FC Barcelona

nema sanse da nije cuo zviduk
da nije cuo zvizduk ne bi onako sutnuo, to je Van Persi, a ne Ivica Ilijev, u takvoj situaciji to je gol 100%, a on maltene promasi peterac
Barsa je potpuno zasluzeno prosla i sudija je sudio vrlo dobro, crveni je bio, a i penal (to je druga stvar sto se to ne bi sviralo u Engleskoj, mada mi je zao onog Koscelnog, kako se vec zove, ima facu dobrice :) ), Arsenal nije imao sut na gol, kako mislite da prodje ekipa koja ne moze da sutne na gol za 90 minuta?
uhvatila i tebe manija...otvori oci crni, otvori oci!

Pa i pored genijalne igre im je trebao 13. igrac.

E samo kad bi im neko dao onako "inzagijevski" gol u 98. minutu, i izbacio ih iz daljeg takmicenja....ne znam da li bi me nesto obradovalo vise od toga....
ipak imajuprevise dobrih igraca da bi rekla da su losi i da ih mrzim...samo mi je krivo sto sam na trenutak pomislila, povjerovala u Mesiju ...odlican su tim, al nikako dominantni kao 2009 i 2006 od ovih ranijih godina...upravo zato je uspijeh Celzija bio veci, kad smo ih potpuno nadvladali u drugoj utakmici...a oni to ne mogu da podnesu.

Pazi, ne bi meni smetalo, ne bi meni smetalo uopste...da nema toliki hajp, gdje oni ispadaju najveci cistunci....licemjeri, strasno.

Nema sanse da nije cuo zvizduk na stadionu punom ljudi koji se svi deru? Ne pricaj gluposti. A i u slucaju da je nekako uspeo da cuje pistaljku, ja stvarno ne znam kako ti zamisljas da neko u roku od sekunde uspe da zaustavi nogu i ne sutne loptu. On se spremio na sut pre nego sto se sudija uhvatio za pistaljku.

Takodje, za onaj penal, mislim kakva je ono odluka, daje je tek posto mu je dosao ceo tim Barse u lice? Ne kazem da nije penal, ali ono je delovalo smesno.

on je profesionalni fudbaler, logično je da u takvoj situaciji pogleda pomoćnog sudiju odmah nakon primanja lopte, penal je čist kao suza čak se i sam igrač koji ga je skrivio nije bunio. ali jeste smešno da je Busaka svirao tek nakon što mu je dojavljeno na slušalicu :roll: ne mogu se odupreti utisku da je Arsenal odigrao ispod svakog nivoa bez imalo koncentracije, kao da su i njegovi igrači i sudija billi impresionirani što igraju protiv takvog tima....

najviše je izgubio fudbal večeras.

Ceo stadion je cuo pa cak i mi preko TV-a a on nije iako je pistaljka okrenuta u njegovom pravcu? Kada je sudija svirnuo on je povukao loptu jos par koraka i opalio a onda se okrenuo i odreagovao kao da je znao da je bio u ofsajdu. Evo i dokaza:

da je to uradio igrac barselone, nista ne bi bilo.
Kako prigovaraju sudiji, histerisu...kako ih nije sramota...i8 dalje imam traume od Alvesovog ponasanja , fauliranja, histerije, vrijedjanja u dvomecu sa Celzijem.... da je bilo koji igrac bio u pitanju, to bi bio crveni...ali on?nastavio je da se majmunise.

Prva stvar. Da je bio Lampard ili tako neki igrac sa velikim respektom kod sudija verovatno bi mu oprostili taj sut posle zvizduka, ali posto se radi o napaljenom Van Persiju normalno je da mu se da zuti karton. Respekt se stice fer plej igrom kroz celu karijeru i kad igras fudbal na taj nacin sudije te cene a Van Persi je od pocetka odmah poceo sa pi*darijama i sukobio se sa igracima Barselone, i nije mu bio dovoljan zuti karton nego je nervozno i bezobrazno poceo i u drugom poluvremenu. Normalno je da mu je sudija dao jos jedan zuti karton.
Druga stvar. Sudija ima pravo da pokaze zuti karton igracu koji sutne loptu posle njegovog zvizduka. To je najprostije pravilo a koliko vazi za igrace zavisi od jednog do drugog u objasnjenju koje sam napisao u prvoj stvari.

