FC Barcelona

Ja koliko znam Milanu i da nije ponisten onaj gol nebi znacio ispadanje Barce.
Tada je rezultat bio 1:1(racunajuci dva meca) a sobzirom da znamo na kakve bi muke Barca stavila Milana do kraja meca tesko da bi se Milan izvukao.

Evo videcemo i ove godine.

schal.gif

Barsa zakon!

MRZIM BARSU!!!!!!!!!!!
Ne toliko zbog samog tima, već zbog naloženih navijača koji navijaju nju(u mojoj okolini svuda ih ima).
Kad god sa društvom igram fudbal, prolaze neki klinci, pa čak moje godište i stariji, s 95% nosi Ronaldinja,2 % Mesija a 3% ostale na dresu.
Pre dve godine su aktuelni bili i Zidan, i Anri, i Ševčenko, i Figo, a sada.....

Kad čitate sportske vesti sa sajta B92, pročitajte komentare, i obratite pažnju na lika koji se potpisuje "bojic"
To je klasičan primer kakvog bi čoveka, ubio sa zadovoljstvom.

Meni su se dopali zbog leprsave igre....cijenim Alexovu iskrenost :lol:, Pujola, Deka, Ronaldinja(ali mislim da je previse medijski ishvaljen) i Etoa a Mesi ce biti sjajan igrac...samo neka nastavi ovako

Romarija sam obozavao..... :-( eh takvi bi trebalo da igraju citav zivot i da citav zivot budu mladi

Alex u pravu si za klince,ali ne samo klinci i moje "drugarice" 50% dodju sa dresovima Ronaldinja i Etoa. I to ne zato sto oni kao iskreno vole i cene tog igraca nego jednostavno samo zato sto je Ronaldinjo sada u centru paznje. Da ih pitas;" Izvini a na kojoj poziciji igra Ronaldinjo? " ima da ti odgovore:" Hm..pozicija..Pa vidim ga da stalno trci napred..." .To je bezveze...Totalno...

Sevilji Superkup
Fudbaleri španske Sevilje uspeli su kao pobednici prošlosezonskog UEFA Kupa da stignu i do novog evropskog trofeja. Oni su u meču Superkupa uspeli ne samo da savladaju, nego i da deklasiraju osvajača Lige šampiona Barselonu sa čak 3:0.

Sevilja je dominirala tokom 90 minuta igre i na kraju sasvim zasluženo dobila trofej. Golove za pobednika Kupa UEFA postigli su Renato u sedmom, Frederik Kanute u 45. i Enco Mareska u poslednjim trenucima meča iz jedanaesterca.

Meč je odigran na stadionu Luj II u Monaku, a Sevilja je postala treći španski tim koji je osvojio Superkup.

Alex.L:
Kad čitate sportske vesti sa sajta B92, pročitajte komentare, i obratite pažnju na lika koji se potpisuje "bojic"
To je klasičan primer kakvog bi čoveka, ubio sa zadovoljstvom.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PUKNITE DUSMANI OD MUKE JEDAN JE RONALDINJO I JEDNA JE BARSA MI SMO NAJJACI NA SVIJETU I NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI

opet cemo da pregazimo murinja i njegov napuhani celzi mi smo najjaci na svijetu barsa do smrti

STA JE BILO barso? OTISLI TI SVI MAJMUNI PO BANANE??? HAHAHAHAHAHA....
Ne da mi je milo, nego prosto uzivam. Nepobediv klub? Hahahahaha...
Ima boga, pa im sada vraca za sve nezasluzene podebe...
Jedva cekam kad puknu od Celzija ili od bilo kog drugog u LS, bice mi podjednako drago ma ko ih izbacio....

To sa Middlesbrough-om je bilo bezveze. Nisu pridali vaznost protivniku, lose su igrali pa su izgubili.A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali). Ali ovaj put nece izgubiti od barse kao prosli put.

JekaiGeorge:
To sa Middlesbrough-om je bilo bezveze. Nisu pridali vaznost protivniku, lose su igrali pa su izgubili.A i nije bilo neko finale,polufinale i sl.(izgubljena ligaska utakmica im nece bas mnogo naskoditi ako nadalje budu pobedjivali). Ali ovaj put nece izgubiti od barse kao prosli put.

Bilo bezveze!?!
Pa to dovoljno govori o Celziju.

Back