- Poruka
- 131.897
vidis sta ti je ironijatoo good to be True, hihihi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidis sta ti je ironijatoo good to be True, hihihi

@Edmond_Dantès, zašto otpuštaš najbolje igrače?

Izvinjavam što se obraćam (nisam nameravao dolaziti na forum, ali kako sad videh da je otpustio a na aplikaciji je zamrla diskusija), da li ćeš mu sada i zamrznuti tim? Tj da ne bi ponovio, ne razumem potez, on ima najveće šanse za osmo mesto i još dobro mož da parira lupiju po sastavu :/
---
@stugots ono o čemu sam pitao pre par meseci, proverio sam (kroz test ligu), može da se zamene timovi u plejofu sa bilo kime, bez obzira da li su se kvalifikovali ili ne. Mada lično mislim da je bolje ostaviti bota, i ne, neće osvojiti xD
---
Može i da se menjaju ko igra protiv koga pred svako kolo, u ligi gde je drugar nakon što odigraju svako sa svakim po jednu preostala kola izmene po švajcarcu, najjači sa najjačima, ovi na začelju među sobom, klanje i u sredini
Trebao bi da imaš opciju već sada, tako sam ja imao, i može sve do početka prvog meča u plejofu, sad gledam da li sam sačuvao negde screenshotove. Ali ne bih čačkao bez pristanka ostalih.
Mslm, mož pustiš i strki i edmonda u plej of da ne čupaju kosu i da se izbegne brukanje, ja glasam za.
A mogao je sačekati, tako i šalabajzer prošlo kolo ostavio CJ Mekoluma na klupi i nije aktivirao Džeret Alena, dobio strki samo 7:3, čitav bod joj 'poklonio'. Zamišljam kako tabova pojačanja mogu da budu 0/9 iz igre i sedam izgubljenih po meču, taman za krompir.

Na žalost, došlo je i do privatnog konflikta od ovog, ali za to je fantasy samo bio povod i moja glupa glava bi našla drugi da nije :/
 Na žalost, došlo je i do privatnog konflikta od ovog, ali za to je fantasy samo bio povod i moja glupa glava bi našla drugi da nije :/pa strki je moj supermodPretpostavljam da se iznervirao što si baš sad, u zadnjem kolu, protiv njega odlučio da obaviš prve transakcije, kada se on bori za plejof i da tako hoćeš da pomogneš Strki.

zato ja automatizujemTo se dešava jbg, ja sam zaboravio Šrudera na klupi u subotu ili kad već, umesto 6-4 za Jovana, moglo je biti 5-5.

ne znam sta je problem.I tako su ravno 4 mjeseca dobre zabave otišli u 3pm.