Fatalne tridesete?

• Začetnik teme Začetnik teme Nico
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nico:
Pre izvesnog vremena resim ja da malo svrljam okolo (ovo neka ostane medju nama). Upoznala sam zanimljivog tipa, diskretno obznanila da zelim samo seks, on se odusevio i sve bi bilo ok, da on nije imao problem sa - erekcijom. Odustanem od njega, i nesto kasnije, kad sam resila da ponovo pokusam sa jednim drugim tipom, ponovi se ista prica. Nista od seksa! Obojica imaju oko 30 godina, i kad bolje razmislim, deluju kao da ih je nesto pregazilo. Da li je ovo samo slucajnost, ili znak za uzbunu? Mozda je vreme da se predje na mladje?
Laže ku*va! :lol: :lol:

Vragolasta Amfibija:
MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
:roll: ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma? :roll:

Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam. :oops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
:roll:

Unapred se izvinjavam za slucajne uvrede, samo iznosim misljenje.. Da se ne ponovi opet ono...
Eeeee, a mi mladi od 25(godina!!!) potentni propadamo... nema ko da nas raubuje... 40to godisnjaci pokupise sve...

Tako to ide sa matorcima, ali nije sve ni do godina nego i do coveka.

Aleksej_BASO:
Vragolasta Amfibija:
MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
:roll: ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma? :roll:

Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam. :oops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
:roll:

Unapred se izvinjavam za slucajne uvrede, samo iznosim misljenje.. Da se ne ponovi opet ono...
Eeeee, a mi mladi od 25(godina!!!) potentni propadamo... nema ko da nas raubuje... 40to godisnjaci pokupise sve...

Tako to ide sa matorcima, ali nije sve ni do godina nego i do coveka.
Mmmm...ne bih rekla da ste bas toliko ugorozeni.Vi ste,ono,bas na sredini,vole vas klinke(niste prematori o ogavni i imate vecinu svojih zdravih zuba)a vole vas i starije( :wink: imate sve sto treba)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vragolasta Amfibija:
Mmmm...ne bih rekla da ste bas toliko ugorozeni.Vi ste,ono,bas na sredini,vole vas klinke(niste prematori o ogavni i imate vecinu svojih zdravih zuba)a vole vas i starije( :wink: imate sve sto treba)

Ma k..ac nismo ugrozeni. Klinke vole starije ali sa keshom. A za one druge klinke smo prematori, zato sto znaju da sa starijim nema zaj....cije, a njima je vise do toga... To se meni i desilo, sa ribom koja ima npr. 19g ili 20g! Dobro, mozda je moje iskustvo lose... Ako mislimo na te klinke. A starije, to jos i nekako, i to je jos jedino sto me tesi. Ali to sam mozda kasno otkrio, a i treba naci stariju koja ne juri udaju, sto nije bas lako...

Aleksej_BASO:
Vragolasta Amfibija:

Ma k..ac nismo ugrozeni. Klinke vole starije ali sa keshom. A za one druge klinke smo prematori, zato sto znaju da sa starijim nema zaj....cije, a njima je vise do toga... To se meni i desilo, sa ribom koja ima npr. 19g ili 20g! Dobro, mozda je moje iskustvo lose... Ako mislimo na te klinke. A starije, to jos i nekako, i to je jos jedino sto me tesi. Ali to sam mozda kasno otkrio, a i treba naci stariju koja ne juri udaju, sto nije bas lako...
ti joj kazi da si nevin :idea:

Vragolasta Amfibija:
ti joj kazi da si nevin :idea:

Eh kad bi to bilo lako...

Tamo odakle ja dolazim su klinke opasne, beskrupulozne, ostre kao zilet, neumoljive, imaju 9 zivota, (za ovo bih trebao da dobijem oskara), odma odmere kako si obucen, ko si, sta si, nanjuse ste hoces, skeniraju ko rentgen, i saseku te u korenu... :(

Tako da sam ja pomalo digao ruke od klinki, bar dok ne osedim, i ne napunim 35 - 40, i dzepove... :D :D :D

P.S. Ma kome jos trebaju klinke? Klinke cu juriti kad ne bude mogao da mi se digne :D :D :D Ali zato ako je starija "dobro odrzavana"... Mmmmmmm... :lol:

Vragolasta Amfibija:
...malo lupana...obidjes oko nje i kazes :JA TU NISTA NE BIH MENJAO ! :roll:

:D ta ti je dobra!!!

Bas tako! Bez zezanja. To ti je kao sa automobilima, neko voli samo da je najnoviji model, dok sam ja misljenja da neki automobili nikad naca biti prevazidjeni, kao npr. M3 iz '86. god. Muskarci ce razumeti o cemu pricam. Uvek bih ga pre uzeo od nekih novijih modela, ako bi bio u dobrom stanju.
Daleko od toga da "noviji modeli" ne valjaju, ali...

Back