Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A to haha

Pa sad baš htedoh da kažem i Forkeu @XIII+1 da uradi isto, da ne ostavi Topina na klupi večeras i da poručim da neću to raditi ubuduće, ako ne namestite tim sami ste krivi lol.

Al aj kao, tek počinjemo, ljudi prvi put igraju, pa dok uđu u fazon malo...
Hvala, nisam mogao jutros da menjam jer sam otišao na posao pre kraja utakmice. Čestitam na Vajzmenu, biće od njega nešto ove godine.

kazins to moze samo ako ga ja budem cuvao..
source.gif

U vezi Aleksandra... proverio sam sad, mogao bih da mu nameštam tim i ubacujem igrače sa klupe, ali dnevno, nemam opciju da mu to uradim za celu nedelju. Morao bih to da radim svakog dana.

Još jedna opcija je transfer tima, nisam znao da to postoji dok evo sad nisam video. To znači da bih mogao da prebacim kontrolu nad timom drugoj osobi, treba mi samo mejl te osobe na koji bih poslao pozivnicu da preuzme tim. Tako da, mogao bi neko novi da uđe u ligu, s tim što bi komandovao ovim postojećim timom.

U vezi Aleksandra... proverio sam sad, mogao bih da mu nameštam tim i ubacujem igrače sa klupe, ali dnevno, nemam opciju da mu to uradim za celu nedelju. Morao bih to da radim svakog dana.

Još jedna opcija je transfer tima, nisam znao da to postoji dok evo sad nisam video. To znači da bih mogao da prebacim kontrolu nad timom drugoj osobi, treba mi samo mejl te osobe na koji bih poslao pozivnicu da preuzme tim. Tako da, mogao bi neko novi da uđe u ligu, s tim što bi komandovao ovim postojećim timom.
Moze, ali kad se zavrsi prvo kolo, sad je vec pocelo pa ne moze.

Posle prvog dana, vodiš 6:2 protiv Jovana. Duel traje do kraja nedelje. Imao si sinoć prednost, Igrali su ti i Lebron i Pol Džordž i Vigins, Jovanu samo Stef Kari.

Ali ostavio si Džoa Herisa na klupi, njegov učinak od sinoć ti se neće uračunati. Idi tamo na my team i klikni na plavo dugme "start active players". Ponudiće ti opcije "today only" i "rest of week". Klikni na "rest of week" i namestiće ti da ti niko ne ostane na klupi do kraja nedelje.

hvala

sredio

jooj sad kad procitam sve ovo sta je stugots napisao.. ima da bude - eat my dust :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back