Fatalne tridesete?

• Začetnik teme Začetnik teme Nico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Smešna tema :D
Shvatila je da njen dečko nije tooliko loš, kada su dve kres - komb. sa strane omanule.
Uspaničio sam se, kad sam pročitao da od 17 godine života opada nivo testosterona.
Svakog dana btw. odumire 12 000 moždanih ćelija, ali to je izgleda individualno.... 8)
Da kucnem u drvo, nemam takvih problema. Doduše, nemam još ni 3 banke. Možda sa 45 dođem na forum, na temu "Gole fotke za dede od stotke" :shock:
Čisto sumnjam 8)

Nico:
Pre izvesnog vremena resim ja da malo svrljam okolo (ovo neka ostane medju nama). Upoznala sam zanimljivog tipa, diskretno obznanila da zelim samo seks, on se odusevio i sve bi bilo ok, da on nije imao problem sa - erekcijom. Odustanem od njega, i nesto kasnije, kad sam resila da ponovo pokusam sa jednim drugim tipom, ponovi se ista prica. Nista od seksa! Obojica imaju oko 30 godina, i kad bolje razmislim, deluju kao da ih je nesto pregazilo. Da li je ovo samo slucajnost, ili znak za uzbunu? Mozda je vreme da se predje na mladje?
mislim da većina tridesetogodišnjaka uživa više u flaši piva nego pored jedne dame :wink:

foliranje:
Nico:
Pre izvesnog vremena resim ja da malo svrljam okolo (ovo neka ostane medju nama). Upoznala sam zanimljivog tipa, diskretno obznanila da zelim samo seks, on se odusevio i sve bi bilo ok, da on nije imao problem sa - erekcijom. Odustanem od njega, i nesto kasnije, kad sam resila da ponovo pokusam sa jednim drugim tipom, ponovi se ista prica. Nista od seksa! Obojica imaju oko 30 godina, i kad bolje razmislim, deluju kao da ih je nesto pregazilo. Da li je ovo samo slucajnost, ili znak za uzbunu? Mozda je vreme da se predje na mladje?
mislim da većina tridesetogodišnjaka uživa više u flaši piva nego pored jedne dame :wink:

A moj tridesetogodisnjak naprotiv uopste ne pije i ne gleda fudbal, vec juri mene da me uvuce u krevet i :oops: moram priznati u super je formi. :wink:

MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
:roll: ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma? :roll:

Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam. :oops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
:roll:

ja sam za ,,, vijagru ,,, ma kakvi bre nema sanse bez vijagre -da vidim da je uzeo ,,, ma moze da se kune da je potentan do plafona ,,,ali sto je sigurno ,,,, a jok ja se zanesem i sta posle ,,ajde šta ,,da plačem
i ti sto citas ovo da znas ,,,dakle prvo ti koknem vijagru u usta pa tek onda čarolije - zna on sto se odnosi na njega ,,he he [/b]

avesic:
ja sam za ,,, vijagru ,,, ma kakvi bre nema sanse bez vijagre -da vidim da je uzeo ,,, ma moze da se kune da je potentan do plafona ,,,ali sto je sigurno ,,,, a jok ja se zanesem i sta posle ,,ajde šta ,,da plačem
i ti sto citas ovo da znas ,,,dakle prvo ti koknem vijagru u usta pa tek onda čarolije - zna on sto se odnosi na njega ,,he he [/b]

........................... 8)

Stari Lisac:
Nico :))) hehehehe to te bog kaznio sto si resila da svrljas :) pa ti poslao neke polovne i umorne muskarce.
Stvar zavisi od coveka do coveka , posto je poznato da erekcija dolazi iz glave , koja je ujedno i najbitniji seksualni organ kod muskarca, a ne iz m***
desava se da i mnogo mladji imaju problema.Po mojoj teoriji covek moze biti potentan ili cak i hiperpotentan samo ako ima zdravu glavu i njome upravlja celom situacijom.
Nazalost vecini m*** vode glavu umesto da je obrnuto.
Ako ti je od nekog od njih posebno stalo ,opusti malo coveka i videces rezultati ce doci sami od sebe .
Toliko od Lisca ovaj put.
baš si pravi"Stari Lisac". Ja takođe mislim da je glava odgovorna za potenciju :oops:

Vragolasta Amfibija:
MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
:roll: ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma? :roll:

Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam. :oops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
:roll:
Dodji da ti...sapnem. :lol:

Nico:
zivo me zanima el ova sad s mladjim ili...je shvatila da su 30-godisnjaci u najboljim godinama (=konacno znaju,a jos uvek i mogu 8) ) i da je ona ta koja ima problem da ih motivise :lol:

peach:
Nico:
zivo me zanima el ova sad s mladjim ili...je shvatila da su 30-godisnjaci u najboljim godinama (=konacno znaju,a jos uvek i mogu 8) ) i da je ona ta koja ima problem da ih motivise :lol:

"konačno znaju" :lol: :lol: :lol:

Back