Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Firči je Madjar, koliko sam ukapirala? Ti izgleda ipak mrziš nacionalne manjine? Pevačice stvarno si zanimljiva, simpatična si mi.
Kad uništiš Firčija, kao što si Bebana, ja bih te zamolila da se skoncentrišeš na neku ličnost koja svima nama kroji sudbinu, a u Srbiji je loše. Pa kad nju izbaciš iz Srbije ili slično, da se skoncentrišeš na sledeću.
Ako već mrziš manjine, skoncentriši se na predstavnika manjine BOGATAŠA? Ja predlažem recimo Miroslava Miškovića, za početak? Upotrebi svoja znanja i moći. Moderna Pevačica za predsednika, ali doživotnog!
Slažem se da je Farma ogledalo Srbije! Nažalost to je istina.
Mi se ne nalazimo u tim likovima, ali smo možda njihove žrtve? Na poslu si žrtva, u prevozu, u domu zdravlja....
Sad si žrtva rijaliti emisije i njihovih kletvi i psovki. Svakom normalnom čoveku pozli dok ih sluša i gleda. Ali da podsetim, te psovke i kletve su počele od političara u Skupštini ove države. Niko normalan neće gledati prenos iz skupštine, tako i ako sam gledala, prestaću da gledam Farmu, da bih se zaštitila.
Dovoljno sam videla, ljudskog zla. Nažalost, to nasilje je odavno prisutno i u školi medju decom, mobing na poslu od kolega i poslodavaca, pit bull sestre u domovima zdravlja, doktor koji traži mito za operaciju bolesnog deteta, Katarina Rebrača koja krade humanitarnu pomoć.....
A mi se šokiramo, kad to vidimo na Farmi?????![]()
Ne mogu protiv Miskovica, kada ga gotivim.
Firci, napolje!
http://forum.krstarica.com/threads/378818

. Farmu retko kada da pratim,u zadnje vreme sam poceo da gledam,ali ovaj Gagi koliko on laze,a tek koliko se ulizivao onom reperu,znaci haos.
ja sam već rekao ...