FC Barcelona

Pa nije ni Ronaldinjo uzeo 2004-e, ali je toliko odskakao od konkurencije da je bio greh ne dati mu ... Kao i Rivaldu 1999-e ... Tako je i sa Mesijem sada (iako je Mesi direktno odlučio šampiona Primere u derbiju onim sjajnim golom) ...

Jeste, samo ja mislim da se tu gleda i SP, a on na njemu nije apsolutno ništa pokazao.

Snajder je npr. imao dobru sezonu ali uopšte nije odskako u Interu, čak je po meni bio 2-3 igrač po važnosti ... To je nedovoljno da bio bio najbolji na svetu i zvanično, jer tripl krunu su osvojili i Milito, i Eto, i Lusio, i Maikon i ostali ...

...nije odskakao...i zaboravio sam Robena, koji je bio sjajan, i sa Bajernom, i Holandijom na SP...

Jeste, samo ja mislim da se tu gleda i SP, a on na njemu nije apsolutno ništa pokazao.
Kako nije, kad je bio najbolji igrač Argentine, a oni su igrali odlično do susreta sa Nemačkom ... Mesi je bio plejmejker Argenitne, skroz drugačija uloga negoli u Barsi, i bio je začetnik svih napada, imao je par direktnih asistencija i par nakon stative ili odbrane golmana ... Mesi ih je vukao do 1-4 finala (a to im je limit još od 1990-e), tako da nije da nije ništa pokazao i da je Argentina razočarala, jer su isti ti Nemci odvalili i Kapelove Engleze ...

Ovde je igrao super npr., samo je golman ludački branio ...

Kako nije, kad je bio najbolji igrač Argentine, a oni su igrali odlično do susreta sa Nemačkom ... Mesi je bio plejmejker Argenitne, skroz drugačija uloga negoli u Barsi, i bio je začetnik svih napada, imao je par direktnih asistencija i par nakon stative ili odbrane golmana ... Mesi ih je vukao do 1-4 finala (a to im je limit još od 1990-e), tako da nije da nije ništa pokazao i da je Argentina razočarala, jer su isti ti Nemci odvalili i Kapelove Engleze ...

Ovde je igrao super npr., samo je golman ludački branio ...

Nije pokazao onoliko koliko se od njega očekivalo...kao ni od Ronalda, Kake...

E ybg, ja baš ovu utakmicu nisam gledao.

Messi sa 3 komada proslavio dodelu Zlatne lopte, i nastavio da rešeta ... Trenutno ima 31 gol na kontu u 27 tekmi + 15 asistencija :worth: ...

Valja pomenuti i čudesnu asistenciju srebrne lopte :D ...

Poslednja izmena:
Pa nije ni Ronaldinjo uzeo 2004-e, ali je toliko odskakao od konkurencije da je bio greh ne dati mu ... Kao i Rivaldu 1999-e ... Tako je i sa Mesijem sada (iako je Mesi direktno odlučio šampiona Primere u derbiju onim sjajnim golom) ...

Snajder je npr. imao dobru sezonu ali uopšte nije odskako u Interu, čak je po meni bio 2-3 igrač po važnosti ... To je nedovoljno da bio bio najbolji na svetu i zvanično, jer tripl krunu su osvojili i Milito, i Eto, i Lusio, i Maikon i ostali ...
Naravno,posle sjajne asistencije Cavija...:D

Naravno,posle sjajne asistencije Cavija...:D
Sjajno je blaga reč za ovu majstoriju, jer je jednim potezom, (naizgled laganim ali u stvari mnogo zajeban za izvesti) izbacio bukvalno celu odbranu :worth: ... Elem, da se Mesi nije tako dobro snašao, ovaj pas ne bi imao smisla, i zato se može reći da i Ćavi zavisi od Mesija, jednako koliko Mesi zavisi od Ćavija ...

Druga asistencija je takođe perfektna, jer maestro čeka da vidi sa koje strane će Arbeloa da brani taj pas, a pošto je on okrenut leđima Pedru, Ćavi loptu šalje direktno Pedru i iza njegovih leđa, i tu naravno Arbeloa gubi dragocen sekund dok se okrene ... Da je Arbeloa licem branio Pedra, apsolutno sam siguran da bi lopta išla tačne između dva Realova igrača i Pedro bi morao da seče prostor ... To Ćavi prečesto radi u kombinaciji sa Danijem Alvešom, i gotovo uvek uspe jer jedan ima savršen pas a drugi savršen tajming ...

