Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamolio bih vlasnika lige da ne bude 5:5.
Ne želim da razmišljam o tome kako sam prolaz izgubio još davno davno, na onim famoznim blokadama iz trećeg kola.
IMG_20210507_073725.jpg

Ili možda još gore, da razmišljam o 14. kolu.
IMG_20210507_073738.jpg

I don't need that shit man.

Pa to je meni svako malo pisalo za Dorta, pa onda za Granta.. u mojoj ekipi nije ostalo 3 pika od drafta.. ode Brown na INJ, tako da, ocigledno @akrobata imajos i goru situaciju nego ja, inace bi ovo lagano rijesio..
ja više ni ne znam koga imam u timu... ali the show must go on.

Jako mi je neprijatno kada vidim da bih u drugom polufinalu vodio 10:0 ili 9:1, zavisi protiv koga.
barem ti je bronza osigurana.

Pa to je meni svako malo pisalo za Dorta, pa onda za Granta.. u mojoj ekipi nije ostalo 3 pika od drafta.. ode Brown na INJ, tako da, ocigledno @akrobata imajos i goru situaciju nego ja, inace bi ovo lagano rijesio..

I ja sad imam efektivno trojicu sa drafta - Buker, Kolins i Bruk Lopez. Tehnički tu mi je Zion, al on je gotov, držim ga više iz nekog poštovanja lol, pustiću ga čim mi zatreba to mesto... i imam Konlija na IL koji ne znam dal će se vraćati.

Povrede su neizbežne, svake godine nekome u fantaziju propadne sezona zbog njih, al ove godine ih je sigurno više no inače. Što ne čudi jbg... korona, zgusnut raspored, malo odmora u ofsezoni... čak se i Lebron ozbiljnije povredio, a on se bukvalno nikad povređuje.

I ja sad imam efektivno trojicu sa drafta - Buker, Kolins i Bruk Lopez. Tehnički tu mi je Zion, al on je gotov, držim ga više iz nekog poštovanja lol, pustiću ga čim mi zatreba to mesto... i imam Konlija na IL koji ne znam dal će se vraćati.

Povrede su neizbežne, svake godine nekome u fantaziju propadne sezona zbog njih, al ove godine ih je sigurno više no inače. Što ne čudi jbg... korona, zgusnut raspored, malo odmora u ofsezoni... čak se i Lebron ozbiljnije povredio, a on se bukvalno nikad povređuje.
Da bre, mi smo tu zapjenili oko naseg fatazija, iliti sto bi rekli, svakome je svoja muka najveca. Ali svejedno, vrhunska igra. To je beton. Ja bih, inace, smanjio broj transakcija, na 35, mozda i na 30. Da se bas vodi racuna, prvo o draftu, a onda i regrutaciji slobodnih agenata.. neka to bude moj predlog, ali svakako nema ljutnje ako bude volja vecine drugacija..

Da bre, mi smo tu zapjenili oko naseg fatazija, iliti sto bi rekli, svakome je svoja muka najveca. Ali svejedno, vrhunska igra. To je beton. Ja bih, inace, smanjio broj transakcija, na 35, mozda i na 30. Da se bas vodi racuna, prvo o draftu, a onda i regrutaciji slobodnih agenata.. neka to bude moj predlog, ali svakako nema ljutnje ako bude volja vecine drugacija..

Hteo sam da vas pitam kad se sve završi jel vam bilo dovoljno transakcija, jel mislite dal treba više ubuduće... znači ti si i za manje? :D

Pa dobro, mogao bih da se i složim sa tim, sa manje transakcija je definitivno veći izazov.

Pretpostavljam da će sledeća godina biti normalna ili bar normalnija što se tiče korone. Na početku ove je bio haos, ali su već u ovom drugom delu sezone timovi ušli u fazon, počela je i vakcinacija, sada dosta manje igrača izostaje zbog kovid protokola, a još manje njih se zaražava. Tako da sledeće sezone broj IL mesta bih smanjio na jedno.

Ja sam u plej-of ušao sa 8 igrača sa drafta, i to bez Garlanda koji mi je prva transakcija, već prvo veče.
Dakle sa povredama sam bio dosta dobar, naročito visoki pikovi, ali jbg, Mičel baš sad izvrnuo nogu.

Ја сам за штонсе тиче једне ил позиције и мање трансакција.
Иначе, данас сам нам нашла једног новог играча за следећу сезону, лик се баш примио.
А зове се Александар, хахаха.
Kosta's Team.

Eto mu predlog kako da nazove ekipu.

Причамо данас, каже уморан је, није спавао, гледао Денвер.
Ја реко - е, знаш да има нба фантази и да је сто пута бољи од пл фантазија?
И онда сам 45 мин причала.
Nisi svjesna koliko kapiram ovu poruku :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back