Farma - sezona 2010.

Ko po Vašem mišljenju zaslužuje pobedu?

• Gazmen Đogani - Gagi

• Dragana Milošević

• Dragan Marinković - Maca

• Zorica Brunclik

• Ivan Fece - Firči

• Jasmina Kostić - Mina

• Maja Odžaklijevska

• Milena Ćeranić

• Miloš Bojanić

• Nemanja Stevanović

• Nikola Sarić - Sajko

• Radovan Radović - Raka

• Đole

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Firči je Madjar, koliko sam ukapirala? Ti izgleda ipak mrziš nacionalne manjine? Pevačice stvarno si zanimljiva, simpatična si mi.
Kad uništiš Firčija, kao što si Bebana, ja bih te zamolila da se skoncentrišeš na neku ličnost koja svima nama kroji sudbinu, a u Srbiji je loše. Pa kad nju izbaciš iz Srbije ili slično, da se skoncentrišeš na sledeću.
Ako već mrziš manjine, skoncentriši se na predstavnika manjine BOGATAŠA? Ja predlažem recimo Miroslava Miškovića, za početak? Upotrebi svoja znanja i moći. Moderna Pevačica za predsednika, ali doživotnog!
Slažem se da je Farma ogledalo Srbije! Nažalost to je istina.
Mi se ne nalazimo u tim likovima, ali smo možda njihove žrtve? Na poslu si žrtva, u prevozu, u domu zdravlja....
Sad si žrtva rijaliti emisije i njihovih kletvi i psovki. Svakom normalnom čoveku pozli dok ih sluša i gleda. Ali da podsetim, te psovke i kletve su počele od političara u Skupštini ove države. Niko normalan neće gledati prenos iz skupštine, tako i ako sam gledala, prestaću da gledam Farmu, da bih se zaštitila.
Dovoljno sam videla, ljudskog zla. Nažalost, to nasilje je odavno prisutno i u školi medju decom, mobing na poslu od kolega i poslodavaca, pit bull sestre u domovima zdravlja, doktor koji traži mito za operaciju bolesnog deteta, Katarina Rebrača koja krade humanitarnu pomoć.....
A mi se šokiramo, kad to vidimo na Farmi?????:think:

Ne mogu protiv Miskovica, kada ga gotivim.

Firci, napolje!

http://forum.krstarica.com/threads/378818

a verovatno je i promenio licni opis uz pomoc plasticne hirurgije.

Ma, osisao se na celavo i tetovirao se. Nema vise rasta, nema one ulizicke pecurke i eto, nisam vise mamina maza Beban, sad sam opasni Dzus.
Beban je izbacen i, molim vas, da se manemo prazne price. Sada je [roblem sa Fircijem i on treba da leti, jer je manijak.

Firci, napolje!

Izvini, molim te! Ti nisi jedini koji prati Farmu i koji psuje, a dijapazon srpskih psovki je, moramo da priznamo, veoma veliki. Na zalost, kod nas se psovke i uzimaju kao deo nacinalnog folklora i kulturnog bogatstva. To sto je on rekao ti slicno, kao da je rekao "sve po spisku" sa tim prvim redom. Ipak, postoji neka nekrofilska crta u srpskom narodu, pa "sve po spisku" nije isto kod kuce i na groblju. (Mada realno, tu nema razlike).

Realno nema neke razlike, ali suštinski razlika je ogromna. Za takvu psovku se plaća glavom, i to je ispravno, pa ma šta god rekli "civilizovani liberali 21. veka".

