Farma - sezona 2010.

Ko po Vašem mišljenju zaslužuje pobedu?

• Gazmen Đogani - Gagi

• Dragana Milošević

• Dragan Marinković - Maca

• Zorica Brunclik

• Ivan Fece - Firči

• Jasmina Kostić - Mina

• Maja Odžaklijevska

• Milena Ćeranić

• Miloš Bojanić

• Nemanja Stevanović

• Nikola Sarić - Sajko

• Radovan Radović - Raka

• Đole

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Iskren da budem, da se meni neko onako uneo u lice i drao na uvo, bolje da ne kazem sta bih mu uradio... Sramota za organizatore...

Pa, ja sam već ovde napisao da sam ja na Miloševom mestu, uzeo bih neku močugu i polupao ih redom, dok obezbeđenje ne stigne, a Firčija bih za onaj "prvi red" preklao od uva do uva, i ne bih ni trepnuo. To je psovka koja mora da se plati glavom. Kada nekome nešto tako opsuješ, onda se podrazumeva da imaš nameru da ga izazoveš na sukob u kome nameravaš da ga ubiješ, jer ako ne ubiješ ti njega, on će tebe radi te psovke sigurno.

Firči nije ni svestan koliko je sreće imao da je naleteo na Miloša ovakvog kakav jeste.

• Podržavam
Reactions: 27E
U kakvom mi selu zivimo?! Sta sada ima RRA da raspravlja o Farmi. Sta ste vi svi zamisljali da ce oni da sede ili bulje u nekog kao onaj izgubljeni debil Svaba ili onaj autisticni Ivan. Da ce svi da kukaju o svojim zivotnim pricama? Pa ovi ljudi su normalni i temperamentni. Nista nije neobicno da se ljudi tako ponasaju, samo sto mi ne znamo nista o njihovom zivotu, pa smo sada zgrozeni, jer, eto, tamo neko radi, sto svi mi radimo, ali javno.
Da li ce RRA da reaguje, jer nam u Farmi smeta ono sto mi sami radimo? Prica se ovih dana na sva usta o mobingu. Eto vam Farme, pa gledajte - to je mobing! Milos je sve ponizavao i mobirao, ali nije jednog, nego sve, pa su se mobirani skupili da se brane.
Eto, neka onda proseta RRA po razlicitim institucijama u Srbiji. Neka pocne od zdravstvenih ustanova, preko skola, drugih preduzeca, nije vazno. Ko ce to zabraniti?

Iskljucimo Farmu, jer je ona ogledalo Srbije.

Firci, napolje!

Niti me zanima Farma ni Grand,ali ono sto rade starijem coveku koji moze da im bude otac je sramota.
Narkomani , mentalno poremecene osobe , invalidi sve je to stalo na Farmu.
Milos je covek u godinama ,i jedina priznata zvezda u toj emisiji. Za njega sigurno zna i malo i veliko i reper i narodnjak i babe i zabe. Dok su ovi pojedinci ili dno dna ili poznati u jednoj sferi javnog zivota.
Ono sto sam malopre gledao sta radi Maca dok Milos sedi je za plakanje (kada nemozes nista da uradis) poliva ga picem ,prska ga pivom . Onaj ***** (Ciganski) mu se dere. Samo me zanima ima li Milos uopste sinove ili neki rod da dignu sve u vazduh. *** sve sami narkomani i zavisnici ili od alkohola ili tableta.
Da sam tamo dok zlostavljaju jadnog coveka rado bih iznasparao sve redom .

Jesi li ti njegov fan pa ga branis? Sad ces ti da skocis da nam otvoris oci. Znaju za njega svi jer ga je Milosevicev rezim nemilice gurao svima pod nos. Zar ne mozete da shvatite da covek to sto peva o ljubavi i nazovi patriotizmu ne mora to i da misli.

Firci, napolje!

Poslednja izmena od moderatora:
U kakvom mi selu zivimo?! Sta sada ima RRA da raspravlja o Farmi. Sta ste vi svi zamisljali da ce oni da sede ili bulje u nekog kao onaj izgubljeni debil Svaba ili onaj autisticni Ivan. Da ce svi da kukaju o svojim zivotnim pricama? Pa ovi ljudi su normalni i temperamentni. Nista nije neobicno da se ljudi tako ponasaju, samo sto mi ne znamo nista o njihovom zivotu, pa smo sada zgrozeni, jer, eto, tamo neko radi, sto svi mi radimo, ali javno.
Da li ce RRA da reaguje, jer nam u Farmi smeta ono sto mi sami radimo? Prica se ovih dana na sva usta o mobingu. Eto vam Farme, pa gledajte - to je mobing! Milos je sve ponizavao i mobirao, ali nije jednog, nego sve, pa su se mobirani skupili da se brane.
Eto, neka onda proseta RRA po razlicitim institucijama u Srbiji. Neka pocne od zdravstvenih ustanova, preko skola, drugih preduzeca, nije vazno. Ko ce to zabraniti?

Iskljucimo Farmu, jer je ona ogledalo Srbije.