Prva stvar. Da je bio Lampard ili tako neki igrac sa velikim respektom kod sudija verovatno bi mu oprostili taj sut posle zvizduka, ali posto se radi o napaljenom Van Persiju normalno je da mu se da zuti karton. Respekt se stice fer plej igrom kroz celu karijeru i kad igras fudbal na taj nacin sudije te cene a Van Persi je od pocetka odmah poceo sa pi*darijama i sukobio se sa igracima Barselone, i nije mu bio dovoljan zuti karton nego je nervozno i bezobrazno poceo i u drugom poluvremenu. Normalno je da mu je sudija dao jos jedan zuti karton.
Druga stvar. Sudija ima pravo da pokaze zuti karton igracu koji sutne loptu posle njegovog zvizduka. To je najprostije pravilo a koliko vazi za igrace zavisi od jednog do drugog u objasnjenju koje sam napisao u prvoj stvari.

tacno ,i lampardu bi oprostio, nisam subjektivna po tom pitanju...da li bi van persiju dao zuti da je igrao u premijer ligi ,recimo?ili protiv nekog drugog tima, kad vec ima zuti?sumnjam ,ali posto je barselona, onda sve mora da se sudi.van persi jeste bio nervozan,ali stojim iza onoga sto sam rekla...to sto su igraci arsenala i dalje klinci i nemaju nikakav respekt, to je druga prica i njihova krivica...
ali dobro, barsa je objektivno bolji tim...zato je i veca sramota ...a mislim da niko ne moze da garantuje da je utakmica bila cista kao suza i da sudija nije favorizovao barsu...

da je to uradio igrac barselone, nista ne bi bilo.
Kako prigovaraju sudiji, histerisu...kako ih nije sramota...i8 dalje imam traume od Alvesovog ponasanja , fauliranja, histerije, vrijedjanja u dvomecu sa Celzijem.... da je bilo koji igrac bio u pitanju, to bi bio crveni...ali on?nastavio je da se majmunise.

Hajde i da je tacno to sto pricate,to je subjektivno da li je bilo za zuti ili ne,po meni jeste jer ju je ispalio onako prepotentno da ne kazem ******* se....arsenal nije imao sut na gol,barca je imala 19 od toga 10 u okvir gola.....postojale su sumnjive situacije u kojima nije sviran faul iako su Vilser (ima tehniku ali je urnise proljavom igrom) Rosicki i drugovi besomucno udarali po nogama ovih umetnika valjda iz gneva sto ne mogu da dotaknu loptu....sve u svemu potpuno zasluzeno prolazi barca imali je prilike da bude jedno 7:1 i to racunam samo stopostotne gde su u zelji da se usetaju "spasli" almuniju

tacno ,i lampardu bi oprostio, nisam subjektivna po tom pitanju...da li bi van persiju dao zuti da je igrao u premijer ligi ,recimo?ili protiv nekog drugog tima, kad vec ima zuti?sumnjam ,ali posto je barselona, onda sve mora da se sudi.van persi jeste bio nervozan,ali stojim iza onoga sto sam rekla...to sto su igraci arsenala i dalje klinci i nemaju nikakav respekt, to je druga prica i njihova krivica...
ali dobro, barsa je objektivno bolji tim...zato je i veca sramota ...a mislim da niko ne moze da garantuje da je utakmica bila cista kao suza i da sudija nije favorizovao barsu...

ma puko bi Arsenal kako god,PErsi do kraja meca ne bi uputio sut ni da je ostao u ekipi i tako su se branili celo vece nije dotako loptu pa resio lingur da se ispuca.....treba mu dati zuti nek se nadje u prilici ko barcini napadaci da ne bude u ofsajdu pa nek je opali na sta to lici nije to ulicni fudbal pa igra ko kako stigne
Sve u svemu kao i uvek razbili su ih na sredini,Diabi,Kosilni i ostatak su povracali uz aut liniju od motanja mozga......

Sa ovakvom igrom se ne moze proci ni neka drugoligaska ekipa, a kamoli Barselona.:dontunderstand:

Arsenal je odigrao ispod svakog nivoa,ocajno.

Iako nisam navijac ni Barse ni Arsenala,voleo sam da Arsenal prodje,jer svi potenciraju pricu kako je Barselona najbolji tim na svetu.Ta prica je postala malo dosadna.

Barselona tesko igra protiv ekipa koje su fizicki jace od njih i ne dozvoljavaju im da se razmahnu,kao sto je to uradio Inter prosle sezone.

Voleo bih da vidim Barselonu protiv Sahtjora ili Celzija u cetvrtfinalu.

Sa ovakvom igrom se ne moze proci ni neka drugoligaska ekipa, a kamoli Barselona.:dontunderstand:

Arsenal je odigrao ispod svakog nivoa,ocajno.

Iako nisam navijac ni Barse ni Arsenala,voleo sam da Arsenal prodje,jer svi potenciraju pricu kako je Barselona najbolji tim na svetu.Ta prica je postala malo dosadna.