Ponasanje u Gvantanamu osudjuju oni, koji se dodvoravaju muslimani, dok oni terorisu ceo svet. Zasto niko ne osudjuje "zutu kucu" u kojoj de desio najmonstruozniji zlocin u 20. veku? Pa, svima vam je bitno sto tamo neki divljaci i ubice u Gvanatanamu trpe torturu, a to sto su ljude pobili, iskasapili i isprodavali organe nikom nista.
Tebe to podseca na tu pricu, ali ti ne znas sta znaci ziveti u nekoj zajednici gde si doveden (jeste svojom voljom, ali bez posebne svesti o tome) sa razlicitim osobama, koje su kao eto, taj Milos beskrupuloznog karaktera.
Talibani kakvi god da su, ljudska su bića, i ne treba da imaju takav tretman, pogotovo što masa njih leži tamo samo zbog pripadnosti talibanskom pokretu, bez dokaza o ikakvom zločinu ili terorističkom činu. Za nas zapadnjake i hrišćane talibanska ideologija jeste bolesna, ali u njihovoj percepciji je sasvim ispravna, a mi smo po njima bolesni i izopačeni. Niko ne sme da bude zatvaran i izložen torturi samo radi ideologije. Baš na primeru Gvantanama se vidi da ova zapadna civilizacija i nije baš toliko daleko dobacila koliko bi htela da se prikaže. U toj civilizaciji ljudi i dalje pate samo zato što razmišljaju drugačije od drugih. Nebitno ispravno ili ne...Bitno je DRUGAČIJE.
Svakog talibana, kao i svakog ućku koji su činili zločine nad drugim ljudima treba primereno kazniti. Ja sam čak i za smrtnu kaznu, ali to mora biti samo za zločin, a ne kao što je slučaj sa talibanima zbog ideologije.

Bio si na ratisu? Ti kao da si bio na odbojkaskoj utakmici.
Srećo moja lepa, ne dao ti Bog da ikada upoznaš užase koje sam ja spoznao tamo, pa da onda pričaš o odbojkaškoj utakmici.

Vi treba da znate da se svasta moze dogoditi u rijaliti sou, pa ne znam sta je sada tu cudno. Zato se zove rijaliti.
Može...Može se desiti i da padne mrtva glava do kraja. I to je moguće. Ali produkcija je dužna da osmisli pravila igre u skladu sa zakonom koji važi u zemlji emitovanja, što ovde svakako nije slučaj.

A propo te price o ustasam i velikosrpstvu. Mislim da je degutantno takvu jednu temu porediti sa dogadjajima u jednom bezveznom rijaliti sou. Tamo su stradali ljudi, koji su bili krivi, jer su Srbi i pravoslavni, a ovde su ljudi, ipak, svojevoljno prihvatili da udju i samo pokusavaju da odrze balans, naspram jedne beskrupulozne i bezobrazne osobe.

Firci, napolje!

Stvar ugla gledanja. Za ustaše je degutantno reći da su Srbi nevino pobijeni. Dozvoli da neko ima drugačije viđenje o drugome od tvoga viđenja! To što je neko loš, nbe znači da su sva sredstva protiv njega dozvoljena, i da u njegovom slučaju ne važe ni zakoni, ni moralne norme.
Pa hbt, sinoć Firer Milošu, pored svih onih vređanja, dovikuje: "Dođi ovamo, pichka ti materina, da te ja ubijem". Za ovo se u Srbiji ide u zatvor, ako nisi znala.
I to samo govori o degradaciji i društva, i medija, kao i sudstva. Na ovako javno izrečenu pretnju ubistvom, a javnija nije mogla biti, nego kada se kaže pred celom nacijom, javni tužilac je po službenoj dužnosti odmah trebao da reaguje, i da policija dođe na farmu po tog skota. Kakve veze ima što je to nekakav šou. Čoveku se preti ubistvom, i to u okruženju gde je obezbeđenje dovoljno daleko da se takva namera može bez problema ostvariti, i u uslovima koje je produkcija dozvolila da se stvore, uslovima neljudskim i ravnim gulazima, a samo ne bi li podigla gledanost. Tužilac bi morao i protiv produkcijske kuće da pokrene postupak zbog ugrožavanja bezbednosti građana.

jeste.i ja sam to videla
ali sam ja prebacila malo pre tebe
to je bio odgovor na milosevo ponasanje,covek je stajao ispred muzike i pljuvao po svima ,,bas je coek, blago retardiran ,,,zamisli tebe neko toliko da provocira da ne moze da zacuti ni kada dodje muzika,,?

Pa, da... Evo, mene je danas jedan lik u agenciji toliko iznervirao i isprovocirao da sam na kraju morao da odbijem da mu pružim uslugu, i da ga izbacim napolje.
Po tebi sam ja posle toga, zato što me je on iznervirao, trebao dapolupam sve u kancelariji, i da izađem ispred na parking, i košijama polupam automobile. Hbg, iznervirao me skot. :dash:

'Bem ti logiku! Šta je budali hrana kriva?

