Znam ja odlicno sta pricam...
Glavna vijest danasnjeg dana u sportu je da Abidal ima problem sa jetrom(danas se igrala Liga sampiona, derbi u Srbiji...i to im je glavna vijest?)... Zasto onda nije glavna vijest da Pol Gaskojn ima problema sa jetrom?

Stalno se trude da su u centru paznje...i to rade raznim sredstvima... Ne bi me cudilo da sjutra saznamo da je Cavi imao nocne more nocas...
Prekjuce je umro najbolji drug moje drugarice iz Beograda i to zahvaljujuci pogresnoj procjeni doktora... Je li vam to bilo na vijestima u Srbiji?

Drago mi je sto postajem nemoguc...kada su ovi licemjeri u pitanju...

A ti ne zamjeraj;) :ok:

Zato što je alkos, a alkose hoće ti problemi sa jetrom.
Jebbiga, Abidal nije alkos, pa je nekako morao da dobije tumor na jetri da bi se medijski probio i održao tu popularnost koju Barsa ima (pošto su u zadnje vreme zatajili malo, ne trpaju sve po 5-0) ... Verujem da je i Vilotić namerno potencirao u medijima da ima tumor, jer to garantuje veći aplauz na derbiju :roll:

Terijevo opštenje sa ženom najboljeg prijatelja i Kešlijevo pucanje je naravno izuzeto iz termina medijske afirmacije, licemerstva i privlačenja pažnje ... To je ipak rezervisano za čoveka sa tumorom, koji uzgred, nije sam proširio tu vest, niti je klub zvanično izdao saopštenje, nego je javnost obaveštena putem njegovih kolega koji su mu pružili podršku ... Ipak, ne možemo to izjednačavati sa ozbiljnim temama, i u fudbalu postoji nešto ozbiljnije od života ...

Posle utakmice sa Arsenalom sam rekao,da bih voleo da Barselona dobiije za protivnika Sahtjor ili Celzi.

Zelja mi se ispunila.Izvukli ste Sahtjor,ekipu koja ce vas nauciti pameti.:per:

Da vidite sta je fudbal,kada na Kamp Nou budu dosli Jadson,Willian,Luiz Adriano,Srna i Fernandinho.:worth:

Konacno ste dobili protivnika koji ce vas isprasiti.

Na Kamp Nou mozda i uradite nesto,ali na Donbas areni nemate nikakve sanse.

Cinjenice govore da sam ja u pravu.Setite se utakmica koje ste igrali protiv njih,narocito one u superkupu Evrope.

Vise srece naredne sezone.:hahaha:

Pogledah sad ovaj pregled utakmice Barselona-Šahtjor...i definitivno sam se iznenadio, jer je Šahtjor mogao lagano da uvali 3-4 gola...primili su golove posle zaista banalnih grešaka...šteta, stvarno šteta.

Inače, situacija u kojoj Iniesta onemogućava da se izvede slobodan udarac da bi dobio žuti (zbog kojeg će propustiti revanš)...top ciganija!

Pogledah sad ovaj pregled utakmice Barselona-Šahtjor...i definitivno sam se iznenadio, jer je Šahtjor mogao lagano da uvali 3-4 gola...primili su golove posle zaista banalnih grešaka...šteta, stvarno šteta.

Stvarno, kada sam bacio pogled na rezultat nisam ni mogao da zamislim šta se zaista dešavalo na terenu.
Mislio sam da se Barca igra sa njima a ovi pak imali par više nego zrelih prilika.

Alveš je bio očajan u odbrani, dosta je grešio, a i Buskets je falio u sredini da zatvori rupe koje Maskerano nije u stanju, i zato je Šatjor imao par jako lepih kombinacija i polukontri ...

Inače, situacija u kojoj Iniesta onemogućava da se izvede slobodan udarac da bi dobio žuti (zbog kojeg će propustiti revanš)...top ciganija!
Odmah im se to i vratilo u vidu primljenog gola ...

Back