X
xpajamacax
Gost
BRAVO CARICEEEE!peach:30-godisnjaci u najboljim godinama (=konacno znaju,a jos uvek i mogu 8) )![]()
potpuno si u pravu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BRAVO CARICEEEE!peach:30-godisnjaci u najboljim godinama (=konacno znaju,a jos uvek i mogu 8) )![]()
Laže ku*va!Nico:Pre izvesnog vremena resim ja da malo svrljam okolo (ovo neka ostane medju nama). Upoznala sam zanimljivog tipa, diskretno obznanila da zelim samo seks, on se odusevio i sve bi bilo ok, da on nije imao problem sa - erekcijom. Odustanem od njega, i nesto kasnije, kad sam resila da ponovo pokusam sa jednim drugim tipom, ponovi se ista prica. Nista od seksa! Obojica imaju oko 30 godina, i kad bolje razmislim, deluju kao da ih je nesto pregazilo. Da li je ovo samo slucajnost, ili znak za uzbunu? Mozda je vreme da se predje na mladje?
Vragolasta Amfibija:MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma?![]()
Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam.ops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
![]()
Mmmm...ne bih rekla da ste bas toliko ugorozeni.Vi ste,ono,bas na sredini,vole vas klinke(niste prematori o ogavni i imate vecinu svojih zdravih zuba)a vole vas i starije( :wink: imate sve sto treba)Aleksej_BASO:Vragolasta Amfibija:MOgu ti reci da ti je pitanje ok i da sam i ja pocela da se pitam isto.
ILi smo mi bile srecnice ciji su bivsi bili tako potentni da nam je sve ostalo cudno.
Mislim,ja ne znam da li je normalno da u toku sexa kada hocemo da promenimo pozu(znaci do tada je bio u max erkeciji) njemu spadne kada ga izvadi do minimuma?![]()
Nikad nikog nisam pitala ovo,haha,sve mi bilo nesto blam.ops: A i mislila sam da je to usamljni slucaj.Ali vidim da nije.
![]()
Unapred se izvinjavam za slucajne uvrede, samo iznosim misljenje.. Da se ne ponovi opet ono...
Eeeee, a mi mladi od 25(godina!!!) potentni propadamo... nema ko da nas raubuje... 40to godisnjaci pokupise sve...
Tako to ide sa matorcima, ali nije sve ni do godina nego i do coveka.
Vragolasta Amfibija:Mmmm...ne bih rekla da ste bas toliko ugorozeni.Vi ste,ono,bas na sredini,vole vas klinke(niste prematori o ogavni i imate vecinu svojih zdravih zuba)a vole vas i starije( :wink: imate sve sto treba)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti joj kazi da si nevinAleksej_BASO:Vragolasta Amfibija:Mmmm...ne bih rekla da ste bas toliko ugorozeni.Vi ste,ono,bas na sredini,vole vas klinke(niste prematori o ogavni i imate vecinu svojih zdravih zuba)a vole vas i starije( :wink: imate sve sto treba)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma k..ac nismo ugrozeni. Klinke vole starije ali sa keshom. A za one druge klinke smo prematori, zato sto znaju da sa starijim nema zaj....cije, a njima je vise do toga... To se meni i desilo, sa ribom koja ima npr. 19g ili 20g! Dobro, mozda je moje iskustvo lose... Ako mislimo na te klinke. A starije, to jos i nekako, i to je jos jedino sto me tesi. Ali to sam mozda kasno otkrio, a i treba naci stariju koja ne juri udaju, sto nije bas lako...
Vragolasta Amfibija:ti joj kazi da si nevin![]()
Vragolasta Amfibija:...malo lupana...obidjes oko nje i kazes :JA TU NISTA NE BIH MENJAO !![]()