Farma: Miloševi sinovi tuže Đusa!

Kurir 25.05.2010 12:21

Mikica i Bane Bojanić rešili da podnesu tužbu protiv repera, jer im je seksualno uznemiravao oca

Sinovi Miloša Bojanića, Mikica i Bane, najblaže rečeno besni su nakon svega što je Đus učinio njihovom ocu, tako da će podneti tužbu protiv repera.
Oni neće čekati dalju reakciju producenata koji su izbacili Ivana Ivanovića sa imanja u Lisoviću, pošto je seksualno uznemiravao pevača, već će se sa njim obračunati na sudu!
- Čula sam se i sa Miloševim sinovima, Mikicom i Banetom. Poludeli su, baš kao i ja! Baš me sinoć zvao Bane iz Amerike. On nema odakle da prati Farmu, ali je čuo šta se desilo i vrlo je besan! Tužiće Đusa sigurno! I Miloš će ga tužiti čim izađe, ubeđena sam. Moramo da sačekamo njegov izlazak, ali tužba je izvesna! - rekla nam je Branka, supruga Miloša Bojanića, i dodala:
- Molim Boga samo da Miloš izađe živ i zdrav! Verujte mi, mnogo se bojim za njegov život. Svima im je krv udarila u oči, to je strašno!

Logican epilog , tako nesto se i moglo ocekivati

RRA pokrenuo postupak protiv Pinka

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) pokrenuo je danas postupak protiv televizije Pink zbog "ekstremno vulgarnog ponašanja" učesnika rijaliti šou programa Farma koji se prikazuje na toj televiziji.

Na konferenciji za novinare u Beogradu nakon današnje sednice RRA, predstavnici tog tela nisu želeli da prejudiciraju konačnu odluku i mere koje će biti preduzete protiv televizije Pink, ali su naveli da RRA kao regulatorno telo nema ovlašćenje da zabrani emitovanje rijaliti šou programa Farma.

"Mi nismo glavni urednici Srbije i ne možemo da ukidamo emisije, pa iako bi to bilo opravdano", kazao je potpredsednik RRA Goran Karadžić.

Pink ima rok od 15 dana od trenutka kada mu bude dostavljena odluka o pokretanju postupka da odgovori na nju, a u RRA procenjuju da će konačnu odluku doneti za 20 dana.

"Današnju sednicu kojoj je prisustvovao i predstavnik televizizje Pink sazvali smo kako bi zaustavili i poštedeli javnost svih vulgarnosti koje su se čule u programu. Da smo čekali zakonske rokove emitovanje šoua bi već bilo završeno", kazao je Karadžić.

On je podsetio da RRA može da izrekne opomenu, javno upozorenje ili da privremeno ili trajno oduzme dozvolu emiteru koji krši Zakon o Radiodifuziji i Kodeks ponašanja emitera.

Predstavnica za javnost televizije Pink Tatjana Vojtehovski je, nakon te konferencije za novinare, rekla da će televizija Pink preduzeti mere i posebnu uređivačku pažnju posvetiti tome da se iz programa izbace vulgarnost i neprimereno ponašanje.

Vojtehovski je navela da će prilikom prikazivanje rijaliti šou programa farma na Pinku od sada stajati oznaka da je ta emisija samo za starije od 18 godina.

Televizija Pink će se večeras pre šou programa Farma izviniti gledaocima koji su pogođeni uvredama iznetim tokom emitovanja te emisije prethodnih dana.

"Pink će i mimo pravila licence sankcionisati i izbacivati učesnike koji se budu nedolično ponašali", kazala je Vojtehovski.

Ona je rekla i da će pregledi najzanimljivijih dnevnih dešavanja biti pročišćeni od svih vulgarnosti, a ukoliko se tako nešto dogodi u toku prenosa uživo kamere će se prebacivati sa učesnika koji se vulgarno ponaša i snimkom će se pratiti dešavanja u nekoj drugoj prostoriji.

Za sednicu Saveta Republičke radiodifuzne agencije vladalo je veliko medijsko interesovanje, a prisustvovalo je oko 15 novinarskih ekipa.

