stugots
Čovek
- Poruka
- 37.324
ako budete hteli da ovo ponovimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako budete hteli da ovo ponovimo
Najjače da neće.Biće i dogodine?
Sledeće sezone ću, ako budete hteli da ovo ponovimo
Dogodine u fantazy-ju.Biće i dogodine?
Zion Williamson is dealing with a fractured ring finger on his left (shooting) hand and he will be out indefinitely.
Pa to je meni svako malo pisalo za Dorta, pa onda za Granta.. u mojoj ekipi nije ostalo 3 pika od drafta.. ode Brown na INJ, tako da, ocigledno @akrobata imajos i goru situaciju nego ja, inace bi ovo lagano rijesio..Lu Dort (The Al Horford Special, tank commander, Cade Cunningham)
ja više ni ne znam koga imam u timu... ali the show must go on.Pa to je meni svako malo pisalo za Dorta, pa onda za Granta.. u mojoj ekipi nije ostalo 3 pika od drafta.. ode Brown na INJ, tako da, ocigledno @akrobata imajos i goru situaciju nego ja, inace bi ovo lagano rijesio..
barem ti je bronza osigurana.Jako mi je neprijatno kada vidim da bih u drugom polufinalu vodio 10:0 ili 9:1, zavisi protiv koga.
Pa to je meni svako malo pisalo za Dorta, pa onda za Granta.. u mojoj ekipi nije ostalo 3 pika od drafta.. ode Brown na INJ, tako da, ocigledno @akrobata imajos i goru situaciju nego ja, inace bi ovo lagano rijesio..
Da bre, mi smo tu zapjenili oko naseg fatazija, iliti sto bi rekli, svakome je svoja muka najveca. Ali svejedno, vrhunska igra. To je beton. Ja bih, inace, smanjio broj transakcija, na 35, mozda i na 30. Da se bas vodi racuna, prvo o draftu, a onda i regrutaciji slobodnih agenata.. neka to bude moj predlog, ali svakako nema ljutnje ako bude volja vecine drugacija..I ja sad imam efektivno trojicu sa drafta - Buker, Kolins i Bruk Lopez. Tehnički tu mi je Zion, al on je gotov, držim ga više iz nekog poštovanja lol, pustiću ga čim mi zatreba to mesto... i imam Konlija na IL koji ne znam dal će se vraćati.
Povrede su neizbežne, svake godine nekome u fantaziju propadne sezona zbog njih, al ove godine ih je sigurno više no inače. Što ne čudi jbg... korona, zgusnut raspored, malo odmora u ofsezoni... čak se i Lebron ozbiljnije povredio, a on se bukvalno nikad povređuje.
Da bre, mi smo tu zapjenili oko naseg fatazija, iliti sto bi rekli, svakome je svoja muka najveca. Ali svejedno, vrhunska igra. To je beton. Ja bih, inace, smanjio broj transakcija, na 35, mozda i na 30. Da se bas vodi racuna, prvo o draftu, a onda i regrutaciji slobodnih agenata.. neka to bude moj predlog, ali svakako nema ljutnje ako bude volja vecine drugacija..
Tako i ja mogu da kažem da bih dobio lupija u četvrtfinalu da sam se dokopao osmog mesta, ali nisam.Jako mi je neprijatno kada vidim da bih u drugom polufinalu vodio 10:0 ili 9:1, zavisi protiv koga.
Jedno je dobiti, drugo je zlostavljati.Tako i ja mogu da kažem da bih dobio lupija u četvrtfinalu da sam se dokopao osmog mesta, ali nisam.
Ja sam u plej-of ušao sa 8 igrača sa drafta, i to bez Garlanda koji mi je prva transakcija, već prvo veče.I ja sad imam efektivno trojicu sa drafta - Buker, Kolins i Bruk Lopez. Tehnički tu mi je Zion, al on je gotov, držim ga više iz nekog poštovanja lol, pustiću ga čim mi zatreba to mesto... i imam Konlija na IL koji ne znam dal će se vraćati.
Povrede su neizbežne, svake godine nekome u fantaziju propadne sezona zbog njih, al ove godine ih je sigurno više no inače. Što ne čudi jbg... korona, zgusnut raspored, malo odmora u ofsezoni... čak se i Lebron ozbiljnije povredio, a on se bukvalno nikad povređuje.
Kosta's Team.Ја сам за штонсе тиче једне ил позиције и мање трансакција.
Иначе, данас сам нам нашла једног новог играча за следећу сезону, лик се баш примио.
А зове се Александар, хахаха.

Причамо данас, каже уморан је, није спавао, гледао Денвер.Kosta's Team.
Eto mu predlog kako da nazove ekipu.
Nisi svjesna koliko kapiram ovu porukuПричамо данас, каже уморан је, није спавао, гледао Денвер.
Ја реко - е, знаш да има нба фантази и да је сто пута бољи од пл фантазија?
И онда сам 45 мин причала.