Zanima me shta se polaze na prijemnom i recimo koja mi je literatura potrebna za spremanje dotichnog.Ako neko studira mogu i opshti utisci,inache mene zanima smer za resocijalizaciju lica, kad vec ne verujem da cu moci da upishem psihologiju na filozofskom ovo mi deluje najpribliznije...
Prva godina...opste obrazovna, genetika, fiziologija, opsta psihologija, pedagogija, sociologija ... posle ti se sve svede na psihologiju, sociologiju i pedagogiju, s tim da je tu naravno najzastupljenija psihologija, kasnije psihologija kriminala, pedagogija mladih sa poremecajima u ponasanju itd itd...imas i dosta kriminologije...stvarno je interesantno! Na fakulteti predaju iskljucivo eminentni profesori i strucnjaci u svojim oblastima! Organizacija kao na svim fakultetima je vise-manje losa, ali to ne bi trebalo da te brine ako stvarno zelis to da studiras i time da se bavis. Za kraj...sto se tice prijemnog...ja mislim da se polaze sociologija, genetika i psihologija...bar je tako bilo...proveri na gore navedenom sajtu, a imas i sajt fakulteta...