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) pokrenuo je danas postupak protiv televizije Pink zbog "ekstremno vulgarnog ponašanja" učesnika rijaliti šou programa Farma koji se prikazuje na toj televiziji.

Na konferenciji za novinare u Beogradu nakon današnje sednice RRA, predstavnici tog tela nisu želeli da prejudiciraju konačnu odluku i mere koje će biti preduzete protiv televizije Pink, ali su naveli da RRA kao regulatorno telo nema ovlašćenje da zabrani emitovanje rijaliti šou programa Farma.

"Mi nismo glavni urednici Srbije i ne možemo da ukidamo emisije, pa iako bi to bilo opravdano", kazao je potpredsednik RRA Goran Karadžić.

Pink ima rok od 15 dana od trenutka kada mu bude dostavljena odluka o pokretanju postupka da odgovori na nju, a u RRA procenjuju da će konačnu odluku doneti za 20 dana.

"Današnju sednicu kojoj je prisustvovao i predstavnik televizizje Pink sazvali smo kako bi zaustavili i poštedeli javnost svih vulgarnosti koje su se čule u programu. Da smo čekali zakonske rokove emitovanje šoua bi već bilo završeno", kazao je Karadžić.

On je podsetio da RRA može da izrekne opomenu, javno upozorenje ili da privremeno ili trajno oduzme dozvolu emiteru koji krši Zakon o Radiodifuziji i Kodeks ponašanja emitera.

Predstavnica za javnost televizije Pink Tatjana Vojtehovski je, nakon te konferencije za novinare, rekla da će televizija Pink preduzeti mere i posebnu uređivačku pažnju posvetiti tome da se iz programa izbace vulgarnost i neprimereno ponašanje.

Vojtehovski je navela da će prilikom prikazivanje rijaliti šou programa farma na Pinku od sada stajati oznaka da je ta emisija samo za starije od 18 godina.

Televizija Pink će se večeras pre šou programa Farma izviniti gledaocima koji su pogođeni uvredama iznetim tokom emitovanja te emisije prethodnih dana.

"Pink će i mimo pravila licence sankcionisati i izbacivati učesnike koji se budu nedolično ponašali", kazala je Vojtehovski.

Ona je rekla i da će pregledi najzanimljivijih dnevnih dešavanja biti pročišćeni od svih vulgarnosti, a ukoliko se tako nešto dogodi u toku prenosa uživo kamere će se prebacivati sa učesnika koji se vulgarno ponaša i snimkom će se pratiti dešavanja u nekoj drugoj prostoriji.

Za sednicu Saveta Republičke radiodifuzne agencije vladalo je veliko medijsko interesovanje, a prisustvovalo je oko 15 novinarskih ekipa.

Pretrgli se :thumbdown: !

Realno nema neke razlike, ali suštinski razlika je ogromna. Za takvu psovku se plaća glavom, i to je ispravno, pa ma šta god rekli "civilizovani liberali 21. veka".

Ljudi se ovde ponose gnusnim psovkama, kao delom nacionalnog folklora, ne znam zasto bi sada ta psovka bila nesto posebno odvratnija od "Ne seerrii", "Jbm mater" i sl.

Talibani kakvi god da su, ljudska su bića, i ne treba da imaju takav tretman, pogotovo što masa njih leži tamo samo zbog pripadnosti talibanskom pokretu, bez dokaza o ikakvom zločinu ili terorističkom činu. Za nas zapadnjake i hrišćane talibanska ideologija jeste bolesna, ali u njihovoj percepciji je sasvim ispravna, a mi smo po njima bolesni i izopačeni. Niko ne sme da bude zatvaran i izložen torturi samo radi ideologije. Baš na primeru Gvantanama se vidi da ova zapadna civilizacija i nije baš toliko daleko dobacila koliko bi htela da se prikaže. U toj civilizaciji ljudi i dalje pate samo zato što razmišljaju drugačije od drugih. Nebitno ispravno ili ne...Bitno je DRUGAČIJE.
Svakog talibana, kao i svakog ućku koji su činili zločine nad drugim ljudima treba primereno kazniti. Ja sam čak i za smrtnu kaznu, ali to mora biti samo za zločin, a ne kao što je slučaj sa talibanima zbog ideologije.

