Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Koja tuga brt. Denver protiv amaterskog tima Sixersa i Marej umesto 50 danas, imace 12.
Bruka, brisem ovo kolo iz secanja.
Bruka, brisem ovo kolo iz secanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa realno, najviše smo pričali o Grantu i Keliju, osim naravno koga da uzmemo ako budemo prvi birali.On ocigledno toliko drzi loptu, svaku ima minimum 5 TO. Jednom 9, drugi put 7. Sa TO sam se pomirio, ako funkcionise ostalo. Ako ostalo stane, zatvaraj radnju. Na Granta sam negdje racunao (uz konsultaciju sa drugarom i prijateljem Ligijem) jer je trazio tu vecu minutazu i da bude lider ekipe, i onda je za iste pare otisao iz Denvera. Beret i Rendl igraju po 38 min. Sve to utice. U Brauna sam vjerovao za Irvinga i Vola sam svjestno rizikovao, ali takvi su igraci da to i vrijedi rizikovat'. Kad se vrati Tauns, imacu neki konacan pregled..sto se mene tice, i dalje se borim za play off.![]()

Да, то се прошле седмице десило Too good to be Jrue-u, снимила сам.@stugots Ocekivao sam da me zoves, budis, insistiras da ubacim Taunsa.. on ladno igrao sinoc..ja nisam imao pojma, cak ni najavu mogucnosti nisam vidio.. stoji mu regularno Inj cijeli dan..
Da, vodi čovjek 8:2, želi da dođe do 9:1 i ovako mu zabaguje.Да, то се прошле седмице десило Too good to be Jrue-u, снимила сам.
Aldridge био са ознаком inj, лагано играо.
То је баш безвезе.
Zamisli momak stvarno neki kul tip, još bude i dobar košarkaš.I Brajant se povredio posle 2 minuta. Realno, sad vec gubim volju.
Jagoda na torti je Lamela koji zinat meni pravi tripl dablove. Bar je nekog usrecio.
Smrc.
Izgleda da ipak ima to.Zamisli momak stvarno neki kul tip, još bude i dobar košarkaš.
A ja ga zaista ne mogu očima gledati, kompletnu tu porodicu.
Mene Mikal Bridges drži u životu, jer sam o njemu samo lijepo pričao, a vraća mi se dobro.Izgleda da ipak ima to.
Predvidjali su da moze da bude pravi, star player, ali mu je sut delovao kao Simonsov, jako los, neodmeren, totalno van balansa. Da ce imati asistencija, to je bilo jasno, ali nije mi delovalo da ce brzo popraviti sut, mozda za godinu-dve.
Ono, medjutim, vec nekoliko poslednjih utakmica je sjajan. Bacih pogled da vidim da l` ga jos niko nije uzeo da ga vratim, bat of kors da jeste.
Ja sve ono sto sam dobijao protiv tebe, sam izgubio. Oladipo sutira ove nedelje k`o nogama, Crowder k`o vezanih ociju, Hild je bio slab, al` je pokazao da moze jos gore, povrede i covid na sve strane.Mene Mikal Bridges drži u životu, jer sam o njemu samo lijepo pričao, a vraća mi se dobro.
Vuku mu se ruke po parketu, prava hobotnica, a očekivano je bilo da će se popraviti ofanzivno.
Najjače je što za sada ne isporučuje u odbrani ono što sam od njega očekivao, ali u napadu... Hvala mu![]()
Nije mi prvi put da nailazim na takve dileme kod ljudi koji su imali tu sreću i nesreću da im se ukrsti put sa nama dvojicom.Ja sve ono sto sam dobijao protiv tebe, sam izgubio. Oladipo sutira ove nedelje k`o nogama, Crowder k`o vezanih ociju, Hild je bio slab, al` je pokazao da moze jos gore, povrede i covid na sve strane.
Da l` je do tebe il` do loopi-ja, evo ne znam.
Momci, ne mozemo ovako. Vi ste mislili da me dovedete ovdje da vjezbate kao na dzak. Ja pola plate dajem @stugots da mi ovo vodi. Zato se on zbuni, cas se raduje, cas tuguje..Nije mi prvi put da nailazim na takve dileme kod ljudi koji su imali tu sreću i nesreću da im se ukrsti put sa nama dvojicom.
Odgovor je uvijek isti.
Pogledajte prilog 834551
Морала сам да синглирам синоћ лајв.Nije mi prvi put da nailazim na takve dileme kod ljudi koji su imali tu sreću i nesreću da im se ukrsti put sa nama dvojicom.
Odgovor je uvijek isti.
Pogledajte prilog 834551

@stugots Ocekivao sam da me zoves, budis, insistiras da ubacim Taunsa.. on ladno igrao sinoc..ja nisam imao pojma, cak ni najavu mogucnosti nisam vidio.. stoji mu regularno Inj cijeli dan..
Да, то се прошле седмице десило Too good to be Jrue-u, снимила сам.
Aldridge био са ознаком inj, лагано играо.
То је баш безвезе.
Nebitno, sve sto se desava, desice se svakome prije ili kasnije. Opet su dobri mecevi, kod svakog duela ima po 2-3 otvorene stavke. Ovo kod tebe i Ligija je bas u sitna crevca, do zadnjeg minuta..Da, to se retko dešava, ali dešava se, i ja sam to ranije doživeo. Nema novih vesti o povređenom igraču, ti misliš i dalje je povređen, držiš ga na klupi ili IL, odeš na spavanje i samo onda odjednom pola sata pre utakmice kažu da igra.
Delim vaš bol... lol