Barselona tesko igra protiv ekipa koje su fizicki jace od njih i ne dozvoljavaju im da se razmahnu,kao sto je to uradio Inter prosle sezone.

Voleo bih da vidim Barselonu protiv Sahtjora ili Celzija u cetvrtfinalu.

Nisam ni ja navijac barcelone ali ljudi su dostojni klanjanja.....svaka njihova akcija je umetnicko delo.....Arsenal de facto nije preso centar i ne trebaju takvi da idu dalje,zenzuo se venger sto se branio tu obavezno pucas.....
Inter je takticki zatvorio sve prilaze i ima bolju odbranu od arsenala,a italija je poznata po gnjavazi u igri,mada cak mislim da bi Inter ove sezone na primer puko od Barce podosta.....Celsi ne verujem da moze vise 1/4 finala,msm odbrana njihova je ok ali oni nemaju napad igraju katastrofalno (ja sam njihov navijac u principu,barem bio do skora)....SAhtjor iskren da budem nisam gledao,ali me raduje njihov prolaz

da li bi van persiju dao zuti da je igrao u premijer ligi ,recimo?ili protiv nekog drugog tima, kad vec ima zuti?sumnjam ,ali posto je barselona, onda sve mora da se sudi.van persi jeste bio nervozan,ali stojim iza onoga sto sam rekla...to sto su igraci arsenala i dalje klinci i nemaju nikakav respekt, to je druga prica i njihova krivica...
Van Persiju je oprošten crveni (drugi žuti) kad je Alveša namerno udario u lice, a takođe je mogao da se svira penal za Barsu u prvom poluvremenu nad Mesijem (mislim da je bilo malo unutar 16) a Busaka nije ništa svirao ... Busaka je verovatno najbolji sudija na svetu, i uopšte nije večeras favorizovao Barsu, dosta startova je oprostio Arsenalu, i mogao im je još par žutih podeliti (pogotovu Klišiju) ... Penal je bio, Pedro dobio po kolenu, i sudija može da sačeka da ga svira, i nije bio pod pritiskom Barsinih igrača (jer oni su tako tražili penal nad Mesijem i Alvešom) nego mislim da se konsultovao sa pomoćnim ...

Alveš kolika je ciganštura od igrača toliko je dobar igrač (nešto kao Nani), i večeras je možda bio najbolji uz Ćavija ... Maskerano takođe jako dobar, Mesija više slab nego dobar (ali zato genijalan prvi gol), ostali svi OK ... Arsenal ništa, bez Nasrija nisu mogli da iznesu loptu, dosta nervozni i bez šuta na gol ...

Van Persiju je oprošten crveni (drugi žuti) kad je Alveša namerno udario u lice, a takođe je mogao da se svira penal za Barsu u prvom poluvremenu nad Mesijem (mislim da je bilo malo unutar 16) a Busaka nije ništa svirao ... Busaka je verovatno najbolji sudija na svetu, i uopšte nije večeras favorizovao Barsu, dosta startova je oprostio Arsenalu, i mogao im je još par žutih podeliti (pogotovu Klišiju) ... Penal je bio, Pedro dobio po kolenu, i sudija može da sačeka da ga svira, i nije bio pod pritiskom Barsinih igrača (jer oni su tako tražili penal nad Mesijem i Alvešom) nego mislim da se konsultovao sa pomoćnim ...

Alveš kolika je ciganštura od igrača toliko je dobar igrač (nešto kao Nani), i večeras je možda bio najbolji uz Ćavija ... Maskerano takođe jako dobar, Mesija više slab nego dobar (ali zato genijalan prvi gol), ostali svi OK ... Arsenal ništa, bez Nasrija nisu mogli da iznesu loptu, dosta nervozni i bez šuta na gol ...

lepo ga rece :ok:

183140_10150149703246421_589311420_8512639_5309283_n.jpg

Alal im vera...majstori... :worth:

Mesija je sa ova dva gola stigao do broja 45, a imaju još 15-ak zagarntovanih tekmi ove godine, tako da je velika verovatnoća da ide preko 60 ... Sa ova dva gola je izbio na prvo mesto liste strelaca u LŠ, te i tu ima šansu da 3 godine u nizu bude najbolji strelav ... Ukupno 33 gola u LŠ i izbio je na 7-mo mesto najboljih strelaca u istoriji, u samo 52 tekme :worth: ...

Mesi piše istoriju a Ćavi mu diktira ...