Poslednja izmena:
Mesi: ''Ne zanima me šta mediji misle''

Argentinac dao intervju za eminentni fudbalski portal ''Goal.com''.

Najbolji fudbaler sveta u protekloj godini, Leo Mesi, odgovarao je na pitanja oko dobijanja ''Zlatne lopte''.

Kritikovani ste zbog ovog priznanja. Da li ste het-trikom protiv Betisa smanjili kritike?

''Ne, ne treba nikome da se dokazujem. Uvek sam na terenu želeo da igram dobro i pomažem svom timu što je više moguće''

Da li mislite da su mediji bili nepošteni?

''Istina je da me ne zanima šta mediji govore. Zanima me šta misle moji saigrači i ljudi koji žive samnom. Moram samo da im se zahvalim na podršci''

Koja je bila vaša reakcija kada ste saznali da ste baš vi dobitnik.

''To je bio predivan trenutak. Bilo mi je zadovoljstvo da uživam sa Ćavijem i Andresom zajedno. Mislim da je javnost razumela poruku da je Zlatna lopta priznanje za svu trojicu''

1o9Id.gif

Veliki igraci, slicno razmisljaju :)

Pa ovi se ne zaustavljaju!!! 16 uzastopnih pobeda u prvenstvu ???!!!! Novi het-trik mesija !!!! Kod prvog gola su se odbrambeni igraci atletika sudarali i padali kao kruske oko njega....strasno....covek kao da je ispao iz video igrice.....

Ubrzo ce patuljak u penziju...
... besmrtnih ....

33 tekme, 40 golova i 18 asistencija ove sezone!!!

Još samo 8 golova i biće bolji od briljantnog, tj. od sebe iz prošle sezone .... Ako se nešto nepredviđeno ne desi, čeka ga treća uzastopna zlatna lopta i to u 24-oj godini ...

Ko nije gledao Maradonu, Pelea ili Krojfa, neka ne brine, jer dok gleda Mesija neće ništa propustiti :D ...

@Walken
Nije to Rodzer Federer pa da mi bude zao da ga propustim... Ili Majkl Felps pa da mi bude zao da ga propustim... Ili Karl Luis pa da mi bude zao da ga propustim... Ili Hisam El Geruz pa da mi bude zao da ga propustim... Ili Dzon Teri pa da mi bude zao da ga propustim... Ili...

To je ipak samo patuljak... A kada budem zeljan da pogledam patuljka...otvoricu bajku ``Snezana i 7 patuljaka`` i pogledati slicice...otici cu u cirkus...ili cu uzeti da pogledam neki dio filma ``Gospodar prstenova``...

... besmrtnih ....

33 tekme, 40 golova i 18 asistencija ove sezone!!!

Još samo 8 golova i biće bolji od briljantnog, tj. od sebe iz prošle sezone .... Ako se nešto nepredviđeno ne desi, čeka ga treća uzastopna zlatna lopta i to u 24-oj godini ...

Ko nije gledao Maradonu, Pelea ili Krojfa, neka ne brine, jer dok gleda Mesija neće ništa propustiti :D ...

ybg, necu u inat da platim Areni, trazicu samo klipove na youtubu :lol:

Tako i ja....smradovi...na prvom kanalu nista nema da se gleda zanimljivo....ko bre jos pored svih racuna i kablovske i prteplate moze da da njima jos 500 dinara,da li su normalni...kad mi se nesto bas gleda nadjem na netu....

ybg, necu u inat da platim Areni, trazicu samo klipove na youtubu :lol:
Ja gledam u kladži, pošto se tužim sa telekomom za IPTV, pa mi isključiše arene :D ...

Elem, ništa i ne propuštate, bilo je zanimljivo na početku sezone, sada je već dosadno ... Svaka tekma ista - Barsa melje a ovaj ludak trpa ... Pored njega su Pedro i Vilja u drugom planu, a imaju sjajan učinak ove sezone ...

Baš zato je i gotovo, jer su dosta bolji i uigraniji od Reala :D ...

I on je jedan od igrača koje ne podnosim a da ne znam zašto, ali je veliki majstor fudbala ...

Ne mislim da je još gotovo, ima još dosta da se igra, to je samo 5 boda razlike, a tu je kao i što sam rekao međusobni duel, verovatno će on i odlučiti dosta toga...

Barsa je u mnogo boljoj poziciji, uigranija...sjajni su...al' mislim da Real ima još dosta dobre šanse...

Sjajan gol...:ok:

Back