Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Melatonin je u slobodnoj prodaji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milose,
znaci - bolje si![]()
![]()
Nocas sam imao odlican san opet skoro da sam uspeo da izvucem onaj optimum od 8....skoro.
Inace sto se tice Persena, moj otac ga bas pije, ali ja jos uvek izbegavam da probam neko sredstvo, i vise gledam da se fizicki izmorim( posto me to uvek opusti) da bih spavao bolje.Do sada je u 70% slucajeva uspevalo, mada nekad i ne uspe.
A juce sam jos pravio neki program, pa sam toliko zamorio mozak da sam momentalno zaspao kako sam legao![]()
Ja ne spavam skoro vec 3 godine i mnogo sam opterecena s tim ali eto opet sam nekako ziva. Obisla sam sve moguce doktore i dala brdo novca da resim moj problem ali nisam uspela. Svi nalazi su mi u redu,fizicki potpuno zdrava,psihicki isto tako samo sto sam kao malo depresivna sto ja ne osecam ali sam ipak jedno vreme pila antidepresive i sad sam skroz ok ali eto i dalje ne spavam. Nekad ne spavam nikako,nekad zaspim pa se probudim posle sat,dva, nekad uspem ponovo zaspati ,a nekad ne i tako eto skoro 3 godine. Prihvatila sam to tako jer ne znam sta vise da uradim i kako da sebi pomognem jer nema sta nisam probala,a lekove vise necu da pijem. Jos uvek se nadam da ce proci i da je ovo samo jedan ruzan san i zivim u nadi da cu se opet nekad naspavati kao covek kao sto sam nekad mogla spavati po 15 sati.
a, joj seks
Pa, ne znam sta da kazem, nesumnjivo da ima i toga
Evo zadnjih dana mogu da kazem da sam dosta zadovoljan kvalitetom svog sna, i izgleda da je definitvno glavni problem bila moja opterecenost mislima da nesto ne valja i necu zaspati ( pronasao sam da mi setnja sat vremena pred spavanje dosta pomogne da se opustim pa cak i kad ne zaspim odma' mnogo sam opusteniji nego inace, i tako imam i vece sanse da brze utonem u san).
U poslednja tri dana sam zaspao najvise 5 minuta nakon odlaska u krevet, a spavao uglavnom oko 6.5-7 sati, s tim da sam sinoc bio skoro potpuno odmoran pa sam spavao 6).
Lekara opste prakse sam promenio inace, ali nadam se da necu morati da skoro idem tamo......
Cak i pored ovih problema sa spavanjem uspeo da proslog meseca polozim vozacke testove iz prve, a kad sledece nedelje (nadam se) polozim i voznju mislim da ce i spavanje biti jos bolje![]()
Kad bih ja imala ideja koliko i covek koji pati od insomnije , do sad bih stvorila meljnicenko bogatstvo.
Ali jednom sam sanjala da imam insomniju!
Probudila sam se i bila sam toliko iznurena i umorena, dovoljno da odma opet zaspim.