Far Cry 2

• Začetnik teme Začetnik teme xd23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej covece pa sve procitah i na kraju shvatio da svi komentarisu I deo Far Cray-a a ja poceo drugi deo i zaglavio se na dobrom pocetku,neka nema veze shvaticu valjda jednog dana da vise ne zivim u zemlji Srbiji,poruka svima FarCry 2 je IZUZETAN,nemogu slabije masine da ga pokrenu(dobro jutro Kolumbo,a)nema vanzemljaci i tome slicno ali ima krvi do kolenca,uzivajte.....

Gospodo,uvek ali uvek pre nego sto nesto uradite u igri odnosno pre nego sto ubijete nekog kao glavnog ili pre guardian posta molim vas snimite igru na F5 jer ako to neko neuradi gorko ce se pokajati,ja sam je presao oko 60 % i ne dopada mi se nesto bas osim grafike,oni koji je nisu igrali bolje i da nepocinju,a da i skupljajte one dijamante jer ce vam trebati za kupovinu novog oruzja jer ce vam se staro samo zaglavljivati u zaru borbe i naravno izgubicete glavu pa onda ajmo iz pocetka......

E super,konacno neko ko moze da mi pomogne,ako si presao 60% onda ces znati o cemu govorim(odnosno gde sam se zaglavio),ja sam trenutno zavrsio 12%igrice,bar mi tako pise kada se upisujem(igram na PS3 pa mi netreba,odnosno nema F5 kako nam savetujes)sve zadatke sam zavrsio osim poslednjeg koji glasi UFLL me poslao u "lumber cump "da oslobodim jednog zarobljenog,elem,posto sam ga oslobodio zadatak NIJE zavrsen posto kada odem na mapu crveni krug i dalje stoji kao da zadatak NIJE resen,
poludeo sam jer idem okolo ko blesav nebili nesto nasao kao razlog zasto nije zavrsen,
Inace igrica je original pa su bagovi totalno minimalni mada posle ovog uzalud traganja pocinjem da verujem da izgleda da jeste,ali nije jer je kupljen kao original u radnji sa racunom.
Molim te pomozi ako mozes ??????

Gospodo,uvek ali uvek pre nego sto nesto uradite u igri odnosno pre nego sto ubijete nekog kao glavnog ili pre guardian posta molim vas snimite igru na F5 jer ako to neko neuradi gorko ce se pokajati,ja sam je presao oko 60 % i ne dopada mi se nesto bas osim grafike,oni koji je nisu igrali bolje i da nepocinju,a da i skupljajte one dijamante jer ce vam trebati za kupovinu novog oruzja jer ce vam se staro samo zaglavljivati u zaru borbe i naravno izgubicete glavu pa onda ajmo iz pocetka......

Pa ti kupi za Save House ono weapon crate-ove pa stavi u njih neke rifle-ove i nece ti se dogadjati da pogines jer ti oruzije zakoci ;)

a da,a gde da ga nadjem u sred borbe kad je gusto, a?da vucem sanduk sa sobom,sto uopste i nije moguce jer se nalazi u save hausu,neznam ja mozda ti mozes,poenta sa dijamantima je u tome da igra sto duze traje,da smara mislim i da bi imali za kupovinu novog oruzja,igraj malo igru videces o cemu se radi

Pa Steva me savetovao da uradim misiju ponovo i evo ponovo idem sve iz pocetka..sta da radim sada citam sve sto mi kazu,nema borbe u trerbutku kada pobijem sve pobunjenike ostajem sam u selu i kada udjem u kucu gde je zarobljen ovaj tip pokaze mi se ona ruka da ga oslobodim,posle toga mi on kaze u fazonu "hvala ti nacices me u Majkovom baru"i to je sce sto mi on kaze,ali zadatak ostaje i dalje na mapi,kao da ga nisam oslobodio...hm ma radim sve iz pocetka pa cu videti

cakicordoba ako si prosao prvu mapu onda ces sigurno znati o cemu se radi,to je zadnji zadatak u prvoj misiji(ili prvoj mapi kako hoces)tek 12%igre,a znam da je zadnji zato sto kada rasiris mapu nevidis vise ni jedan zadatak,probaj da se setis pa mi javi molim te,jel ako je BAG,pa nepravicu s....e
u radnji jer sam je debelo platio...ccc

nije lose danas sam krenuo malo da przim ... ali ne kontam nekako mi je sve tamno cak i kad nabudzim brightnes do panja po danu se skoro nevidi nista kad udjes u neku kucu recimo ...
inace izgleda do jaja i sigurno je necu zaobici....ali ostavljam ipak za zimu...

Back