Firci, napolje!

Prvo, ja nikada (ne znam za tebe) nikome nisam upućivao psovke tipa "hebem ti ceo prvi red na sahrani", "hebem ti mrtvu mater" i sl., i nikadanisam učestvovao u takvom organizovanom psihičkom maltretiranju nekog ljudskog bića. Čak nisam nikada ni prisustvovao nečemu sličnom, čak ni na ratištu. Da jesam, ti koji to rade bi morali da se smire ili bi ih razoružao i povezao kao stoku, a po potrebi i pucao u njih.
Isti ovakav tretman prema zarobljenicima sprovode američki vojnici u konc-logoru Gvantanamo na Kubi. To američko ponašanje osuđuje ceo civilizovan svet i apeluje da se taj naci centar ugasi. Sad ako se uzme u obzir da su tamo talibani, za koje niko nema simpatije, šta onda reći za takav tretman nad slobodnim građaninom, i to u jednoj javnoj emisiji na televiziji sa nacionalnom i satelitskom frekvenciom.

Drugo, ta priča da su se oni jadni skupili da bi se branili od Miloša je smešna. To me podseća na priču ustaša o velikosrpskom hegemonizmu od koga su se oni morali "braniti" stvaranjem Jasenovca.

Prvo, ja nikada (ne znam za tebe) nikome nisam upućivao psovke tipa "hebem ti ceo prvi red na sahrani", "hebem ti mrtvu mater" i sl., i nikadanisam učestvovao u takvom organizovanom psihičkom maltretiranju nekog ljudskog bića. Čak nisam nikada ni prisustvovao nečemu sličnom, čak ni na ratištu. Da jesam, ti koji to rade bi morali da se smire ili bi ih razoružao i povezao kao stoku, a po potrebi i pucao u njih.
Isti ovakav tretman prema zarobljenicima sprovode američki vojnici u konc-logoru Gvantanamo na Kubi. To američko ponašanje osuđuje ceo civilizovan svet i apeluje da se taj naci centar ugasi. Sad ako se uzme u obzir da su tamo talibani, za koje niko nema simpatije, šta onda reći za takav tretman nad slobodnim građaninom, i to u jednoj javnoj emisiji na televiziji sa nacionalnom i satelitskom frekvenciom.

Drugo, ta priča da su se oni jadni skupili da bi se branili od Miloša je smešna. To me podseća na priču ustaša o velikosrpskom hegemonizmu od koga su se oni morali "braniti" stvaranjem Jasenovca.

Izvini, molim te! Ti nisi jedini koji prati Farmu i koji psuje, a dijapazon srpskih psovki je, moramo da priznamo, veoma veliki. Na zalost, kod nas se psovke i uzimaju kao deo nacinalnog folklora i kulturnog bogatstva. To sto je on rekao ti slicno, kao da je rekao "sve po spisku" sa tim prvim redom. Ipak, postoji neka nekrofilska crta u srpskom narodu, pa "sve po spisku" nije isto kod kuce i na groblju. (Mada realno, tu nema razlike).
Ponasanje u Gvantanamu osudjuju oni, koji se dodvoravaju muslimani, dok oni terorisu ceo svet. Zasto niko ne osudjuje "zutu kucu" u kojoj de desio najmonstruozniji zlocin u 20. veku? Pa, svima vam je bitno sto tamo neki divljaci i ubice u Gvanatanamu trpe torturu, a to sto su ljude pobili, iskasapili i isprodavali organe nikom nista.
Tebe to podseca na tu pricu, ali ti ne znas sta znaci ziveti u nekoj zajednici gde si doveden (jeste svojom voljom, ali bez posebne svesti o tome) sa razlicitim osobama, koje su kao eto, taj Milos beskrupuloznog karaktera. Bio si na ratisu? Ti kao da si bio na odbojkaskoj utakmici.
Vi treba da znate da se svasta moze dogoditi u rijaliti sou, pa ne znam sta je sada tu cudno. Zato se zove rijaliti.
A propo te price o ustasam i velikosrpstvu. Mislim da je degutantno takvu jednu temu porediti sa dogadjajima u jednom bezveznom rijaliti sou. Tamo su stradali ljudi, koji su bili krivi, jer su Srbi i pravoslavni, a ovde su ljudi, ipak, svojevoljno prihvatili da udju i samo pokusavaju da odrze balans, naspram jedne beskrupulozne i bezobrazne osobe.

Firci, napolje!

http://forum.krstarica.com/threads/378818

Poslednja izmena:
na to treba da odreaguje marina perazic a ne ti. :roll:

Izjavio je na Farmi da mu je Marina kidnapovala decu i sa njima pobegla iz Amerike!!!
Majka da kidnapuje rođenu decu :dontunderstand:
Ja sam 80.pohodila mnoge diskoteke gde su Denis&Denis pevali a Marina mi je bila i
komšinica i ja je znam kao jednu temperamentnu i dobru osobu.
Onakog idiota uzeti za muža može samo dobra osoba, lošima se to sigurno neće dogoditi.

