Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema razloga da ode i ovo u rac, opušteno. To dal je ovaj dobar sa onim, onaj sa ovim... ne mora da bude bitno. Volimo NBA, volimo fantazi, tu smo da se igramo. Ja u ovoj drugoj ligi igram sa tim likovima 10 godina, bukvalno se samo javim pred početak sezone da sam tu i da igram, jedva bilo šta drugo pričam sa njima, tamo sam ko Državni poso. Da ovde dođe June ili tako lik kojeg ne mogu da smislim, ja bih se još više napržio da mu se userem u život kad igramo međusobno.

Viđao sam x puta da se ljudi naljute zbog igrica, pa i fantazija, nije to ništa neobično. Neko benčuje par igrača u nedelju da bi sačuvao procente ili dobio izgubljene, a ovaj drugi mu kaže "čko". Neću nikome ništa da prigovaram, pričam da ne pravi dramu i to, ja doduše nisam dramio zbog fantazija, al jesam zbog raznih drugih stvari... izdramite, al ono, bilo bi kul da posle svoje odluke u afektu prespavate.

Nema razloga da ode i ovo u rac, opušteno. To dal je ovaj dobar sa onim, onaj sa ovim... ne mora da bude bitno. Volimo NBA, volimo fantazi, tu smo da se igramo. Ja u ovoj drugoj ligi igram sa tim likovima 10 godina, bukvalno se samo javim pred početak sezone da sam tu i da igram, jedva bilo šta drugo pričam sa njima, tamo sam ko Državni poso. Da ovde dođe June ili tako lik kojeg ne mogu da smislim, ja bih se još više napržio da mu se userem u život kad igramo međusobno.

Viđao sam x puta da se ljudi naljute zbog igrica, pa i fantazija, nije to ništa neobično. Neko benčuje par igrača u nedelju da bi sačuvao procente ili dobio izgubljene, a ovaj drugi mu kaže "čko". Neću nikome ništa da prigovaram, pričam da ne pravi dramu i to, ja doduše nisam dramio zbog fantazija, al jesam zbog raznih drugih stvari... izdramite, al ono, bilo bi kul da posle svoje odluke u afektu prespavate.
Pa cuvena je.prica kad je jeda lik sa ovog foruma bencovao igrace da bi sacuvao poen na izgubljenim loptama. I to birao izmedju 3 igraca. I izabrao vec pomenuti rac. Tako da, ajde da se igramo, a kad se vec igramo, postoji mogucnost da se izgubi.

Poslednja izmena:
Otvoreno pismo @моћна длакава стрвина :

Poštovana,

Zamolio bih Vas da pustite vaše igrače da igraju, kako bi smo očuvali integritet Krstarica fantasy league i priveli kraju jedno i pored povremenih nesporazuma zanimljivo i nadasve zabavno druženje. Nadamo se da shvatate kako su komentari i prozivke takođe deo sporta, možda ne onaj najlepši, i da je došlo do nerazumevanja, na čemu se izvinjavamo, te možemo, pre svega Vi, da se izdignete iznad toga i na terenu date odgovor.

Sa poštovanjem i nadom u pozitivan odgovor

XIII+1, aka Dušan, ispred kluba Tužni Banat Very Happy

sad kad se završio naš mali lockout, možemo li i dalje da komentarišemo zbivanja u najjačoj basketaškoj (z)animaciji?

evo npr. netsi obrnuli igricu, hakovali euroleague i nba fantasy pa doveli još jednog irvinga...

Prilozi

• mike.jpg
    mike.jpg
    118,1 KB · Pregleda: 10
sad kad se završio naš mali lockout, možemo li i dalje da komentarišemo zbivanja u najjačoj basketaškoj (z)animaciji?

evo npr. netsi obrnuli igricu, hakovali euroleague i nba fantasy pa doveli još jednog irvinga...
E ovo sve mijenja.. jos Dzejms u Bruklinu. Jos Oldridz da se vrati iz penzije i da ga @tab503 odma uzme. Jos jedna transakcija, da komsije popizde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back