Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On ocigledno toliko drzi loptu, svaku ima minimum 5 TO. Jednom 9, drugi put 7. Sa TO sam se pomirio, ako funkcionise ostalo. Ako ostalo stane, zatvaraj radnju. Na Granta sam negdje racunao (uz konsultaciju sa drugarom i prijateljem Ligijem) jer je trazio tu vecu minutazu i da bude lider ekipe, i onda je za iste pare otisao iz Denvera. Beret i Rendl igraju po 38 min. Sve to utice. U Brauna sam vjerovao za Irvinga i Vola sam svjestno rizikovao, ali takvi su igraci da to i vrijedi rizikovat'. Kad se vrati Tauns, imacu neki konacan pregled..sto se mene tice, i dalje se borim za play off. ;)
Pa realno, najviše smo pričali o Grantu i Keliju, osim naravno koga da uzmemo ako budemo prvi birali.

E blago meni.

A za ovu poslednju rečenicu zaslužuješ šamar, pa ćemo se pomiriti na Mali Božić.

Da li ekipa 1 (Mičel, Gober, Lauri, Keli, LeVert, Hil, Moris, Theis) može da prestigne ekipu 2 (SGA, DAngelo Rasel, Wiseman, Majk Konli, Kazins, Schroder, Boucher), odnosno da ima 1 blokadu i 6 trojki više, tj. da nadoknadi 0.002 FG i 0.007 FT razlike?

giphy.gif

Vidjećemo.

@stugots Ocekivao sam da me zoves, budis, insistiras da ubacim Taunsa.. on ladno igrao sinoc..ja nisam imao pojma, cak ni najavu mogucnosti nisam vidio.. stoji mu regularno Inj cijeli dan..
Да, то се прошле седмице десило Too good to be Jrue-u, снимила сам.
Aldridge био са ознаком inj, лагано играо.

То је баш безвезе.

То је баш безвезе.
Da, vodi čovjek 8:2, želi da dođe do 9:1 i ovako mu zabaguje.

Da batali čovjek odmah, iskreno da ti kažem, nego valjda neće.

Zamisli momak stvarno neki kul tip, još bude i dobar košarkaš.
A ja ga zaista ne mogu očima gledati, kompletnu tu porodicu.
Izgleda da ipak ima to.

Predvidjali su da moze da bude pravi, star player, ali mu je sut delovao kao Simonsov, jako los, neodmeren, totalno van balansa. Da ce imati asistencija, to je bilo jasno, ali nije mi delovalo da ce brzo popraviti sut, mozda za godinu-dve.

Ono, medjutim, vec nekoliko poslednjih utakmica je sjajan. Bacih pogled da vidim da l` ga jos niko nije uzeo da ga vratim, bat of kors da jeste.

Izgleda da ipak ima to.

Predvidjali su da moze da bude pravi, star player, ali mu je sut delovao kao Simonsov, jako los, neodmeren, totalno van balansa. Da ce imati asistencija, to je bilo jasno, ali nije mi delovalo da ce brzo popraviti sut, mozda za godinu-dve.

Ono, medjutim, vec nekoliko poslednjih utakmica je sjajan. Bacih pogled da vidim da l` ga jos niko nije uzeo da ga vratim, bat of kors da jeste.
Mene Mikal Bridges drži u životu, jer sam o njemu samo lijepo pričao, a vraća mi se dobro.
Vuku mu se ruke po parketu, prava hobotnica, a očekivano je bilo da će se popraviti ofanzivno.
Najjače je što za sada ne isporučuje u odbrani ono što sam od njega očekivao, ali u napadu... Hvala mu :D

Mene Mikal Bridges drži u životu, jer sam o njemu samo lijepo pričao, a vraća mi se dobro.
Vuku mu se ruke po parketu, prava hobotnica, a očekivano je bilo da će se popraviti ofanzivno.
Najjače je što za sada ne isporučuje u odbrani ono što sam od njega očekivao, ali u napadu... Hvala mu :D
Ja sve ono sto sam dobijao protiv tebe, sam izgubio. Oladipo sutira ove nedelje k`o nogama, Crowder k`o vezanih ociju, Hild je bio slab, al` je pokazao da moze jos gore, povrede i covid na sve strane.

Da l` je do tebe il` do loopi-ja, evo ne znam.

Ja sve ono sto sam dobijao protiv tebe, sam izgubio. Oladipo sutira ove nedelje k`o nogama, Crowder k`o vezanih ociju, Hild je bio slab, al` je pokazao da moze jos gore, povrede i covid na sve strane.

Da l` je do tebe il` do loopi-ja, evo ne znam.
Nije mi prvi put da nailazim na takve dileme kod ljudi koji su imali tu sreću i nesreću da im se ukrsti put sa nama dvojicom.

Odgovor je uvijek isti.

4t9uyc.jpg

@stugots Ocekivao sam da me zoves, budis, insistiras da ubacim Taunsa.. on ladno igrao sinoc..ja nisam imao pojma, cak ni najavu mogucnosti nisam vidio.. stoji mu regularno Inj cijeli dan..

То је баш безвезе.

Da, to se retko dešava, ali dešava se, i ja sam to ranije doživeo. Nema novih vesti o povređenom igraču, ti misliš i dalje je povređen, držiš ga na klupi ili IL, odeš na spavanje i samo onda odjednom pola sata pre utakmice kažu da igra.

Delim vaš bol... lol

Ligi, ja pojma nemam šta će da bude na kraju... može biti 8:2 za mene, a može i 6:4 za tebe.

Kontam da ću dobiti valjda poene i fild golove, osim ako se ne desi neko mini čudo da tvoji polude, a moji totalno podbace. Uz to sam dobio sigurno asistencije i ukradene, to su te 4 kategorije u koje se uzdam. Ti ćeš dobiti skokove i izgubljene sigurno. Ostalo može na bilo koju stranu... procenti, blokade, pa i trojke, 5 trojki je dostižno.

Da, to se retko dešava, ali dešava se, i ja sam to ranije doživeo. Nema novih vesti o povređenom igraču, ti misliš i dalje je povređen, držiš ga na klupi ili IL, odeš na spavanje i samo onda odjednom pola sata pre utakmice kažu da igra.

Delim vaš bol... lol
Nebitno, sve sto se desava, desice se svakome prije ili kasnije. Opet su dobri mecevi, kod svakog duela ima po 2-3 otvorene stavke. Ovo kod tebe i Ligija je bas u sitna crevca, do zadnjeg minuta..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back