Poslednja izmena:
Izjavio je na Farmi da mu je Marina kidnapovala decu i sa njima pobegla iz Amerike!!!
Majka da kidnapuje rođenu decu :dontunderstand:
Ja sam 80.pohodila mnoge diskoteke gde su Denis&Denis pevali a Marina mi je bila i
komšinica i ja je znam kao jednu temperamentnu i dobru osobu.
Onakog idiota uzeti za muža može samo dobra osoba, lošima se to sigurno neće dogoditi.

I meni je Marina cool, iako je debela.

Firci, napolje!

Poslednja izmena:
I meni je Marina cool, iako je debela.

Firci, napolje!

Ogledalce, ogledalce ...

4980303e_0_0Pj1P.jpg

Poslednja izmena:
Prebacim sinoc na Pink a onaj Maca razbija flase i baca tanjire i hranu po stolu. Neverovatno kakvo bahato ponasanje. Producenti bi vise postigli ako bi jos nekog izbacili zbog takvog ponasanja nego sto drze taj olosh tamo.

dakle Milosevi fanovi...
da li ste sada shvatili ko je Milos i njegovu providnu takstiku?
Svi se zabavljaju i pevaju,,,jedino on kroz muziku stoji kao kreten ispred muzike i prica o svakom neke bljuvotine
u zelji da ih provocira
pa ko ne bi popizdeo?
24 sata neko nece da zacuti?
sve nesto mislim da je covek nekako blago retardiran...
Meni ga je nesto zao ,sto ima toliko samopouzdanja u sebi da misli da nema sta drugo publici da ponudi vec samo tako sto ce provocirati druge ljude da bi u njima izazvao najgore
On nije smrad-on je jadan covek

Prebacim sinoc na Pink a onaj Maca razbija flase i baca tanjire i hranu po stolu. Neverovatno kakvo bahato ponasanje. Producenti bi vise postigli ako bi jos nekog izbacili zbog takvog ponasanja nego sto drze taj olosh tamo.

jeste.i ja sam to videla
ali sam ja prebacila malo pre tebe
to je bio odgovor na milosevo ponasanje,covek je stajao ispred muzike i pljuvao po svima ,,bas je coek, blago retardiran ,,,zamisli tebe neko toliko da provocira da ne moze da zacuti ni kada dodje muzika,,?

jeste.i ja sam to videla
ali sam ja prebacila malo pre tebe
to je bio odgovor na milosevo ponasanje,covek je stajao ispred muzike i pljuvao po svima ,,bas je coek, blago retardiran ,,,zamisli tebe neko toliko da provocira da ne moze da zacuti ni kada dodje muzika,,?

I to je razlog za onakvo ponasanje????

Pa ta skupina je gomila olosha glupog. Eto i onu Minu i Draganu Milos po nekada iznervira ali ne vidim da se one tako ponasaju. Sklone se gledaju svoja posla itd.

Cak sada Milos to namerno ovima i radi , sami su krivi za to.

dakle Milosevi fanovi...
da li ste sada shvatili ko je Milos i njegovu providnu takstiku?
Svi se zabavljaju i pevaju,,,jedino on kroz muziku stoji kao kreten ispred muzike i prica o svakom neke bljuvotine
u zelji da ih provocira
pa ko ne bi popizdeo?
24 sata neko nece da zacuti?
sve nesto mislim da je covek nekako blago retardiran...
Meni ga je nesto zao ,sto ima toliko samopouzdanja u sebi da misli da nema sta drugo publici da ponudi vec samo tako sto ce provocirati druge ljude da bi u njima izazvao najgore
On nije smrad-on je jadan covek

Pa sada tu vise zabave nema. Ti sad tamo imas otvoreni sukob izmedju njih.
A generalno sukob na Farmi poceli su Maca i Firci. Oni su najzasluzniji za trenutnu situaciju tamo.

Ako hoces realno, pocelo je tako sto su oni dobacivali Miloshu, kreveljili se, unosili mu se u lice i psovali ga kad je na pocetku pevao.
Tako da su sami zeleli da isprovociraju incident, kao sto i rade prethodnih desetak dana.
Jedno je da te covek nervira, da ne mozes da ga podnesesh, da ga cak mrzis, a drugo je da svaku priliku koristish da ga psujesh, vredjash, provociras i terorishesh zbog te cinjenice.

Ja sam siguran da bi se Milos smirio da se oni tako ne ponasaju, a ako se to ne bi desilo, onda bi ljaga bila na Milosu.
Ali oni to nikako da shvate i ne mogu da se smire makar na dva dana. Kad bi se to desilo, a Milos ne bi prestao, time bi mu uzeli podrsku gledalaca.

Ovaj serijal treba ukinuti,ukucane raspustiti i podeliti im nagradu na jednake delove.Narusava moral,njihovo ponasanje vec je izmaklo kontroli,ne znam sta ceka organizacija da nekom padne mrak na oci pa da se tamo poubijaju.Gde je ministar kulture i sta on radi uopste?!!!

Back