Farmerice

Sad tek videh Hulianovu zadnjicu u farmerkama! :shock:

Ja dobrog frajera zamišljam u farmerkama i beloj T- shirt majici (dobro, de, neću da zanovetam u ovom slučaju), tako da ne bih ovde dalje dužila već odoh na temu..."Trenutno mislim na..." :lol:

Ти замишљаш Џејмс Дина. :shock:

jamesdean.jpg

Auh, baba Ines, sad sam se bas napalio na ove fotke. Nego, znas li ti kako je izgledala moda '85?
Veruj mi, nije se mnogo razlikovala od danasnje:

mdtkbig.jpg

A one odrpane, sa fotografija koje si postavila, imam i ja. Ali vise volim da ih sam, vremenom iscepam.

Ma, je l' zna neko odgovor na moje pitanje - gde je ta radnja; ili cu morati da se zenim da bih kupio pantalone?

Obilicev venac br.1, Lee i Wrangler radnja, za sada jedina ovde....

Pa ja ih nisam pominjao jer mislim da mi ove pomenute bolje stoje. Naravno da imam 501, cini mi se tri para (jer nikad nista ne bacam, u maniru pravog gladnog penzosa), ali su sve iscepane do froncli. Ne mogu da ih nosim kad je ozbiljna situacija u pitanju, a ne bih ih ovaj put kupovao.

A upravo pre desetak godina sam i kupio poslednje Lee farmerke, one sa belim stepom, kao radnicki kombinezon, samo bez tregera. Bila je radnja u Piramidi; ali zaista ne mogu da zamislim da u celoj Srbiji nije postojalo dovoljno interesovanje da bi prodavnica opstala.

bice radnicke treger Lee opet za ca. 3 nedelje na obilicevom vencu - just for info

Bio ja - i ponovio se.
Neskromno cu reci da mi farmerke savrseno stoje.

Trenutno nemaju Lee na tregere. Kazu da su ih planirali za prolecnu sezonu.
Izgleda da nisu bas upuceni u ono sto se prodaje. Kao - ''Jao, pa svi nas pitaju za te farmerke''.

Uf, elem, slucajno sam naleteo na celu ovu prepisku, ali nikad nije kasno..

Lee na tregere ce se zvanicno globalno pojaviti sledece jesen/zima sezone iliti pocetkom septembra ove godine kako kod nas tako i svuda ili treba kako svuda tako i kod nas- whatever
Nezvanicno ce biti u ponudi mala kolicina pocetkom maja i to promocije radi
Do sada se taj model mogao naci samo u Hrvatskoj u Evropi, posto su oni imali specijalne porudzbine za njihovo trziste
Bg firma je to pravo dobila za ovo prolece, sta cemo kad smo tu di smo itd itd

poz,

Јуче сам био на Обилићевом венцу, најобичније ЛИ фармерке коштају 9 хиљада динара.
У САД коштају 30 долара.

Ljudi jel znate gde ima da se kupe dobre muske farmerice a da nije Knez Mihajlova? 8) :roll:
Buvljak :roll:

Na jednom mestu su 3000 na drugom 600 dinara, samo što će ove jeftinije imati prišivene dve šljokice. Koje možeš da skineš.

Što se farmerki tiče (baš imam pik na njih, i muške i ženske) žali bože para koje neki ljudi daju..... kvalitet je potpuno isti a cene variraju od 200 dinara do 10000. Da, našla sam farmerke za 250 dinara. Navodno su toliko koštale jer su ostali mali brojevi, ali ja tada nisam imala 250 dinara :lol:

Back