Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ligi, ja pojma nemam šta će da bude na kraju... može biti 8:2 za mene, a može i 6:4 za tebe.

Kontam da ću dobiti valjda poene i fild golove, osim ako se ne desi neko mini čudo da tvoji polude, a moji totalno podbace. Uz to sam dobio sigurno asistencije i ukradene, to su te 4 kategorije u koje se uzdam. Ti ćeš dobiti skokove i izgubljene sigurno. Ostalo može na bilo koju stranu... procenti, blokade, pa i trojke, 5 trojki je dostižno.
Džezeri mi igraju u 9, tako da će se uoči spavanja već neke stvari bolje nazirati.
Konkretno blokade, to me najviše nervira, da to gubim :mrgreen:

Džezeri mi igraju u 9, tako da će se uoči spavanja već neke stvari bolje nazirati.
Konkretno blokade, to me najviše nervira, da to gubim :mrgreen:

Imaš Gobera, on bukvalno može tripl dabl sa rampama da ima, ako mu je dobar dan... al ja imam Vajzmena i ovog Bušmanina žgoljavog. A mogo bi i Bugi koji rampu da udari, ne bi mu ništa falilo. Bitje napeto.

Ja se uzdam u Gobera da ti ukanali bacanja haha

Nego šta da radim sa ovim Aleksandrom nesrećnim... aj MPJ će da se vrati za desetak dana, al Vajt pauzira mesec i po, dal da mu ubacim nekog u ekipu, a Vajta posadim na IL? Ne znam dal bi to bilo fer prema ostalima koji nisu igrali protiv njega još uvek, mi koji smo igrali protiv njega nismo morali da se suočavamo sa Vajtom. Mislio sam da ne diram ništa jer se očekivao njegov povratak relativno brzo, al sad je opet sjebo isti palac.

S druge strane sad mu ne igra ni MPJ...

Nego šta da radim sa ovim Aleksandrom nesrećnim... aj MPJ će da se vrati za desetak dana, al Vajt pauzira mesec i po, dal da mu ubacim nekog u ekipu, a Vajta posadim na IL? Ne znam dal bi to bilo fer prema ostalima koji nisu igrali protiv njega još uvek, mi koji smo igrali protiv njega nismo morali da se suočavamo sa Vajtom. Mislio sam da ne diram ništa jer se očekivao njegov povratak relativno brzo, al sad je opet sjebo isti palac.

Не би било фер.

Ja bih to da ispratis, nema neke veze.. nemoj sad neke transfere da mu pravis, ali neka igraju oni koji mogu.. mada, uvijek bude kako vecina odluci..

Не, слободно, наместите Александрову екипу кад буде требало да игра са мном.

I dare you.

firestarter-original121010.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back