Govorila sam o utakmici prije dvije godine Alvesovoj, kad mi je "kliknulo" ...odlican je igrao danas i odlican je to igrac, to ne poricem...sto se tice barse, stojim iza recenog...i nije to zato sto mrzim Barsu, jer je ne mrzim, nego imaju ociglednu pomoc sudija vec par godina.
Napisala sam na Arsenalovoj temi o njihovoj ekipi...jednostavno nisu dovoljno dobri i nisu vise tako mladi...jedini koji se nesto trude i koji imaju taj pobjednicki mentalitet su VAN Persi ( zato je i bio nervozan) i Nasri...ostatak ...klinci, a malo su prestari da bi bili klinci...

Govorila sam o utakmici prije dvije godine Alvesovoj, kad mi je "kliknulo" ...odlican je igrao danas i odlican je to igrac, to ne poricem...sto se tice barse, stojim iza recenog...i nije to zato sto mrzim Barsu, jer je ne mrzim, nego imaju ociglednu pomoc sudija vec par godina.
Alveš je ciganštura u svakoj tekmi, valja se i prevrće na svaki kontakt, prgav je i iritantan, stalno nešto prigovara sudiji, i ama baš svaki put se buni kad napravi faul koji ne može biti očigledniji ... Ali sa druge strane, igrač i po, ogroman prostor otvara Barsi, i to krene prvo poprečno da izbegne ofsajd, a onda ga Ćavi izbaci visokom lili niskom loptom, i onda ide dribling u 16-ercu ili povratna za Mesiju ... Odličan je u kombinovanju, menjanju pozicije i traženju prostora, ima super šut, a jedino ga centaršut jebbe malo, ili centrira perfektno ili ne može da se sastavi celu tekmu ...

Ja tu očiglednu pomoć nisam video, koliko ide na njihovu stranu toliko ide i kontra njih ... Od tolike priče o toj pomoći čovek bi pomislio da im sve sviraju, a da protiv njih nijedna odluka ne ide ... More penala nad Mesijem nije svirano kad god gledam Barsu, kao što su i protiv njih svirani neki sumnjivi ... Večeras je Busaka lagano mogao svirati penal nad Mesijem ali nije, kao što je i Persiju lagano mogao dati crveni za šamaranje Alveša ... Sve i da je Persi ostao na terenu ne bi se ništa promenilo, jednostavno kad Ćavi organizuje igru protivnik je nemoćan ... A i dao je lep gol, majstorska akcija je bila ...

Barsa je večeras imala oko 800 dodavanja i 84% uspešnih, a Arsenal je imao oko 200 i to 50% uspešnih ... Nisu mogli da naprave smislenu akciju na Kamp Nou kao i Čelsi kao i Inter kao i Real, te čak i oni moraju igrati sa 8 igrača na 30 metara od gola ... Da se onaj Poljak nije povredio, utrpali bi im još par komada ...

jes da nije tema al ajde...
Lopta ulazi metar u gol-nema gola
o'si startuje sa ledja-nema drugog zutog kartona
nani hvata loptu u ruke-igra se ne zaustavlja
kerik simulira-dosudjuje se penal
kada kritikujem sudjenje-budala sam

onda:
gatuzo vaca dzordana za gusu-nema kartona
flamini startuje-nema crvenog
gatuzo pa udara dzordana sa glavu-nema kartona

KAD JE PA SUDJENJE BILO NA NIVOU...MENI SAD PUUCA KITA...ZA BARSU SAM NAVIJAO...ALI ISTO JE SVIMA KITA PUCALA KADA SAM SE JA ZALIO NA SUDJENJE...U FUDBALU NEMA PRAVDE...NAJBOLJI JE TIM ONAJ KOJI IMA SUDIJE IZA SEBE...

kada kritikujem sudjenje-budala sam
Nije problem kada se komentariše suđenje, ali je problem stvaranje stereotipa da samo velike ekipe imaju pomoć sudija, a male nemaju, a sada je u etru još uži stereotip da isključivo Barsa i Mančester imaju pomoć sudija ... Mančester biva oštećen u susretima sa Čelsijem gde se odlučuje titula, ali o tome se ne priča toliko ... Barsi protiv Arsenala ponište gol i ne sviraju penal, ali opet se priča da su imali pomoć sudija ... U dvomeču protiv Intera, ponište im gol, dobiju gol iz ofsajda i opet se priča da ih sudije guraju ...

Jednostavno, suđenje ne može biti perfektno, uvek ide na nečiju štetu, ali ovde se priča da samo Manu i Barsa profitiraju od toga, a mogu naći milion situacija gde su oni oštećeni ... Kao i gde je Totenhem poguran, ili Čelsi, ili Real, ili Šahtjor ili bilo koja druga ekipa ... Ali to se priča samo za ekipe koje osvajaju titule, jer Totenhem i pored sudijske pomoći koja ponekad ide na njihovu stranu nije kadar da osvoji titulu, a Barsa, Real, Čelsi, Inter ili Manu jesu ...

Back