FC Barcelona

Strasno, da li je moguce da tri godine zaredom ovakve stvari se desavaju na Barsinim utakmicama. Sramota me je da ih gledam, a tek posle da citam kako su oni sveci i spasitelji fudbala. Sramotno.
:worth::worth::worth:
cijenim da ce se kroz koju godinu otkriti koje su oni sve utakmice namjestili i kako...priznajem im 2006 i 2009. ovo sve izmedju, veliki medijski "hype", na koji se i ja ponekad nalozim, a onda uz ovakve momente pocinje da me boli stomak dok gledam...

Dal bi mu zadrhtala ruka za kartonom da je messi uradio ono sto i van persi? :roll:
Zbog ovog ih ne podnosim! :evil:

Upravo sam to napisao na kladionicarskoj temi. Van Persi je usao previse nervozan dobio zuti i nastavio u istom stilu i u drugom poluvremenu. Nema on toliki respekt kod sudije kao neki drugi igraci. Od pocetka se ponasao bezobrazno i zato je i kaznjen. Uopste mu nije trebalo ono sutiranje posle zvizduka, totalno nepotrebno.

:worth::worth::worth:
cijenim da ce se kroz koju godinu otkriti koje su oni sve utakmice namjestili i kako...priznajem im 2006 i 2009. ovo sve izmedju, veliki medijski "hype", na koji se i ja ponekad nalozim, a onda uz ovakve momente pocinje da me boli stomak dok gledam...

Ovde te ne razumem. Priznajes im titule iz 2006. i 2009. a obe su osvojili uz pomoc "13-og igraca"??

Upravo sam to napisao na kladionicarskoj temi. Van Persi je usao previse nervozan dobio zuti i nastavio u istom stilu i u drugom poluvremenu. Nema on toliki respekt kod sudije kao neki drugi igraci. Od pocetka se ponasao bezobrazno i zato je i kaznjen. Uopste mu nije trebalo ono sutiranje posle zvizduka, totalno nepotrebno.

Kao prvo nije ni cuo zvizduk, a kao drugo sutno je tacno sekundu posle zvizduka jer se vec namestio za taj isti sut. Niti je imao vremena da drugacije odreaguje niti je cuo pistaljku. Sudija je ispao smesan i zalostan u toj situaciji.

Kao prvo nije ni cuo zvizduk, a kao drugo sutno je tacno sekundu posle zvizduka jer se vec namestio za taj isti sut. Niti je imao vremena da drugacije odreaguje niti je cuo pistaljku. Sudija je ispao smesan i zalostan u toj situaciji.

nema sanse da nije cuo zviduk
da nije cuo zvizduk ne bi onako sutnuo, to je Van Persi, a ne Ivica Ilijev, u takvoj situaciji to je gol 100%, a on maltene promasi peterac
Barsa je potpuno zasluzeno prosla i sudija je sudio vrlo dobro, crveni je bio, a i penal (to je druga stvar sto se to ne bi sviralo u Engleskoj, mada mi je zao onog Koscelnog, kako se vec zove, ima facu dobrice :) ), Arsenal nije imao sut na gol, kako mislite da prodje ekipa koja ne moze da sutne na gol za 90 minuta?

priznajem im genijalnu igru tih sezona...ja navijam za celzi i ono je bila sramota za fudbal 2009. al da su tada bili najbolji ,jesu, ubijedljivo...

Pa i pored genijalne igre im je trebao 13. igrac.

E samo kad bi im neko dao onako "inzagijevski" gol u 98. minutu, i izbacio ih iz daljeg takmicenja....ne znam da li bi me nesto obradovalo vise od toga.... :D

nema sanse da nije cuo zviduk
da nije cuo zvizduk ne bi onako sutnuo, to je Van Persi, a ne Ivica Ilijev, u takvoj situaciji to je gol 100%, a on maltene promasi peterac

Nema sanse da nije cuo zvizduk na stadionu punom ljudi koji se svi deru? Ne pricaj gluposti. A i u slucaju da je nekako uspeo da cuje pistaljku, ja stvarno ne znam kako ti zamisljas da neko u roku od sekunde uspe da zaustavi nogu i ne sutne loptu. On se spremio na sut pre nego sto se sudija uhvatio za pistaljku.

Takodje, za onaj penal, mislim kakva je ono odluka, daje je tek posto mu je dosao ceo tim Barse u lice? Ne kazem da nije penal, ali ono je delovalo smesno.

Ceo stadion je cuo pa cak i mi preko TV-a a on nije iako je pistaljka okrenuta u njegovom pravcu? Kada je sudija svirnuo on je povukao loptu jos par koraka i opalio a onda se okrenuo i odreagovao kao da je znao da je bio u ofsajdu. Evo i dokaza:

Back