I pedofili se ne osecaju da je to sto rade nesto lose, pa ih svi osudjuju. Idu u zatvor, cak iako poseduju fotografije.

Srećo moja lepa, ne dao ti Bog da ikada upoznaš užase koje sam ja spoznao tamo, pa da onda pričaš o odbojkaškoj utakmici.

Ne znam, za tvoje uzase, ali, kada sam ja bila na ratistu, imali smo pauzu i topli obrok. Ne daj, Boze, da vidis ono sto sam ja morala da gledam.

Može...Može se desiti i da padne mrtva glava do kraja. I to je moguće. Ali produkcija je dužna da osmisli pravila igre u skladu sa zakonom koji važi u zemlji emitovanja, što ovde svakako nije slučaj.

Pravila su sasvim ok, ali kvaziurbanoj populaciji se ne svidja sto je Beban izleteo, pa su sada digli frku.

Stvar ugla gledanja. Za ustaše je degutantno reći da su Srbi nevino pobijeni. Dozvoli da neko ima drugačije viđenje o drugome od tvoga viđenja! To što je neko loš, nbe znači da su sva sredstva protiv njega dozvoljena, i da u njegovom slučaju ne važe ni zakoni, ni moralne norme.
Pa hbt, sinoć Firer Milošu, pored svih onih vređanja, dovikuje: "Dođi ovamo, pichka ti materina, da te ja ubijem". Za ovo se u Srbiji ide u zatvor, ako nisi znala.
I to samo govori o degradaciji i društva, i medija, kao i sudstva. Na ovako javno izrečenu pretnju ubistvom, a javnija nije mogla biti, nego kada se kaže pred celom nacijom, javni tužilac je po službenoj dužnosti odmah trebao da reaguje, i da policija dođe na farmu po tog skota. Kakve veze ima što je to nekakav šou. Čoveku se preti ubistvom, i to u okruženju gde je obezbeđenje dovoljno daleko da se takva namera može bez problema ostvariti, i u uslovima koje je produkcija dozvolila da se stvore, uslovima neljudskim i ravnim gulazima, a samo ne bi li podigla gledanost. Tužilac bi morao i protiv produkcijske kuće da pokrene postupak zbog ugrožavanja bezbednosti građana.

To ja nisam rekla i odvratno mi je kako se vi i dalje igrate partizana i cetnika i jedan genocid, koji je izvrsen u Hrvatskoj koristite kao ilustraciju za glupiranje dokonih lezilebovica. To se jasno vidi kakvo je ovo drustvo.

Firci, napolje!

Poslednja izmena:

NIje Pink kriv, zato sto su ti ljudi nevaspitani.

Ovo nije rešenje. Nije rešenje da oni te stvari sakriju od gledalaca. Time oni samo štite nasilnike, jer gledaoci neće biti upoznati sa nasiljem koje ta grupa čini nad jednim od učesnika, i nezadovoljstvo naroda koji glasa će splasnuti, te oni tako postižu svoj cilj, nekažnjeno maltretiraju nekoga, a pri tom nemaju rizik da ih narod kazni glasanjem, jer izbacivanje je za njih itekakva kazna, jer svi se oni oblizuju na 100.000€.

Rešenje je prikazati, ali i odmah, bez pardona, kao što je sa Đusom u subotu urađeno, izbaciti nasilnika napolje.

Ovo nije rešenje. Nije rešenje da oni te stvari sakriju od gledalaca. Time oni samo štite nasilnike, jer gledaoci neće biti upoznati sa nasiljem koje ta grupa čini nad jednim od učesnika, i nezadovoljstvo naroda koji glasa će splasnuti, te oni tako postižu svoj cilj, nekažnjeno maltretiraju nekoga, a pri tom nemaju rizik da ih narod kazni glasanjem, jer izbacivanje je za njih itekakva kazna, jer svi se oni oblizuju na 100.000€.

Rešenje je prikazati, ali i odmah, bez pardona, kao što je sa Đusom u subotu urađeno, izbaciti nasilnika napolje.

Eto ti djipas, jer je Beban izleteo.

Back