peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.894
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao sam šansu dok nije Irving zaigrao.Ligi ima malu šansu za poene, al reko bih da se ovo svodi na procenat šuta.
Lopi je u boljoj poziciji, ima malu prednost, a igrači koji su mu ostali su svi dosta efikasni, svi šutiraju 48% ili više u sezoni.
Ligi s druge strane ima Rasela i Hilda, koji su dosta neefikasni. Uzimaju po 15 šuteva i šutiraju 43 i 41%. Robinson nije puno bolji.
Ali jedno veče, nikad se ne zna.
Hvala hvala. Igra je bila perfektna, svi smo manje vise prosli kroz iste situacije i probleme.. moja ekipa na kraju su vise "Neznani junaci", vise od polovine ne znam uopste.. ja se boze zdravlja prijavljujem odmah da vam svima dam revans sledece sezone, ali i da probam da odbranim titulu..prosao sam golgotu ove nedelje ali nekako me pogledase ovi procenti.. malo mi je bezveze sto imamo paran broj kategorija pa u playoffu mora da odluce stvari iz regularnog dijela sezone, vise bih volio da ili skinemo ili dodamo jednu kategoriju, tako da uvijek mora neko biti bolji..@loopi čestitke na pobedi, no ni @peti ligament nema šta žaliti, borba je bila do poslednjeg daha. Čestitke i @stugots, i za treće mesto i za organizovanje/vođenje lige. @akrobata hvala na učestvovanju. To Good To Be Jrue isto, kako nije ovde nek @моћна длакава стрвина prenese pozdrave kao i Shalabajzeru. Nek neko obavesti @kosta1703 da mu je mali završio na šestom mestu. Državni posao šta reći. @Edmond_Dantès pozdrav i tebi, i nek je za uteha da si i dalje ispred @tab503, kome mogu samo da poručim: ne, nećemo sad da igramo NFL xD
Što se mene tiče, nisam zadovoljan plasmanom ali sam prezadovoljan učešćem, bilo je zabavno kako igrati tako i čitati prepisku koju smo imali, i pored par nemilih događaja i nerazumevanja, da ih zaboravimo pa ako bude prilike da se okupimo ponovo, možda u još većem broju. Hvala svima.
Ček' da vidiš par narednih.prosao sam golgotu ove nedelje

Nemoj tako, odma sam te nazvao i rekao ti da 5 poena nije malo. Doduse, rekao sam ti i da je tebi malo.Ček' da vidiš par narednih.
Srecom nije bio ubjedljiv..samo jedan poraz
Jesu li ti pričali tvoji kako je u podrumu?Nemoj tako, odma sam te nazvao i rekao ti da 5 poena nije malo. Doduse, rekao sam ti i da je tebi malo.