lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.496
Doživotna zabrana.A el očka još na forumu ? Ne viđam ga ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doživotna zabrana.A el očka još na forumu ? Ne viđam ga ?
On je i mnogo prgaviji od tebe.Missim sklon vređanju.Ti samo kao pokvarena ploča lopovi ovo,lopovi onoDoživotna zabrana.
Где је то последње путовао након одузимања дипломатског пасоша?Normalno dolazi u palatu predsjednika i putuje po svijetu kao predsjednik.
Spisak njenih neostvarenih želja.![]()
Bio u Mađarskoj prije 2 dana,dakle u EU.Где је то последње путовао након одузимања дипломатског пасоша?
Vidjela sam ga. Bio ispred mene u redu za pregled pasoša. Oboje nas, običnih građana.Bio u Mađarskoj prije 2 dana,dakle u EU.
Samo tebe niko nije vidio.Vidjela sam ga. Bio ispred mene u redu za pregled pasoša. Oboje nas, običnih građana.![]()
Bio u Mađarskoj prije 2 dana,dakle u EU.
Pa bio je prije dva dana u Mađarskoj.Где је то последње путовао након одузимања дипломатског пасоша?
To se ne računa,ako nije bio u Čačku.Pa bio je prije dva dana u Mađarskoj.
Bio u Mađarskoj prije 2 dana,dakle u EU.
Pa bio je prije dva dana u Mađarskoj.
Сјајно.To se ne računa,ako nije bio u Čačku.![]()
Znači tvoje priznanje je značajnije od zemlje EU Mađarske?Сјајно.
И то потврђује да га лидера признају сви релевантни чиниоци?![]()
Relevantni? Ne koristi pojmove koje ne razumiješ.Сјајно.
И то потврђује да га лидера признају сви релевантни чиниоци?![]()
Opet ti lupetaš gluposti, koji podjeljen narod? Oko čega podjeljen? Šta izmišljaš?Srpskog, ovdje u RS-u.
Isto kao i u Srbiji, ali ovi naši nemaju hrabrosti za otpor.
Podijeljen dabome. Naši i vaši. Mi protiv vaši!Opet ti lupetaš gluposti, koji podjeljen narod? Oko čega podjeljen? Šta izmišljaš?
Narod, prema svim anketama koje možeš naći na netu, jednoglasno podržava referendum kao sredstvo odbrane sopstvenih institucija.
Eto nađi mi na netu neku video anketu u kojoj Srbi u Republici Srpskoj kažu da neće izaći na referendum. Hajde nađi ako ga ima i ako je istina tvoje trabunjanje.
Вама стварно треба помоћ.Relevantni? Ne koristi pojmove koje ne razumiješ.
Ostaje ti da patiš i da se nadaš.Вама стварно треба помоћ.
Не материјална
Tebi su vaši u glavi.Podijeljen dabome. Naši i vaši. Mi protiv vaši!![]()
To se zove projekcija, ono što treba tebi samom pripisuješ drugom.Вама стварно треба помоћ.
Не материјална
Kako si se prepoznao, od prve!Tebi su vaši u glavi.
Naravno da ste vi Bosnjaci uvijek protiv Srba!Podijeljen dabome. Naši i vaši. Mi protiv vaši!![]()
Izlizale vam se te fore, Mujooo, Fatooo...Naravno da ste vi Bosnjaci uvijek protiv Srba!
I ne glumi vise Srpkinju,providna si!
Aha...ko vas ne zna!Izlizale vam se te fore, Mujooo, Fatooo...
Zapeli u vremenu.![]()
Aha...ko vas ne zna!