GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Ubrzo ce patuljak u penziju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije ni Ronaldinjo uzeo 2004-e, ali je toliko odskakao od konkurencije da je bio greh ne dati mu ... Kao i Rivaldu 1999-e ... Tako je i sa Mesijem sada (iako je Mesi direktno odlučio šampiona Primere u derbiju onim sjajnim golom) ...
Snajder je npr. imao dobru sezonu ali uopšte nije odskako u Interu, čak je po meni bio 2-3 igrač po važnosti ... To je nedovoljno da bio bio najbolji na svetu i zvanično, jer tripl krunu su osvojili i Milito, i Eto, i Lusio, i Maikon i ostali ...
Kako nije, kad je bio najbolji igrač Argentine, a oni su igrali odlično do susreta sa Nemačkom ... Mesi je bio plejmejker Argenitne, skroz drugačija uloga negoli u Barsi, i bio je začetnik svih napada, imao je par direktnih asistencija i par nakon stative ili odbrane golmana ... Mesi ih je vukao do 1-4 finala (a to im je limit još od 1990-e), tako da nije da nije ništa pokazao i da je Argentina razočarala, jer su isti ti Nemci odvalili i Kapelove Engleze ...Jeste, samo ja mislim da se tu gleda i SP, a on na njemu nije apsolutno ništa pokazao.
Kako nije, kad je bio najbolji igrač Argentine, a oni su igrali odlično do susreta sa Nemačkom ... Mesi je bio plejmejker Argenitne, skroz drugačija uloga negoli u Barsi, i bio je začetnik svih napada, imao je par direktnih asistencija i par nakon stative ili odbrane golmana ... Mesi ih je vukao do 1-4 finala (a to im je limit još od 1990-e), tako da nije da nije ništa pokazao i da je Argentina razočarala, jer su isti ti Nemci odvalili i Kapelove Engleze ...
Ovde je igrao super npr., samo je golman ludački branio ...
Pa nije ni Ronaldinjo uzeo 2004-e, ali je toliko odskakao od konkurencije da je bio greh ne dati mu ... Kao i Rivaldu 1999-e ... Tako je i sa Mesijem sada (iako je Mesi direktno odlučio šampiona Primere u derbiju onim sjajnim golom) ...
Snajder je npr. imao dobru sezonu ali uopšte nije odskako u Interu, čak je po meni bio 2-3 igrač po važnosti ... To je nedovoljno da bio bio najbolji na svetu i zvanično, jer tripl krunu su osvojili i Milito, i Eto, i Lusio, i Maikon i ostali ...
Sjajno je blaga reč za ovu majstoriju, jer je jednim potezom, (naizgled laganim ali u stvari mnogo zajeban za izvesti) izbacio bukvalno celu odbranuNaravno,posle sjajne asistencije Cavija...![]()
Ovo nije slično, nego identičnoVeliki igraci, slicno razmisljaju![]()
Naravno,posle sjajne asistencije Cavija...![]()
... besmrtnih ....Ubrzo ce patuljak u penziju...
... besmrtnih ....
33 tekme, 40 golova i 18 asistencija ove sezone!!!
Još samo 8 golova i biće bolji od briljantnog, tj. od sebe iz prošle sezone .... Ako se nešto nepredviđeno ne desi, čeka ga treća uzastopna zlatna lopta i to u 24-oj godini ...
Ko nije gledao Maradonu, Pelea ili Krojfa, neka ne brine, jer dok gleda Mesija neće ništa propustiti...
Ja gledam u kladži, pošto se tužim sa telekomom za IPTV, pa mi isključiše areneybg, necu u inat da platim Areni, trazicu samo klipove na youtubu![]()
Konačno...nije još ništa gotovo...imaju i međusobni duel...![]()
Baš zato je i gotovo, jer su dosta bolji i uigraniji od Reala...
I on je jedan od igrača koje ne podnosim a da ne znam zašto, ali je veliki majstor fudbala ...