Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• game over.jpg
    game over.jpg
    86,3 KB · Pregleda: 11
Izvinjavam što se obraćam (nisam nameravao dolaziti na forum, ali kako sad videh da je otpustio a na aplikaciji je zamrla diskusija), da li ćeš mu sada i zamrznuti tim? Tj da ne bi ponovio, ne razumem potez, on ima najveće šanse za osmo mesto i još dobro mož da parira lupiju po sastavu :/

---

@stugots ono o čemu sam pitao pre par meseci, proverio sam (kroz test ligu), može da se zamene timovi u plejofu sa bilo kime, bez obzira da li su se kvalifikovali ili ne. Mada lično mislim da je bolje ostaviti bota, i ne, neće osvojiti xD

---

Može i da se menjaju ko igra protiv koga pred svako kolo, u ligi gde je drugar nakon što odigraju svako sa svakim po jednu preostala kola izmene po švajcarcu, najjači sa najjačima, ovi na začelju među sobom, klanje i u sredini :)

Izvinjavam što se obraćam (nisam nameravao dolaziti na forum, ali kako sad videh da je otpustio a na aplikaciji je zamrla diskusija), da li ćeš mu sada i zamrznuti tim? Tj da ne bi ponovio, ne razumem potez, on ima najveće šanse za osmo mesto i još dobro mož da parira lupiju po sastavu :/

---

@stugots ono o čemu sam pitao pre par meseci, proverio sam (kroz test ligu), može da se zamene timovi u plejofu sa bilo kime, bez obzira da li su se kvalifikovali ili ne. Mada lično mislim da je bolje ostaviti bota, i ne, neće osvojiti xD

---

Može i da se menjaju ko igra protiv koga pred svako kolo, u ligi gde je drugar nakon što odigraju svako sa svakim po jednu preostala kola izmene po švajcarcu, najjači sa najjačima, ovi na začelju među sobom, klanje i u sredini :)

Videću kad počne plejof dal može, dal imam tu opciju da menjam.

Edmond je pisao u ligi, iznervirao ga Tab, zamolio sam ga da to ne radi više, baš da ne bih morao da mu zaključavam ekipu.

Trebao bi da imaš opciju već sada, tako sam ja imao, i može sve do početka prvog meča u plejofu, sad gledam da li sam sačuvao negde screenshotove. Ali ne bih čačkao bez pristanka ostalih.

---

Mslm, mož pustiš i strki i edmonda u plej of da ne čupaju kosu i da se izbegne brukanje, ja glasam za.

---

Tabe, šesnaest kola kuliraš i onda rešiš da staneš čoveku na muku, već je video kako dobiva bar 7:3 i ide dalje.

A mogao je sačekati, tako i šalabajzer prošlo kolo ostavio CJ Mekoluma na klupi i nije aktivirao Džeret Alena, dobio strki samo 7:3, čitav bod joj 'poklonio'. Zamišljam kako tabova pojačanja mogu da budu 0/9 iz igre i sedam izgubljenih po meču, taman za krompir.

Trebao bi da imaš opciju već sada, tako sam ja imao, i može sve do početka prvog meča u plejofu, sad gledam da li sam sačuvao negde screenshotove. Ali ne bih čačkao bez pristanka ostalih.

U pravu si, može, sad sam provalio kako.

Mslm, mož pustiš i strki i edmonda u plej of da ne čupaju kosu i da se izbegne brukanje, ja glasam za.

Pa pitao sam vas dal da izbacujemo bota ili ne i bili ste za to da ga ostavimo. Ja sam isto bio za to, al realno, nije problem. Mogu da ga izbacim i nek deveti igra. Nek upadne kao osmi nosilac, a ostale ću pomeriti za po jedno mesto.

A mogao je sačekati, tako i šalabajzer prošlo kolo ostavio CJ Mekoluma na klupi i nije aktivirao Džeret Alena, dobio strki samo 7:3, čitav bod joj 'poklonio'. Zamišljam kako tabova pojačanja mogu da budu 0/9 iz igre i sedam izgubljenih po meču, taman za krompir.

To se dešava jbg, ja sam zaboravio Šrudera na klupi u subotu ili kad već, umesto 6-4 za Jovana, moglo je biti 5-5.

Šta ja da kažem, nisam bio tu da te podsetim da namestiš botu postavu, tu sam mogao da uzmem još bar bod :(

---

Mada kako sam loše draftovao, i s obzirom da sam pola sezone bez prvog pika, takođe i najbolji igrač mi van poslednjih nedelja, prezadovoljan sam. Bilo je uspona i padova, loših i još gorih odluka, ali bilo mi je zanimljivo, sad ne znam čime ću da ispunim vreme između ustajanja i odlaska na posao svaki dan. Ne samo pregledanje rezultata, nedostajaće mi o doza humora koja se ovde mogla naći :) Na žalost, došlo je i do privatnog konflikta od ovog, ali za to je fantasy samo bio povod i moja glupa glava bi našla drugi da nije :/

I tako su ravno 4 mjeseca dobre zabave otišli u 3pm.
ne znam sta je problem.
prvo.. ja se u ovoj igri lepo zabavljam i nikad je ozbiljno nisam nesto igrao ali sam voleo da se zezam i kacim slicice i komentare ovde
drugo..slucajno pobedih i rekoh aj sto ne bih probao jos neku..samo da pokazem da umem da sam imao vise vremena.
trece ako nekome ulazak u playoff zavisi od utakmice samnom i moje dve izmene u poslednjem kolu treba da stavi prst na celo i razmisli kako je igrao cele sezone.
cetvrto..ovo je lepa zezancija i ne kapiram sto tako ozbiljno neki ovo shvataju.

afera edmond

jbt baš mi je žao što je došlo do ovog...

ne mogu da verujem da je edmond toliko popizdeo na taba da je rešio da batali celu zajebanciju, i to tako da nam svima uvali jedan big fat. stvarno ne znam koji su još faktori zaslužni za ovakvu reakciju, na ovom topicu ga već odavno nema (ja druge ni ne pratim), ali ako misli da neko namerno sabotira baš njega onda mi se to čini previše trulo i glupavo.

bot u playoffu

što se mene tiče, radije bih ostavio bota kad je već igrao sve do sad. jeste da sam ja obezbedio playoff poziciju pa mi, iz te perspektive, dođe svejedno igra li bot ili ne, ali mi se ovo čini poštenije jer je njegovo učešće u ligi uticalo na rezultate i konačnu tabelu.

naravno, skroz mi je u redu da se npr. sada svi izjasnimo da li ga želimo u playoffu ili ne. i verujem da će biti zanimljivije ako budu učestvovali ljudi sa foruma, a ne slučajno upali roboti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back