loopi
Zainteresovan član
- Poruka
- 461
Pravi domaćin ne trči u prodavnicu svaki čas. Zna se kako se vodi nabavka za kuću. Široko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravi domaćin ne trči u prodavnicu svaki čas. Zna se kako se vodi nabavka za kuću. Široko.
koliko se sećam, liga im je praktično dala zeleno svetlo za vutru time što je rešila da ih ne testira na thc. ali neki su to shvatili malo slobodnije... plus, beasley se ni neće teretiti za drogu, „samo“ za pretnje i nasilje.
Amater. Ovako se to radiu ovakvim očajnički nemogućim potezima leži moj jedini spas protiv ligija... sipaj, curry, nek boli još jače.
e, taman da uhvati formu ove nedelje. bice spreman u fullu za sledeću. prosto nevjerovatno, bas protiv tebe. i onda mi kazu nema sudbine.the boys are back in towns, mašala.
znaci zavrsavate sa 6:4 za tebe. imas i algoritam sa Tabovim vodjstvima po danima.. sad priprema gifove, a kad vidi da je izgubio, svejedno ih pusti, da se ne bace..Tab me dere 9:1 huh
И то је све што треба да знате о мени.ne veruj strvini ni kad darove nosi
slutim da će se moje vezano gostovanje po crnoj gori (ako sam dobro shvatio) završiti prilično neslavno.e, taman da uhvati formu ove nedelje. bice spreman u fullu za sledeću. prosto nevjerovatno, bas protiv tebe. i onda mi kazu nema sudbine.
sto bi rekli "vidjeces ti svoga Boga". : )))))))))slutim da će se moje vezano gostovanje po crnoj gori (ako sam dobro shvatio) završiti prilično neslavno.
nego, šta kažu lekari, ima li antitela, da li je i dalje podložan zarazi, ima li pravde za mene, boga nekoga?
samo ne dovodi roditelje sa sobom, to ti je krajnje prijateljski savjet. Ligi strasno voli da prica sa starijim ljudima..lutim da će se moje vezano gostovanje po crnoj gori
momci, a da se dogovorimo za neki „3 za 3“?sto bi rekli "vidjeces ti svoga Boga". : )))))))))
a može brate, ja te dobijem 10:0, ti posle Ligija 10:0. je li ti to ok?momci, a da se dogovorimo za neki „3 za 3“?
Trenutno su mu šanse 6:3 da ih nikada ne upoznam.samo ne dovodi roditelje sa sobom, to ti je krajnje prijateljski savjet. Ligi strasno voli da prica sa starijim ljudima..
Гарант не зна, чим нема три стране гифова од јутрос овде.
Brutalan je u ove tri utakmice, jedino je u ovoj poslednjoj utakmici imao previše TO.curry (ponovo) ima mvp sezonu, i to je jako lepo gledati, samo šteta što njegov fantasy manager ne može da ga isprati...